Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Eminem » 05 май 2017 12:12

Сериозно ли Краев иска 35 000 ? Това е нелепо! С какво точно ги заслужи ? И тези 20, които му предлагат, са му много. Няма да се учудя ако това е вярно, медиите го направиха гига - ултра звезда, може да се е помислил за голяма звезда.
Изнудвачи не ни трябват! Който не иска да остава - прав му път! Няма да ми е яд нито за костадинов, нито за де нойер, нито за краев.

И каква е позицията на краев ? Не става за крило, защото няма техника. Не става за плеймейкър, защото няма паса за такъв тип играч. Трябва да го използват за нападател.
Има примери на добри нападатели, а са с лимитирани качества.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 май 2017 12:14

korteneca написа:Само изнудвачи сме събрали в отбора. :evil: Някой ако може да обясни с какво точно Краев е заслужил заплата от 30 хиляди лева? :roll:

Вероятно някъде му дават толкова или примерно 25 000 и пробва а и не забравяй мениджърите и те са много опасни

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 май 2017 12:18

metodito написа:
Player написа:
Извинявам се за намесата, ама ако не се информираме от медии от кого? И ако някоя медия си напише наизуст нещо, ние имаме сайт, имаме журналисти на Герена всеки ден и може да се каже пред тях, дали нещо е така или не точно. Никой не ги е спрял да кажат истината. След като те мълчат и показват съучастие към такива приказки, какво остава на феновете да мислят и на какво да вярват? Няма как всички да влезем в офиса на Тодорини кукли 47 и да присъстваме на преговорите за договори нали за да се информираме от първо лице?

Така е, Player. Аз също цъкам всеки ден медиите. Просто винаги имам едно наум. Преди доста години помня как спрях да чета "7 дни спорт" - с едно голямо заглавие: "Бокшич в "Левски". По това време играеше на добро ниво все още... Предпочитам обаче интервютата на самите футбалери. И не им знам игрите на журналистите, обаче мисля играят такива. Когато в началото на сезона, Пелето се зае със задачата да изгони Петрович, някои медии бяха доста снизодителни към Плешо. Само че се оказа, че той е натворил и други глупости. Никой от журналите не пита защо бе натирен Жужо. Костадинов, ако си тръгне, вина ще има и Пелето.

Нямах предвид опита за привличане на внимание с еднократна журналистическа бомба. Но когато го напишат няколко медии и се говори и в спортни предавания и продължава във времето едно и също и никой не го отрича - отбор и футболист, значи или е истина или е много близо до нея. Опита за сензация от някоя медия е едно, но съвсем друго е това което става сега с Костадинов най-вече. За Краев не бързам, но предвид многото такива сходни случай, няма да съм изненадан.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2017 12:24

Ами, ако е вярно, че Симон получава 15 000 евро, което на мен не ми се вярва... Но, ако дълбока резерва получава толкова. Ако е поискал наистина тези пари, да ходи да ги търси от друг клуб. И Краев и Мечката са добри футболисти, но не са супер, не са мега.

Аз пък не изключвам и много от нещата де излизат в медиите да са дело на Боримиров и псевдоизточници. Много ми прилича на сценария с Гаджев.
Последна промяна от metodito на 05 май 2017 12:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 май 2017 12:29

Eminem написа:Сериозно ли Краев иска 35 000 ? Това е нелепо! С какво точно ги заслужи ? И тези 20, които му предлагат, са му много. Няма да се учудя ако това е вярно, медиите го направиха гига - ултра звезда, може да се е помислил за голяма звезда.
Изнудвачи не ни трябват! Който не иска да остава - прав му път! Няма да ми е яд нито за костадинов, нито за де нойер, нито за краев.

И каква е позицията на краев ? Не става за крило, защото няма техника. Не става за плеймейкър, защото няма паса за такъв тип играч. Трябва да го използват за нападател.
Има примери на добри нападатели, а са с лимитирани качества.

Не съм срещал нищо за заплатите в Левски откакто Тонев дойде. Тогава той спомена, че се е учудил от големите възнаграждения и спомена внушителни цифри за Генков и Макриев, на фона на дълговете и това колко печели клуба. Спомена за таван от 10к и условие само ако някой чужденец е много добър и класен да има специално за него повече. Ясно е какво стана после, но никой не е говорил за заплати от тогава. Трябва заплати според бюджета ни и големи бонуси за стимул. Ние като дадем голяма заплата, какво му дреме, че например ще си добави бонусче при купа за която трябва да се старае много цяла година? Но не е виновен тоя който яде баница, а този който му я дава. Над 10к днес при всичките финансови проблеми които има и "успехите" е скандално.
Това със заплащането на футболистите в световен план започва да прави големи проблеми на клубовете, Това перо се увеличава с големи темпове, за разлика от печалбата и скоро нещо ще трябва да се променя. Клубовете са социален феномен и парите им трябва да отиват за социални каузи, а не да тъпчат едни дето ритат топка с пари на месец, за които другите трябва да се трепят с години.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 май 2017 13:03

metodito написа:...
@Живко: Върти го, сучи го, Де Ноойер си остава супер качествен футболист. И както ти казах, при Люпко се видя силата му. След това не те знам къде си го гледал, след като не участва в мачовете. Относно Митрев, щом си си го нарочил, хубаво. Прав си, той е най-черния на терена. Заслужава на клада.
Този отбор, независимо от експериментите с некадърници за ръководители и треньори, за пореден сезон ще е втори след Лудогорец...

Извинявам се, че отново се включвам със "специфичен" коментар, въпреки че продължаваме с тафтологията!
Методи, повтарям отново, че или не се концентрираш в коментарите, които четеш, или си спазваш своя стил да ги тълкуваш прекалено свободно, а понякога дори да приписваш неизказани съждения.
Без да въртя и суча потвърждавам мнението си, че Де Нойер е добър футболист. Не е важно в кои мачове съм го гледал. Вероятно ти си гледал всички мачове. Ако не си не е трудно да провериш статистиката и отзивите за играта му. Доволен ли си от представянето му през пролетния полусезон? Защо ли не играе във всички мачове? След като е "супер качествен футболист". Каквото и да означава това. Предположения?
"Нарочил" съм Митрев. Приемам и тази квалификация. Нарочих го още в деня, когато обявиха привличането му. Аргументирах се. Не правя сравнения с други. Превъзходната степен "най-черния на терена" е твоя. Бих се съгласил с нея, ако е на база екипа, с който игра. Но не отстъпвам от мнението си, че ако имаше достойнство трябваше да напусне след мача с ЦСКА-София. След като не е проявил такова за да откаже предложението за привличане в "Левски". Но клада... Крайно е. Особено при стила ти на тълкуване рискувам да бъда осъден.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 май 2017 13:11

Живко6461 написа:....

Казах ти вече, човек, щом така мислиш, че Митрев е виновен за нещо, продължавай да го мислиш. Относно Де Ноойер ти казах - виж как работеше при Люпко.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 май 2017 13:34

blue avalanche написа:"Престоят на Божидар Краев в Левски е към своя край. Индикациите сочат, че той ще се раздели с клуба най-късно през зимата. 19-годишният футболист отказва да продължи до­говора си, който изтича на 31 декември 2017 година. За да подпише дългосрочно споразуме­ние, младокът е пожелал заплата в размер на около 35 хиляди лева, а сините са склонни да му дадат най-много 20 бона. Тежките преговори се водят от мениджъра Джон Ингълс - шотлан­децът е бивш играч на тима от "Герена". Засе­га той не е склонен да прави никакви компроми­си. Така, ако Левски не успее да продаде играча през лятото, през зимата ще го изпусне без па­ри. Затова и в клуба са сериозно притеснени от създалата се ситуация."
Прав му път!!! След 1-2 години, като го разкрият, ще се върне и ще джитка я в Славия(да пита Хичо), я в Ботев(Вутов може да му помогне)...
Няма да остави следа в Левски...

Споделих за болестта звездомания. Както и за способността човек да си прави реална самооценка. В обществото и в частност за футболистите. Явно ръководители, треньори, други специалисти, родители, приятели и близки не правят нищо за да помогнат на футболиста. Умишлено не споменавам мениджърите. Те си имат свои интереси. Да извоюват голяма заплата на довереника си или да го предложат като свободен агент. И журналистите си гонят интересите. Заглавие " От Х (някой от най-реномираните европейски отбори) проявяват интерес кам У (български футболист)" гарантира продажба на голям тираж, респ. посещения в сайта. Особено когато интересът е реален. Почти винаги въпросният футболист полита във въздуха. Той вече не тренира и не играе според изискванията и указанията на треньора. Той вече е в полезрението на най-големите. Той иска много по-голяма заплата. Кой да му каже на момчето, че големите клубове следят десетки и стотици като него. И канят голям брой на проби. След които много рядко се стига до трансфер. Ако се стигне много често се оказва, че всъщност футболистът ще бъде преотстъпен в клубове, сателити или не, от долните дивизии. Където по едни или други причини футболистът има проблеми с адаптацията, разбирай представянето си (защо ли?). Следват нови преотстъпвания и трансфери докато ...
Примери достатъчно и непрекъснато. Много и в "Левски". Поуки? Те не са задължителни. Не оспорвам правото на футболистите. Пожелавам им успехи! В настоящия или в бъдещите клубове.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 05 май 2017 13:38

metodito написа:
Живко6461 написа:....

Казах ти вече, човек, щом така мислиш, че Митрев е виновен за нещо, продължавай да го мислиш. Относно Де Ноойер ти казах - виж как работеше при Люпко.

Да, Митрев е виновен. Дори и ти да мислиш различно. Видях как Де Нойер играеше при Люпко. И преди Любко. И след Люпко. Ти виждаш ли промяна? Имаш ли мнение на какво се дължи? Аз имам достъп само до официалната информация.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 май 2017 13:40

Де Нойер e доста слаб,не знам какъв е тоя зор да го задържим :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”