Red_Neck написа:olimpi написа:Това с Краев и Джери за мангизите, които искат е вярно спешно ни трябва Сираков. Клубът е опред фалит и тези заплати са неоправдани. Сирака знае как да им избие такива идеи от главите. Като погледат няколко месеца видео или отидат да играят в Б отбора (лоша форма) и ги наритат или не помиришат терен няколко месеца бързичко ще клекнат.
Аман от лакомници. Същото за Мечката. Да вземат пример от Роман, истински Левскар.
Чета щяло да има пари за селекция ?! Ами дълговете ?! И вече се нагледахме на Сукуни,Сандберг и т.н. Трябва читав треньор. Видя се че дори при ограничен избор и с играчи с ограничени качества може да се сглоби отбор, който с малко надграждане става опасен.
Не превъзнасям Дедо, но след него сме шус надолу.
![]()
Олимпи, чувал ли си за златната писалка на ТБ, с която по онова време се подписваха всички договори и която стоеше заключена в сейфа?
После договори се .... дописваха и така Насо и Борат можеха да пращат играчи да гледат видео, да косят трева и т. н.....
Времената са различни....
Много неща са ми известни. Баждека ми е съсед (майка му лека и пръст ми е била педиатър като съм бил бебе). Дълго време не пропусках мачове на Левски, сега физически ми е невъзможно, а и след някои близки срещи с боклуците в агитката губя желание.
Българският футбол е една голяма перачница на пари. Гората може би сега не дотам, но кой знае, от години съм извън България, и са ми много съмнителни.
Може би при Томето са били по-чисти нещата, то и затова като го притиснаха кешира и се чупи.
А защо с Левски и ЦСКА, който отиде в небитието, стана така, обясненията не са хиляди. Вече е неизгодно да се използват за мръсни игрички и единия го източиха и унищожиха, а другият ако ни си е взел поука го чака същото.
Дано не съм прав де.
В Левски през годините се правеха всякакви врътки (законни) с цел намаляване на разходите и плащанията към държавата. Още през златните години на ТБ имаше задължения към НАП, които като всеки уважаващ се мутробизнесмен подставено лице не иска да плаща.