metodito написа:Добре, де. Държат сектора, като заложник, държат клуба, като заложник. Какво още искат? Партия ли ще правят? И като унищожат клуба, какво ще постигнат? Пред кого ще си развяват свастиките?
Когато подеха война с Батков, ставаше въпрос да дойде #koj. "Той" дойде. Сега пък кой ще идва? Координирана провокация случайно не се прави. Политическото статукво не се е променило, за да кажем, че миналата власт си играе игрички. Не си го обяснявам.
Една шепа галфони са донесли глоби на "Левски" в последните 10-ина година, колкото сектор 'А' струва сигурно.
На мен ми прилича малко на това с Ювентус. La Famiglia си плащат чинно рекета години наред, щото знаят, че спрат ли кранчето, лошо. Само че в Италия има реален съд и власт и заради това си ги и разследват сега. Макар че каква е вината на Ювентус и на шефовете им точно? Че мафията ги държи?
В Торино обаче става думи за много сериозни суми. Говоря за това с билетите.
Къде е истината? Като фен на конспиративните теории бих го свързал с резултата, странната схема, тактика и "подаръка", де Митов им "подготви".
Тези хора могат да държат като заложник клуба само при собственик, който се интересува от съдбата на отбора. Точно така накараха Батков да се съобразява с тях. Окончателно се огъна мисля след 1 мач със Сиони, на който му демонстрираха какво са готови да направят. Защото колкото и странно да звучи на някои хора Борат направи доста глупости, но се интересуваше от този отбор. Но сбърка в подхода към тези хора.
На собствениците, на които не им пука за отбора тези хора не могат да направят нищо. Няма как да изнудиш 1 Спас Русев с проблеми за Левски ако на него не му дреме за отбора.
Проблема е, че тези хора са вързани към клуба така както клуба е вързан към други интереси (напоследък - Виваком). И когато съответния човек дойде, той приема да им пуска на тях каквото трябва... а те ще са в услуга на когото трябва. Не задължително на "футболно" ниво. И ако този човек си тръгне, то следващия ще ги приеме като част от клуба, а това, което те получават - като част от сделката.