Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Кашчей » 06 май 2017 15:59

blue avalanche написа:
Кашчей написа:Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!

"Става или не става за Левски(Верея, Оборище, Ураган Бояджик и т.н.)" означава дали еди кой си играч се вписва в даден отбор. А не че отборът е супермегагранд. ;)
Да не би отборите в Чемпиъншип, например, да не пресяват играчите??? Или взимат всичко що се движи???

С тази разлика, че "става-не става" за "Левски" определено се използва в съвсем различен смисъл от това, което ти си написал. Прави се селекция, заради желанието да се покаже дейност и защото феновете искат промяна, но тази селекция е....абе тоя играе добре в "Берое", в "Ч. Море", в "Дунав"..дай да ги привлечем, защото....ами защото трябва да са в "Левски". Пасват ли на стила на отбора..обикновено не, но това е без значение. Отделно публиката те подема от втория несполучлив мач и....Ако Кръстев не бе направил феноменален мач срещу ментето, достатъчно беше една грешка, като на Митрев, да допусне и си изгаряше като факла.
Това, с публиката, е характерно за всички отбори у нас.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 16:00

Кашчей написа:Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!

Тук говорим за Левски и заради това казваме става или не става за Левски. Мисля, че по-горе съм ти отговорил защо не ме интересува как е играл в Дунав и Любимец. Тук не става въпрос дали сме с нещо повече от другите клубове. Феновете на всеки клуб си имат различни критерии. За вас Огнянов може да е Марадона, за мен не е и докато не покаже с нещо на терена, че заслужава да е в Левски няма как да си променя мнението.

blue avalanche написа:Той и Ибрахимович не почна да "къса мрежи" от първия мач в МЮ. ;) Да не говорим как играеше Погба тогава. Значи, ако беше Левски щяха веднага да седната на пейката и през зимата да ги пратят в Хъл...или Лийдс...или който е там да се "обиграват".
А през лятото да ги отпратят по живо по здраво. :mrgreen: :mrgreen:
Но добре,че не са дошли в Левски и все още са си в МЮ. Ибрахимович не за дълго, ама по други причини.
Такива примери има много.

Какво общо имат Ибрахимович, МЮ и въобще западните отбори с нашата действителност. Ибрахимович е доказан голмайстор и там може да го чакат с години да покаже нещо, а и нищо да не покаже само заради името му ще си избият парите от трансфера. Макар, че за него не дадоха и лев. За пореден път ти казвам, че примерите със западните отбори не са подходящи за сравнение с родната картинка.
Иначе ако си спомням правилно едно време са предлагали Ди Мария на Левски, ЦСКА и Литекс, ама не е бил харесан. Така, че е излишно да се сравняваме с големите европейски отбори.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 06 май 2017 16:04

gihuelo написа:
Живко6461 написа:...

Говорите страшни тъпотии за Митрев! Той беше привлечен на пожар след контузията на Йоргачевич, без него оставахте с двама вратари с общо нула мача в А група :) Хайде сега си представете ,че Кръстев се контузи ....Трябва да разчитате на Шейтанов младши ,който само тази година има вече два инкасирани гола от 90 метра(единия от вратар ,който няма да казвам от кои отбор е за да не излезне ,че се заяждам)....Представете си ,че трите положения ,които извади по невероятен начин бяха влезли ....отивахте към 5-6 гола .....дали Кръстев щеше да е същия вратар сега? Я да ви питам кой пази срещу Италия,Дания,Норвегия,Хърватска и т.н? А? Сещате ли се ,че във визитката му пише 10 мача за нац.отбор и може да бъде продаден винаги. Хубаво наистина сгреши на първия гол ....ама всеки греши...Значи на Йоргачевич от 15 удара извън наказателното поле са му вкарали сигурно 6-7 гола ама много добър за вас ,защото си връзва шала всеки път ....развява го.... Абе левскар с две думи а Митрев ,че ви е юноша трябва да ви се извинява ,че се е върнал в Левски .И стига сте ревали за Костадинов и тези които не искат да подписват, значи вие като взимате свободни агенти работата е супер ама на вас един играч ако ви вземат така настава егати трагедията.

Имате право на мнение. Знам как беше привлечен Митрев. Запознат съм добре и кариерата му. Да, тогава наличните вратари бяха Кръстев и Шейтанов. Както казвате "с общо нула мача в А група". Кръстев влезе в игра, представи се добре, заслужи титулярното място, продължава доброто си представяне. Какво щеше да стане ако беше инкасирал няколко гола? Щеше да има различни коментари. Включително и крайно критични, сигурен съм и обидни към вратаря, треньора и ръководството. Аз подкрепям политиката да се дават шансове на младите. Реални шансове, включително и в решителни мачове. Така се проверяват качествата им. Разбира се без да се правят окончателни оценки от няколко мача. Точно в тази връзка задавам многократно няколко въпроса. Защо се търси "на пожар" вратар? Защо двамата резервни вратари имат "общо нула мача в А група"? Защо вече няколко години непрекънато се констатира, че в "Левски" има остра криза за бекове? И не само. Защо в последните години в първия отбор на "Левски" има млади футболисти, които за няколко сезона имат записани максимум по 2-3 мача и малко повече минути. И редовно участие и похвали за изявите си в подготвителните лагери. Има и нарицателни примери. Как се проверяват тези футболисти? Какво самочувствие имат те? Няколко пъти съм припомнял историята с Димитър Иванков. И той беше дълго време в отбора, пътуваше, гледаше мачовете от резервната скамейка. Когато се наложи да влезе в игра допусна куриозни голове. Все пак някой му гласува доверие. И израсна. Давате конкретни примери за Шейтанов и Митрев. Ами ако Шейтанов е толкова слаб защо е в отбора? Т.е. никой не разчита на него, но нека стои. Поддържам мнението си за Митрев, че никога не е показал впечатляващи качества като вратар. Въпреки 10-те мача в националния отбор, които му гарантират винаги трансфер. Припомням, че нито един професионален отбор не го привлече. Може би "Левски" изпревари всички. Разбира се в "Левски" никой не търси отговорност за трансферите, за изпуснатите футболисти. Но пък беше шумно оповестено, че всеки трансфер се одобрява с три подписа. Е, и? Подписи...
Аз не рева за Костадинов. И за никого. Напротив, твърдя, че имат право. Припомних, че Костадинов дойде в "Левски" по същия начин. Как ще продължат кариерите си зависи от много фактори. Разбира се има и рискове. Възможно е и неблагоприятно развитие. Дължащо се най-вече на неспособността на някои личности да оценяват обстановката и собствените си качества. Примери много. Не само с футболисти. Отново пожелавам успех на всички.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2017 16:08

Кашчей, не е така. Ако можехме да си го позволим, или ако някой въобще се сеща за това, нямаше да изоставаме толкова от Лудогорец. Вервай ми. Иначе тази практика е емблематична за един вече несъществуващ клуб, ще извиняваш. Иначе, веднага се сещам за Байерн Мюнхен, които са пословични с тази си практика още от 70-те. Ако крадяхме от конкуренцията, футболисти, като Дани Кики, Димо Бакалов, Неделев и др. отдавна да са със синята фланелка. Това, че Огнянов е наш юноша, който си връщаме е... нищо обичайно за този клуб в последните години. Иначе аз все си мисля, че той не е крило. Не знам дали бъркам, но ако е така, значи просто не става, но мисля, че става, просто не играе там, където трябва. Може пък и да не става, де да знам.

Топузаков, доколкото помня каза, че не е искал Тони.
https://www.24chasa.bg/sport/article/6187315
..нещо такова, де.
Ако Кръстев не бе направил феноменален мач срещу ментето, достатъчно беше една грешка, като на Митрев, да допусне и си изгаряше като факла.

И аз това обяснявам тук на един колега, ама той не вярва. От един гол може да направим някой звезда и при два пропуска следващия мач да го сринем със земята и да го определим като пълен некадърник.
Последна промяна от metodito на 06 май 2017 16:28, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 16:10

Red_Neck написа:
koisa написа:
Red_Neck написа:Аз коментирам как го примамихте и как му провалихте сезона.

С кое точно сме му провалили сезона? Да не сме го довели насила в Левски?

Не желая да навлизам в безсмислени спорове.
Взехте го, защото... уж щяхте да играете 3-5-2, па нещата се промениха. :)
Мач и половина и... задна!
Затова и нямате читав бек!
Живи и здрави.....

На мен още по-малко ми се навлиза в безсмислени спорове, но ти сам казваш "провалихте му сезона". Не виждам с какво сме провалили сезона на Огнянов. Сякаше, ако не беше трансфера му в Левски сега щеше да цъка на Бернабеу. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 06 май 2017 16:13

Кашчей написа:
blue avalanche написа:

"Става или не става за Левски(Верея, Оборище, Ураган Бояджик и т.н.)" означава дали еди кой си играч се вписва в даден отбор. А не че отборът е супермегагранд. ;)
Да не би отборите в Чемпиъншип, например, да не пресяват играчите??? Или взимат всичко що се движи???

С тази разлика, че "става-не става" за "Левски" определено се използва в съвсем различен смисъл от това, което ти си написал. Прави се селекция, заради желанието да се покаже дейност и защото феновете искат промяна, но тази селекция е....абе тоя играе добре в "Берое", в "Ч. Море", в "Дунав"..дай да ги привлечем, защото....ами защото трябва да са в "Левски". Пасват ли на стила на отбора..обикновено не, но това е без значение. Отделно публиката те подема от втория несполучлив мач и....Ако Кръстев не бе направил феноменален мач срещу ментето, достатъчно беше една грешка, като на Митрев, да допусне и си изгаряше като факла.

Еми вземат от други български отбори, щото в момента това могат да си позволят като харчове за трансфери. И то някви куци коне които са изпъкнали в два мача, примерно. Що не взеха Жоао Пауло от Ботев ами Сукуна от Верея :?
Пък и голяма полема за този Огнянов, поредният дървар със статут на звИзда, сто процента в школата на Левски, има поне двама на неговото ниво.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2017 16:14

gihuelo написа:
Кашчей написа:
koisa написа:
blue avalanche написа:Ами като не става за Левски, защо беше привлечен??? За да го забият на пейката???

Кашчей написа:Като не става за "Левски" защо го взехте от "Дунав"? И надали е първият, или пък последният, когото така вземате от някъде и го проваляте!

Защо е взет в Левски може да попитате Топузаков, Пелето, Букарев и всички одобрили трансфера. Не съм го взел аз в Левски!

Не смятам, че сме провалили Огнянов или някой друг. Всеки футболист има пълното спокойствие да покаже на терена, че заслужава да играе в Левски. Едни се възползват моментално от шанса, който им се дава, а други като Огнянов дори не показват част от играта, която са показвали за предишните си отбори.
И само да добавя нещо... Не казвам, че Огнянов е слаб футболист и не става за Левски, но не виждам с представянето си на терена да е доказал обратното. Как е играл в Дунав, Любимец и Долно Нанагорнище мен не ме интересува. Важното е какво показва при нас когато получи шанс.

Провалили сте и още как, и то не един или двама. Огнянов, доколкото знам, е юноша на "Левски" и е трудно да го обвинявам, че е приел поканата на този отбор. Въпросът е, че вие не се интересувате какъв точно футболист ви трябва, а щом някой изпъкне у нас се чувствате длъжни да го привлечете, без значение дали ви трябва точно той, дали стилът му е като за вашия..важното е да се отслаби съперникът, а не че чак толкова ви трябва.
Под вас не визирам феновете, въпреки че и вие давате мнения по тези въпроси, а ръководството на клуба.
Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!

Ти оправи ЦСКА започна и Левски да оправяш :) По принцип нищо не разбираш от футбол тук си за да дразниш :) Точно такъв играч им трябваше ,защото щяха да играят 3-5-2..... ама какво да ти обяснявам като не си се събличал по физическо

Да бе, знам, аз даже и с чепиците и ушанката ходех да играя гимнастика, защото не ми се събличаше. Щели да играят, ама не я играят. Сменят се по 3-ма треньори и всеки със схемата си. А и футболът ни е на това дередже, защото все разбирачи, като теб, го водят и карат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 май 2017 16:22

Взехте го, защото... уж щяхте да играете 3-5-2, па нещата се промениха.

бе... има нещо такова, но Топчо каза, че не му е "бил първи избор". Аз продължавам да си мисля за това, което се опита Елин да направи. 3-5-2 в момента отново е на мода след успеха на Ювентус, които вероятно ще вземат "купата с големите уши, именно с нея тактика". Схемата може да е много ефективна и да е кошмар за атакуващия фланг на всеки противник, особено, ако разчита на крила, както правят една голяма част от отборите днес. Освен това, лесно можеш да затвориш мача при благоприятен за теб резултат, преливайки в 5-3-1-1 или нещо подобно. Само дето Юве си има Макс Алегри, имат Бонучи, Бардзали и вездесъщия Киелини. Имат страхотни халфове, като Сами Кедира, Пянич и Асамоа, бекове, като Лихтщайнер, Алвеш и Алекс Сандро. И тичат като изоглавени 90 минути. Нашите след 60 минута им свършва въздуха. И разбира се имат Макс Алегри. Дали можеше да му се получи на Елин? Така и няма да разберем, но единствено Лудогорец съм виждал да пробва 3-5-2 от нашите отбори. Консервативна схема, но, ако наистина се изпълни добре, може да е непробиваема. Аз толкова исках Монако на финал, ма, късата клечка изтеглиха. Именно там се и видя как малките бързи негърчета как се чудят кво да правят...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 06 май 2017 16:38

Player написа:
delqnski47 написа:
На никой не му дреме за ''вековната ви история''.В днешно време хората се изхранват с пари,а не с ''истории'',които по принцип се пишат от победителите. ;) Така че вместо да им разказвате ''приказки'' им увеличете заплатите или ги изгонете.

Какви са тези кавички за вековната история? Хората винаги са се хранили с пари, а не с история. Само, че ако на някой не му пука къде си вади хляба, значи има проблем. Не говоря за неприлично големи пари, заради които ходят в Китай. За там на никой не му пука отбора дали е създаден вчера и дали се бори в турнири или за нещо. Там отиват само за пари. Никой няма да им брои кариерата за голяма каквото и да сторят там. И това е ясно. В Европа е различно. И по конкретно в Левски е различно. Идеята на този клуб с това име е много по различна от другите от създаването му. За разлика от клуб създаден от изметта на народа, която погуби цвета на военния ни елит, чрез атентат в църква. Елит които ни прослави в битки и войни и не остави и едно знаме да бъде пленено. После върха на гаврата е, че убийците на генералите ни да създадат клуб, които да се води военен. И жалките му безморални последователи да се наричат армейци, без да имат нищо общо с армията.

''Идеята на този клуб'' може да и да е била приложима преди 100 години,но сега в момента не е по ред причини.В момента всеки професионален ритнитопковец го интересуват парите,а и това е нещо нормално,защото живеем в такива времена.''Колко съм щастлив,че подписЪх с Левски ВековенЪ.Же суис ''Левски''.От малък съм левскар'' са приказки за наивници на фенска основа.А ония,които са уж ''левскари'' и са професионални ритнитопкочовечета го казват това,защото не могат да се впишат в по стойностен отбор в чужбина и в общи линии са за вътрешна консумация.Жалко че тези изречения един редови български футболен фен не може да ги смели.Но това е нещо нормално.Все пак 90% от българските фенове са абсолютни дегенерати и олигофрени.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2017 16:39

koisa написа:

blue avalanche написа:Той и Ибрахимович не почна да "къса мрежи" от първия мач в МЮ. ;) Да не говорим как играеше Погба тогава. Значи, ако беше Левски щяха веднага да седната на пейката и през зимата да ги пратят в Хъл...или Лийдс...или който е там да се "обиграват".
А през лятото да ги отпратят по живо по здраво. :mrgreen: :mrgreen:
Но добре,че не са дошли в Левски и все още са си в МЮ. Ибрахимович не за дълго, ама по други причини.
Такива примери има много.

Какво общо имат Ибрахимович, МЮ и въобще западните отбори с нашата действителност.За пореден път ти казвам, че примерите със западните отбори не са подходящи за сравнение с родната картинка.

А ние по кого трябва да се равняваме??? По Царско село ли???

Върни се в “Левски”