Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 05 май 2017 13:56

Да, видях как пое позицията на стопер и имаше вина за това, че допуснахме толкова малко голове.

Разбира се, че има недоволни от присъствието на Петрович и това, че заявихме амбиции за първото място. Всичко си дойде на мястото. Спете спокойно, деца.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 14:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 май 2017 14:08

Според мен тези трабва да останат :oops:
Божидар Митрев
Боян Йоргачевич
Николай Кръстев
Димитър Пиргов
Веселин Минев
Давид Яблонски
Деян Иванов
Ивайло Найденов
Божидар Краев
Роман Прохазка
Антон Огнянов, Нар и Сукуна?
Мехди Бурабия
Бабатунде Адениджи
Алекс Боримиров
Станислав Иванов

Нови:
Десен и ляв бек,две крила,опорен халф и голаджия :idea:
Последна промяна от mikata на 05 май 2017 14:38, променено общо 1 път.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2017 14:17

:?: :?: :?:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 май 2017 14:28

metodito написа:@koisa: Откъде го разбра това, след като Джери не го пускат?

Човек, Джери е пускан достатъчно много пъти в игра. Фактът, че не е успял да се наложи в Холандия и е стигнал до изпадналия в криза Левски е достатъчен. Ясно ми е колко важна фигура беше при Петрович и колко стабилно играеше, но ти бъркаш предишните му изяви със сегашното му държание на терена. Този Джери няма нищо общо с онзи при Петрович.
Аз не се възмущавам толкова от алчността на играчите, колкото се обиждам от държанието им.
Ок, не искаш да играеш в Левски заради предложение за по-голяма заплата в друг отбор, но поне имай малко уважение към феновете и се раздавай докрай. Джери и Мечката не се влагат в последните месеци и това ми прилича на пазене за новите им отбори. И двамата се страхуват от евентуална контузия, която може да провали преминаването им в друг клуб.
За мен това поведение е обидно и не искам да гледам такива играчи с екипа на Левски...

metodito написа:Разбира се, че има недоволни от присъствието на Петрович и това, че заявихме амбиции за първото място. Всичко си дойде на мястото. Спете спокойно, деца.

Надявам се, че не визираш мен, защото изядох не малко банове заради споровете ми на тема Петрович с феновете на атрактивния и атакуващ футбол. Оказах се прав какво ще стане след като капацитетите в ръководството принудиха единствения разбиращ от футбол човек в клуба да избяга. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2017 14:41

koisa написа:
Надявам се, че не визираш мен, защото изядох не малко банове заради споровете ми на тема Петрович с феновете на атрактивния и атакуващ футбол. Оказах се прав какво ще стане след като капацитетите в ръководството принудиха единствения разбиращ от футбол човек в клуба да избяга. :geek:

Човек, и аз изядох един банан, заради това. А... сигурно модовете са ми спестили поне още един. Така че няма как да визирам теб... Ние сме трима тук, които след като го натириха разправяхме, че сезона приключи, а други се радваха и потриваха ръце.

Иначе за Джери... ами, не знам за морала му, футболните му качества за мен са безспорни. В Холандия има пет ли, колко сезона за Спарта. Той е един от малкото футболисти, които не са пеперудки - всеки сезон с нов отбор. В "Левски" с малки изключения в последните години само "пеперудки" вземаха. Роман, Де Ноойер, Йоргачевич, даже Пиргов, преди Рисп, бяха изключения... :| Забележи за кои става дума. Йорга, безспорен професионалист. Роман - също. Рисп... не се получиха нещата там, за съжаление.
Пък и той май беше величие в минало време...
Ако е вярно, че извиват ръцете на "Левски", прав им път. Не знам дали е така, и не мисля, че някой тук знае истината на 100%. Просто много често се получава така, че една лъжа, повторена 100 пъти, се превръщат в истина.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 14:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 05 май 2017 14:45

Това с Краев и Джери за мангизите, които искат е вярно спешно ни трябва Сираков. Клубът е опред фалит и тези заплати са неоправдани. Сирака знае как да им избие такива идеи от главите. Като погледат няколко месеца видео или отидат да играят в Б отбора (лоша форма) и ги наритат или не помиришат терен няколко месеца бързичко ще клекнат.

Аман от лакомници. Същото за Мечката. Да вземат пример от Роман, истински Левскар.

Чета щяло да има пари за селекция ?! Ами дълговете ?! И вече се нагледахме на Сукуни,Сандберг и т.н. Трябва читав треньор. Видя се че дори при ограничен избор и с играчи с ограничени качества може да се сглоби отбор, който с малко надграждане става опасен.

Не превъзнасям Дедо, но след него сме шус надолу.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2017 14:55

Агентът на Джереми де Ноойер - Юсеф Хамзауи заяви, че холандецът желае да остане в Левски.

"Той се чувства добре тук и очаква детенце. Само с отстъпки от едната страна обаче трудно ще се получат нещата. Последната оферта, която получихме преди месец не беше далече от желанията на играча, но от тогава не сме постигнали напредък във финансово естество.

Нашите врати за Левски не са затворени, но трябва да се положат усилия и от двете страни. Преди година Джереми имаше много сериозно предложение от чужбина, но реши да остане, защото му харесва в Левски", каза Хамзауи пред "Спортал".

https://topsport.bg/levski/agentat-na-d ... ki-no.html

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 май 2017 15:08

Вратарят на ЛЕВСКИ Боян Йоргачевич претърпя успешна операция в Италия. Стражът се подложи на артроскопия на дясната лакътна става за премахване на костни фрагменти.

В момента Боян е при семейството си в Сърбия, а веднага ще започне и неговото възстановяване, което ще продължи около два месеца.

Стражът се чувства добре след операцията, която според специалистите и преминала повече от успешно.

https://levski.bg/news/details/176103%22%22
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 май 2017 15:20

olimpi написа:Това с Краев и Джери за мангизите, които искат е вярно спешно ни трябва Сираков. Клубът е опред фалит и тези заплати са неоправдани. Сирака знае как да им избие такива идеи от главите. Като погледат няколко месеца видео или отидат да играят в Б отбора (лоша форма) и ги наритат или не помиришат терен няколко месеца бързичко ще клекнат.

Аман от лакомници. Същото за Мечката. Да вземат пример от Роман, истински Левскар.

Чета щяло да има пари за селекция ?! Ами дълговете ?! И вече се нагледахме на Сукуни,Сандберг и т.н. Трябва читав треньор. Видя се че дори при ограничен избор и с играчи с ограничени качества може да се сглоби отбор, който с малко надграждане става опасен.

Не превъзнасям Дедо, но след него сме шус надолу.

:mrgreen:
Олимпи, чувал ли си за златната писалка на ТБ, с която по онова време се подписваха всички договори и която стоеше заключена в сейфа?
После договори се .... дописваха и така Насо и Борат можеха да пращат играчи да гледат видео, да косят трева и т. н.....
Времената са различни.... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 05 май 2017 15:22

Де Ноер играше закован между защитата и халфовете в 4-1-4-1 при Петрович и си въреше идеално работата. А тя се състоеше в това да покрива вътрешните халфове, да обира всички свободни топки и да пресреща противниците. Това беше. А като вземеше топката по най-бързия начин я разпределяше, най-често с къс пас, за да се минимизира шанса за грешка.
После дойде Топузаков или по-скоро той пое отбора, след като накараха Петрович да си тръгне и го изкараха виновен и Елин реши да залага на Де Ноер не като стопер, а като редови опорен халф, наред до друг. Така Де Ноер се оказа в позиция, в която трябва да върши всичко, което бе правил при Петрович, но и да участва дейно в разиграванията и да гради атаки. Често се озоваваше дори и на фланга, когато играта се увлече. А споменах ли, че Елин нищо не научи за годините, прекарани като помощник на няколко треньора и сякаш за пръв път сядаше на скамейката?

Митов по същия начин си върти различни схеми, в който Де Ноер не се вписва. Това е нагледен пример как даден играч не се ползва правилно, според потенциала му. Или с други думи - холандеца е специфичен футболист, който не е за схема с двама опорни халфа. Може и да заиграе добре в таква схема, но само при наличието на добри треньори, тактици и съотборници.

По същия начин Сандберг можеше да бъде използван като защитник в дясно, в схемата на Топузаков (3-5-2), но те отдвана го отписаха него.
Адениджи защо е на фланга? На вярно Митов мисли, че има проблем пред гола и вкарването на топката в мрежата. Завършващия удар. И го слагаш на фланга, а безбожно слабия Нар да играе централен напдател? Кой я роди тая глупост? При Петрович Адениджи, Нар и Аниете сменяха местата си в атака постоянно, но за кратко, защото сърбина виждаше, че докато Аниете може да играе навсякъде, то Адениджи става безполезен на фланга, особено при бавни атаки, които трябва да се изграждат търпеливо. Нар също не се задържаше на върха често, защото е слаб физически и единствения шанс да направи нещо там е ако има много пространство. А в Левски такива атаки няма (с много пространство за централния напдател). Те са предимно за отбори играещи на контра и бърз футбол.

Върни се в “Левски”