Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 05 май 2017 06:05

metodito написа:
Живко6461 написа:Поиска да ти кажа дали съм отказал. Призова за честност. Обясних ти подробно. За себе си и обощено. С примери. Явно недостатъчно ясно. Самочувствието трябва да се гради на базата на реална самооценка. Който не може да си я направи рискува при подценяване да пропусне добри възможности, а при надценяване да понесе сериозни загуби или най-малкото да изпадне в неловки ситуации. Е, за някои хора тези неловки ситуации не са от особено значение. Те ще приемат всяко предложение. С юмрук в гърдите и високопарното "Аз съм човека!". .
Методи, гледам отдавна Костадинов в националния отбор. Гледал съм и други футболисти. Някои са постигнали много повече от него. Не съм цъкал с език. Пожелавам му успех. И той и Де Нойер са добри футболисти. Но все още не са показали кой знае какво. По-скоро показват признаци на заболяване от звездомания. Опасна болест. Повдига самочувствието. Футболистът започва да не се съобразява с изискванията на треньора, със съотборниците си, с тренировките. И ... полет надолу. Оказва се, че не е бил толкова добър. Че интересът към него съществува, но реален транфер няма. Дори и тук споменах някои примери.

Да ти кажа честно не мисля, че юноша на Фейенорд го е хванала звездоманията, щото е дошъл в "Левски". Нали... Все Пак. Не, че са толкоз добри, ама на първо време, тях ги учат на тактика от осемгодишни... Както и да е, де.

Друга ми е мисълта. Аз примерно пък съм се подценявал и съм изпускал много кадърно бачкане... Поне беше на дългосрочен договор и с нормални кинти. И ми харесваше самото бачкане. Само де ставах в 5.. Не знаеш колко съм се псувал. Та, за това, де....

Методи, изпадаме в тавтология. Може би не се изразявам достатъчно ясно. Или ти не се концентрираш върху когато четеш. Но отговорите ти съдържат прекалено свободни интерпретации. Понякога приписваш неизказани съждения. Както и да е. Въпрос и на стил.
Когато споменах звездоманията, която подозирам, че е обхванала и посочени футболисти имах предвид настоящия период. Изобщо не мисля, че от звездомания Де Нойер е предпочел "Левски" пред Eredivisie, макар и друг клуб, по-скромен от Фейенорд. Имал си е лични мотиви. Предполагам е проявил реализъм. Не подлагам на съмнение качествата на холандската школа. Без да съм запознат с програмите и методиките на обучение. Не съм и сигурен, че Де Нойер е започнал да тренира от 8 годишен. Не оспорвам, че е добър футболист, вписа се в "Левски" и беше един от най-добрите в отбора. Факт е, че този сезон не показва нищо особено. Може би е случайно съвпадение, че договорът му изтича. Подобна е ситуацията и с Георги Костадинов. Между другото той дойде в "Левски" по аналогичен начин. Не оспорвам правото им на избор. Желая успех и на двамата.
Тук не е място да си представяме CV-тата. Аз споменах подробности за себе си за да аргументирам обвиненията си към Митрев и констатациите за други футболисти. Способността да си направиш реална самооценка не е подценяване на личните качества. Напротив, това подценяване е израз на неспособност за самооценяване. Когато работодателят, респ. контратентът те оценява като надежден и държи да работи с теб той ще се поинтересува, каква е причината за колебанието ти, ще ти предложи съдействие, ще направи необходимото за съвместна дейност. Има и такива случаи. И в моя опит. Твоите действия са твой проблем. Като връзка с темата исках и искам да кажа, че тази способност за самооценяване липсва на много от нашите футболисти. Вместо да я придобият те я игнорират. А някои я губят при първи признаци за интерес от известен клуб.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2017 09:11

"Престоят на Божидар Краев в Левски е към своя край. Индикациите сочат, че той ще се раздели с клуба най-късно през зимата. 19-годишният футболист отказва да продължи до­говора си, който изтича на 31 декември 2017 година. За да подпише дългосрочно споразуме­ние, младокът е пожелал заплата в размер на около 35 хиляди лева, а сините са склонни да му дадат най-много 20 бона. Тежките преговори се водят от мениджъра Джон Ингълс - шотлан­децът е бивш играч на тима от "Герена". Засе­га той не е склонен да прави никакви компроми­си. Така, ако Левски не успее да продаде играча през лятото, през зимата ще го изпусне без па­ри. Затова и в клуба са сериозно притеснени от създалата се ситуация."
Прав му път!!! След 1-2 години, като го разкрият, ще се върне и ще джитка я в Славия(да пита Хичо), я в Ботев(Вутов може да му помогне)...
Няма да остави следа в Левски...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 май 2017 09:14

Гаджев вчера е гледал с Боримиров мач на юношите. Щял да си търси отбор в чужбина и ако не успее ще подпише с ЛЕВСКИ :cry: Deja vu :cry:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 май 2017 09:17

blue avalanche написа:"Престоят на Божидар Краев в Левски е към своя край. Индикациите сочат, че той ще се раздели с клуба най-късно през зимата. 19-годишният футболист отказва да продължи до­говора си, който изтича на 31 декември 2017 година. За да подпише дългосрочно споразуме­ние, младокът е пожелал заплата в размер на около 35 хиляди лева, а сините са склонни да му дадат най-много 20 бона. Тежките преговори се водят от мениджъра Джон Ингълс - шотлан­децът е бивш играч на тима от "Герена". Засе­га той не е склонен да прави никакви компроми­си. Така, ако Левски не успее да продаде играча през лятото, през зимата ще го изпусне без па­ри. Затова и в клуба са сериозно притеснени от създалата се ситуация."
Прав му път!!! След 1-2 години, като го разкрият, ще се върне и ще джитка я в Славия(да пита Хичо), я в Ботев(Вутов може да му помогне)...

Само да не стане след някоя друга година, върнал се в България на нас да вкарва.

За мен лично е странна такава неотстъпчивост от негова страна. Все пак 20 бона са си 20 бона, особено за играч на тези години в Първа лига. Ще играе редовно и пак ще има време да потърси нещо по-добро, понеже е млад.

Единственото логично обяснение е, че мениджъра му е намерил и друг вариант ако не се разбере с Левски. В противен сличай няма логика, може да се прецака адски зле.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 05 май 2017 09:31

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2017 09:32

Betchualeng Arnaikem написа:
blue avalanche написа:"Престоят на Божидар Краев в Левски е към своя край. Индикациите сочат, че той ще се раздели с клуба най-късно през зимата. 19-годишният футболист отказва да продължи до­говора си, който изтича на 31 декември 2017 година. За да подпише дългосрочно споразуме­ние, младокът е пожелал заплата в размер на около 35 хиляди лева, а сините са склонни да му дадат най-много 20 бона. Тежките преговори се водят от мениджъра Джон Ингълс - шотлан­децът е бивш играч на тима от "Герена". Засе­га той не е склонен да прави никакви компроми­си. Така, ако Левски не успее да продаде играча през лятото, през зимата ще го изпусне без па­ри. Затова и в клуба са сериозно притеснени от създалата се ситуация."

Само да не стане след някоя друга година, върнал се в България на нас да вкарва.

За мен лично е странна такава неотстъпчивост от негова страна. Все пак 20 бона са си 20 бона, особено за играч на тези години в Първа лига. Ще играе редовно и пак ще има време да потърси нещо по-добро, понеже е млад.

Единственото логично обяснение е, че мениджъра му е намерил и друг вариант ако не се разбере с Левски. В противен сличай няма логика, може да се прецака адски зле.

Те, щото, нашите бивши юноши по принцип са се скъсали да вкарват. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Хеле, пък, на нас...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 май 2017 09:43

Гаджев най-малкото винаги е с единия крак на Герена. След кариерата си като футболист, вероятно ще е от директорите. Може и треньор по спешност да става, като се налага за да закърпи положението. Приемете го това, защото е факт.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 май 2017 09:51

Не следя другите отбори в България, освен ако няма някоя водеща новина по заглавията, но не се сещам в другите ни клубове така да правят футболистите им. Такова изнудване и да заплашват , че ако не се изпълни желанието му няма да подпише и си тръгва без пари, нямам спомен. При това без да има скандал или проблем още повече. Имаше с Мапуку в Берое някакви проблеми, но не беше същото както при нас става за пореден път. Нещо в клуба ни има гнило май. Защото всички други си продават футболистите, а само ние си ги гоним или ни напускат.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 май 2017 09:58

DarkPsy написа:Това дали е вярно?

http://plovdivskinovini.com/index.php/b ... za-vivakom

Наскоро го вписаха в надзорен съвет

СПАС ДИМИТРОВ РУСЕВ
БОЯН ИВАНОВИЧ
ЗЕНО АЛОНС МАЙЕР
ФРАНЦ ХЬОРХАГЕР
БРУНО ДЮШАРМ
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 05 май 2017 10:37

Betchualeng Arnaikem написа:

За мен това е слаба работа в ДЮШ. Още по батково време там мишкуваха алчни и безотговорни пияници които съсипаха поколения млади играчи. Всички знаем за налагането на деца на заможни родители за сметка на самородни таланти от беден произход. Дано тази практика вече е в миналото. ЗАЩОТО ДА ТРЕНИРАШ В ЛЕВСКИ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СИ ЛЕВСКАР. Като започнем от поколението на Ивелин Попов, Бандаловски и Кавдански та стигнем до близнаците Цоневи, Вутов и сега Краев. Общото между тях е, че на всички тях знаем имената благодарение на Левски и на всичките отношението към клуба е еднакво негативно. Когато чуя от някой подобен думите "Не зная дали ще играя (остана) в Левски" и ми става ясен. Не трябва дори да се колебаеш когато става въпрос за клуба който те е създал. Какъв щеше да е сега Вутов ако не беше синята школа? И как Цонев с лека ръка забрави кой клуб хвърли стотици хиляди лева за да не е инвалид. Това не е звездомания, а духовна нищета. Липсата на елементарна признателност е смущаваща. Когато изминеш пътя от Арсенал до Касъмпаша и после нахлузиш белия или жълтия екип, трябва да си наясно защо от Левски не те искат отново. Не всичко е пари. Веднага се сещам за чужденци, истински професионалисти, които намалиха заплатите си за да са коректни към клуба помогнал им в особен за тях момент.
Радващо е, има момчета като Ники Кръстев и Деян Иванов.

Върни се в “Левски”