Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 21:01

k_oleto написа:
Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!

Това няма значение. Божков също закри ЦСКА (фирмата) Какво значение имат фирмите, че не мога да разбера ?

Левски - са тези, които ходят на стадиона, четат и се интеесуват от отбора. При ЦСКА е същото.

Ако 1948 се преименуват или вземат лиценза на Барселона - нима цяла Испания ще ги гледа - НЕ

Точно затова ми е смешна цялата дискусия. ЦСКА се носи в сърцето. Останалото е плод на тъпа и малоумна дискусия.
Никой, ама никой неможе да ми каже да не обичам ЦСКА или да ми каже, че съм фен на Лудогорец. Това е мое усещане и няма как някой да ми каже как да се чувствам

Пич, в ход е мащабна анти-ЦСКА кампания, в която са ангажирани много хора. Редно е да припомним на многознайковците, че е нелепо да третират ЦСКА по този начин, защото те самите са грешни.
Последна промяна от Mitata на 04 май 2017 21:03, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 май 2017 21:06

Mitata написа:
k_oleto написа:
Mitata написа:Повтарям за неразбралите, Левски е бил закрит с решение на ЦК на БКП. Де факто след това Левски престава да съществува. Левски не е бил преименуван, а закрит!!!

Това няма значение. Божков също закри ЦСКА (фирмата) Какво значение имат фирмите, че не мога да разбера ?

Левски - са тези, които ходят на стадиона, четат и се интеесуват от отбора. При ЦСКА е същото.

Ако 1948 се преименуват или вземат лиценза на Барселона - нима цяла Испания ще ги гледа - НЕ

Точно затова ми е смешна цялата дискусия. ЦСКА се носи в сърцето. Останалото е плод на тъпа и малоумна дискусия.
Никой, ама никой неможе да ми каже да не обичам ЦСКА или да ми каже, че съм фен на Лудогорец. Това е мое усещане и няма как някой да ми каже как да се чувствам

Пич, в ход е анти-ЦСКА кампания, в която са ангажирани много хора. Редно е да припомним на многознайковците, че е нелепо да третират ЦСКА по този начин, защото те самите са грешни.

Има кампания анти ЦСКА-София, а това, че човек като теб пише с няколко профила го разбраха дори малките деца. Избягваш да говориш със факти и документи, а използваш заучени фрази и клишета, както и копнати мнения на други хора в други форуми. Всички припознавачи като ви се каже истината и почвате да пишете за динамо, за говеда, за директиви, за анти-кампании, за дунав, но най-вече започвате да обиждате като ловешки бабаитчета и с това сами показвате, че нямате нищо общо със ЦСКА.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 21:11

OOP написа:Има кампания анти ЦСКА-София, а това, че човек като теб пише с няколко профила го разбраха дори малките деца. Избягваш да говориш със факти и документи, а използваш заучени фрази и клишета, както и копнати мнения на други хора в други форуми. Всички припознавачи като ви се каже истината и почвате да пишете за динамо, за говеда, за директиви, за анти-кампании, за дунав, но най-вече започвате да обиждате като ловешки бабаитчета и с това сами показвате, че нямате нищо общо със ЦСКА.

Защо няма Левски след 1949г.? А? Като не сте били закрити, защо в първенствата на страната не е участвал клуб с такова име продължение на 8 години? Документа на ЦК на БКП намери сам!

Такава ви е историята, вие сте Динамо-София, който впоследствие сте преименували на Левски София.

Кои са другите ми никове, мнително човече?
Последна промяна от Mitata на 04 май 2017 21:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 май 2017 21:17

Mitata написа:
OOP написа:Има кампания анти ЦСКА-София, а това, че човек като теб пише с няколко профила го разбраха дори малките деца. Избягваш да говориш със факти и документи, а използваш заучени фрази и клишета, както и копнати мнения на други хора в други форуми. Всички припознавачи като ви се каже истината и почвате да пишете за динамо, за говеда, за директиви, за анти-кампании, за дунав, но най-вече започвате да обиждате като ловешки бабаитчета и с това сами показвате, че нямате нищо общо със ЦСКА.

Защо няма Левски след 1949г.? А? Като не сте били закрити, защо в първенствата на страната не е участвал клуб с такова име продължение на 8 години? Документа на ЦК на БКП намери сам!

Такава ви е историята, вие сте Динамо-София, който впоследствие сте преименували на Левски София.

Кои са другите ми никове, мнително човече?

Ти кажи защо няма ЦСКА от 09.09.2016 г. и защо няма клуб с такова име в първенството?!? Нали си голям ЦСКА-р и това е форума на ЦСКА?!? Обясни де ! За Левски има форум влизаш там и питаш ! Та давай по темата или млъкни !
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 май 2017 21:23

За ЦСКА всичко е ясно,клуба който възражда тима след фалита е ЦСКА-София.Интересно защо Кашчей не поиска Дунав да се възроди по честния начин,от най-ниско ниво.А първо гледа да докопа отбора на Две моголи и ако има късмет още през 2011 възродения Дунав да започне от Б група.Наглия надали ще каже истината,най-много пак да почне да увърта,че тук за Дунав не искал да пише и все от тоя сорт,но вече съм свикнал на номерата на двуличника!За това мощно :
[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 21:25

OOP написа:Ти кажи защо няма ЦСКА от 09.09.2016 г. и защо няма клуб с такова име в първенството?!? Нали си голям ЦСКА-р и това е форума на ЦСКА?!? Обясни де ! За Левски има форум влизаш там и питаш ! Та давай по темата или млъкни !

Нямам желание да пиша във вашия подфорум, форумът на ЦСКА е за мен! Обръщам внимание на корените ви, защото вашият случай е идентичен с този на ЦСКА, поне що се касае до основното. Де факто имаме закриване на дружества, в единия случай на Левски, в другия на ПФК ЦСКА АД.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 май 2017 21:29

Mitata написа:
OOP написа:Ти кажи защо няма ЦСКА от 09.09.2016 г. и защо няма клуб с такова име в първенството?!? Нали си голям ЦСКА-р и това е форума на ЦСКА?!? Обясни де ! За Левски има форум влизаш там и питаш ! Та давай по темата или млъкни !

Нямам желание да пиша във вашия подфорум, форумът на ЦСКА е за мен! Обръщам внимание на корените ви, защото вашият случай е идентичен с този на ЦСКА, поне що се касае до основното. Де факто имаме закриване на дружества, в единия случай на Левски, в другия на ПФК ЦСКА АД.

Нищо общо нямат двата случая, но това, че го повтаряш е достатъчно някои от по-неумните във форума да се вържат и да пригласят ! Не каза нищо по темата.......Отново !
От „Фен клуб Сектор Г”:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 21:34

OOP написа:
Mitata написа:

Нищо общо нямат двата случая, но това, че го повтаряш е достатъчно някои от по-неумните във форума да се вържат и да пригласят ! Не каза нищо по темата.......Отново !

Били сте закрити, за мен това е най-важното, всичко друго е второстепенно. Причините не ме интересуват, защото оправдания има всякакви.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 04 май 2017 21:36

Mitata написа:
OOP написа:
Mitata написа:

Били сте закрити, за мен това е най-важното, всичко друго е второстепенно. Причините не ме интересуват - оправдания има всякакви.

Чакаш да ти спуснат какво да напишеш или просто те кефи да си спамиш и връткаш мнения за някой лев? Пиши по темата и отговори на въпросите или си лягай ! За днес бройката е достатъчна !
От „Фен клуб Сектор Г”:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 04 май 2017 21:39

OOP написа:Чакаш да ти спуснат какво да напишеш или просто те кефи да си спамиш и връткаш мнения за някой лев? Пиши по темата и отговори на въпросите или си лягай ! За днес бройката е достатъчна !

Закриването на Левски има пряко отношение към темата за ПФК ЦСКА АД.

Кат те гледам, ти се бориш за жълти стинки, щом си постоянно присъствие в чужд подфорум.

Върни се в “ЦСКА”