Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 06 май 2017 15:07

За Огнянов е рано да се говори, че е провален. Не е играл достатъчно. Но от показаното, няма място за голям оптимизъм. Но като се споменава провал, да кажа, че провала е взаимен между клуб и играч. Защо се е съгласил да дойде. Не е невменяем. И трябва да мисли, преди да решава.Не може ли да прецени дали ще може да се справи в конкуренцията. Клуба е виновен също. Взима играч, но му дава епизодични шансове. Без да е наясно, дари има нужда от този играч на конкретен пост.
Утре трябва да му се даде шанс и да се разбере до края на сезона, дали е грешка.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 май 2017 15:21

koisa написа:
Red_Neck написа:
gihuelo написа: ....
И стига сте ревали за Костадинов и тези които не искат да подписват, значи вие като взимате свободни агенти работата е супер ама на вас един играч ако ви вземат така настава егати трагедията.

Баш!
Кога примамиха Огнянов на полусезона с 2к по-голяма заплата беше ОК.
Еваха мамата на най-успешния му професионален сезон в кариерата и сега разбираме, че ... "не ставал за Левски" ;)

С какво точно Огнянов е показал, че става за Левски? Ей така си пишете, защото ви отърва да сме пълни с посредствени играчи в отбора. Ама ако беше при вас и се представяше слабо друга песен щяхте да пеете. Не, че и вие не обсъждате във вашия подфорум кой ставал и кой не ставал. Тръгнали сте на нас да държите сметка...

Не ме интересува дали Огнянов става или не. Аз коментирам как го примамихте и как му провалихте сезона.
Това е като събличането на Петев, .... доста футболисти ще имат едно на ум преди да подпишат с вас.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 15:23

blue avalanche написа:Ами като не става за Левски, защо беше привлечен??? За да го забият на пейката???

Кашчей написа:Като не става за "Левски" защо го взехте от "Дунав"? И надали е първият, или пък последният, когото така вземате от някъде и го проваляте!

Защо е взет в Левски може да попитате Топузаков, Пелето, Букарев и всички одобрили трансфера. Не съм го взел аз в Левски!

Не смятам, че сме провалили Огнянов или някой друг. Всеки футболист има пълното спокойствие да покаже на терена, че заслужава да играе в Левски. Едни се възползват моментално от шанса, който им се дава, а други като Огнянов дори не показват част от играта, която са показвали за предишните си отбори.
И само да добавя нещо... Не казвам, че Огнянов е слаб футболист и не става за Левски, но не виждам с представянето си на терена да е доказал обратното. Как е играл в Дунав, Любимец и Долно Нанагорнище мен не ме интересува. Важното е какво показва при нас когато получи шанс.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 май 2017 15:25

Red_Neck написа:Аз коментирам как го примамихте и как му провалихте сезона.

С кое точно сме му провалили сезона? Да не сме го довели насила в Левски?
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 06 май 2017 15:35

Споко ,Огнянов го пускат на мястото на Минев ,а Алвеша на титулярното си място .Поне до края на сезона ще се изпробват тези играчи ,които са на кантар .Може и Сукуна да порита по-дълго време и на есен с песен с нов отбор и селекция за максимум 1 млн лв .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2017 15:36

koisa написа:
blue avalanche написа:Ами като не става за Левски, защо беше привлечен??? За да го забият на пейката???

Кашчей написа:Като не става за "Левски" защо го взехте от "Дунав"? И надали е първият, или пък последният, когото така вземате от някъде и го проваляте!

Защо е взет в Левски може да попитате Топузаков, Пелето, Букарев и всички одобрили трансфера. Не съм го взел аз в Левски!

Не смятам, че сме провалили Огнянов или някой друг. Всеки футболист има пълното спокойствие да покаже на терена, че заслужава да играе в Левски. Едни се възползват моментално от шанса, който им се дава, а други като Огнянов дори не показват част от играта, която са показвали за предишните си отбори.
И само да добавя нещо... Не казвам, че Огнянов е слаб футболист и не става за Левски, но не виждам с представянето си на терена да е доказал обратното. Как е играл в Дунав, Любимец и Долно Нанагорнище мен не ме интересува. Важното е какво показва при нас когато получи шанс.

Провалили сте и още как, и то не един или двама. Огнянов, доколкото знам, е юноша на "Левски" и е трудно да го обвинявам, че е приел поканата на този отбор. Въпросът е, че вие не се интересувате какъв точно футболист ви трябва, а щом някой изпъкне у нас се чувствате длъжни да го привлечете, без значение дали ви трябва точно той, дали стилът му е като за вашия..важното е да се отслаби съперникът, а не че чак толкова ви трябва.
Под вас не визирам феновете, въпреки че и вие давате мнения по тези въпроси, а ръководството на клуба.
Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2017 15:37

koisa написа:

Той и Ибрахимович не почна да "къса мрежи" от първия мач в МЮ. ;) Да не говорим как играеше Погба тогава. Значи, ако беше Левски щяха веднага да седната на пейката и през зимата да ги пратят в Хъл...или Лийдс...или който е там да се "обиграват".
А през лятото да ги отпратят по живо по здраво. :mrgreen: :mrgreen:
Но добре,че не са дошли в Левски и все още са си в МЮ. Ибрахимович не за дълго, ама по други причини.
Такива примери има много.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 06 май 2017 15:38

koisa написа:
Red_Neck написа:Аз коментирам как го примамихте и как му провалихте сезона.

С кое точно сме му провалили сезона? Да не сме го довели насила в Левски?

Не желая да навлизам в безсмислени спорове.
Взехте го, защото... уж щяхте да играете 3-5-2, па нещата се промениха. :)
Мач и половина и... задна!
Затова и нямате читав бек!
Живи и здрави.....
Последна промяна от Red_Neck на 06 май 2017 15:44, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 май 2017 15:41

Кашчей написа:Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!

"Става или не става за Левски(Верея, Оборище, Ураган Бояджик и т.н.)" означава дали еди кой си играч се вписва в даден отбор. А не че отборът е супермегагранд. ;)
Да не би отборите в Чемпиъншип, например, да не пресяват играчите??? Или взимат всичко що се движи???

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 май 2017 15:47

Кашчей написа:
koisa написа:

Провалили сте и още как, и то не един или двама. Огнянов, доколкото знам, е юноша на "Левски" и е трудно да го обвинявам, че е приел поканата на този отбор. Въпросът е, че вие не се интересувате какъв точно футболист ви трябва, а щом някой изпъкне у нас се чувствате длъжни да го привлечете, без значение дали ви трябва точно той, дали стилът му е като за вашия..важното е да се отслаби съперникът, а не че чак толкова ви трябва.
Под вас не визирам феновете, въпреки че и вие давате мнения по тези въпроси, а ръководството на клуба.
Какво означава "става или не става за "Левски"? С какво вие сте нещо повече от всеки друг клуб, та имате такова самочувствие-нещо с успехи в последните 10 години ли, с добро управление, с качествена публика ли...с какво?!

Ти оправи ЦСКА започна и Левски да оправяш :) По принцип нищо не разбираш от футбол тук си за да дразниш :) Точно такъв играч им трябваше ,защото щяха да играят 3-5-2..... ама какво да ти обяснявам като не си се събличал по физическо

Върни се в “Левски”