Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 01 май 2017 20:39

Mitata написа:
Teo написа:
Mitata написа:
Teo написа:Оставете го това първенство, ясно, че ще сме пред сините...аз ви казвах още преди началото на сезона, че съдбата им е да са зад нас и е въпрос на време да си заемат полагащото им място след Великия ЦСКА. Нека да се фокусираме за емблемата, че ни чака тежка битка срещу "гробокопачите" на ЦСКА!

Моето мнение е, че трябва да се поиска отлагане на търга, за да може феновете на ЦСКА да се организираме да съберем пари за емблемата, с което да помогнем на собствениците. Даже символична сума да се събере, това ще е сигнал към нашите зложелатели.

Нз, до вас стигна ли този слух, че в плика на ГЪЗдов офертата е била 7 милиона лева :?
@ От къде тоя селяндурски клуб с менте емблема има толкова пари хахахах :lol:

ПП Ние феновете няма как да съберем повече от милион и то с мъка. :idea:

Трябва да ходим в кърджали, иначе я губим... трябва сме минимум 10к пред кантората й и в случай на злоупотреба с нашата емблема да ги избиеме като кучета!

Според мен 20 К по 50 лева от феновете е по-силен сигнал, отколкото блокиране на офиса в Кърджали, все някога този търг ще трябва да се проведе.
Другото нещо е да се настоява за законови промени, които да гарантират доказване на произхода на средствата, с които се участва в подобни търгове, с което да се изклчи възможността зложелатели да се изправят срещу мнозинството фенове с идеята да затриват любимите им клубове.

Гришата спокойно може да провали търга и баба Дора нищо не може да направи...
... подава заявка за участие, казва, че са му по пречили да се яви в офиса и всичко приключва!
@ Така ще си играем на котка и мишка, докато комплексара от Разград не си разкара мръсните ръце от емблемата ни.

Другото, което е прокуратурата трябва да е на място и да следи за злоупотреби + видео наблюдение за доказателство през целия търг. Какво ще стане, ако оня каже, че има 30 милиона оферта?! От къде ги е взел тия пари и онзи които ги дава имали изобщо право да претендира за нещо, което голямо общество стои зад него?!

За емблемата ще стават циркове, докато онзи нещастник не спре да избива комплекси от Гриша Ганчев.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 май 2017 20:43

Кашчей написа:
Mitata написа:Според мен бившите футболисти на Литекс са подписали без големи кандърми с ЦСКА-София, защото знаят, че това е голям клуб, който ще им предостави добри възможности за развитие. Трансферна сума най-вероятно не е имало или ако е имало, тя е била символична, защото всичко е било направено с добри намерения към марката ЦСКА и червените фенове.

Покажи информация от СТК към БФС, че това са "бивши" футболисти на "Литекс", разтрогнали са договорите си с клуба! Казах ти, че нов клуб няма право на футболисти с професионални договори..как е станало при вас?!

Питай БФС, там би трябвало да съхраняват копие от договорите с всеки един футболист от лигата.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 01 май 2017 21:00

Teo написа:Другото, което е прокуратурата трябва да е на място и да следи за злоупотреби + видео наблюдение за доказателство през целия търг. Какво ще стане, ако оня каже, че има 30 милиона оферта?! От къде ги е взел тия пари и онзи които ги дава имали изобщо право да претендира за нещо, което голямо общество стои зад него?!

За емблемата ще стават циркове, докато онзи нещастник не спре да избива комплекси от Гриша Ганчев.

Това за 7-те милиона вероятно е блъф, агата изнудваше разградската община за някакви нищожни суми. А и тия стотици милиони, които той върти най-вероятно не са негови.
Законови промени са нужни или политически натиск върху агата да се откаже да пречи. Също така привържениците на ЦСКА по ясен и категоричен начин трябва да покажат, че в никакъв случай не биха приели клуб, тайно или явно финансиран от Домусчиев.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 май 2017 21:03

Mitata написа:
Teo написа:Другото, което е прокуратурата трябва да е на място и да следи за злоупотреби + видео наблюдение за доказателство през целия търг. Какво ще стане, ако оня каже, че има 30 милиона оферта?! От къде ги е взел тия пари и онзи които ги дава имали изобщо право да претендира за нещо, което голямо общество стои зад него?!

Това за 7-те милиона вероятно е блъф, агата изнудваше разградската община за някакви нищожни суми. А и тия стотици милиони, които той върти най-вероятно не са негови.
Законови промени са нужни или политически натиск върху агата да се откаже да пречи. Също така привържениците на ЦСКА по ясен и категоричен начин трябва да покажат, че в никакъв случай не биха приели клуб, тайно или явно финансиран от Домусчиев.

Абсолютно!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 май 2017 21:31

Mitata написа:

Когато в един търг участват три свързани фирми,едната дава бомбастична оферта,а другите две нормална и малко над нормалната,след като бомбастичната спечели после се отказва и печелят тези с ниските оферти.Така че нищо чудно да е подготвена оферта от 7 млн.лв.,но тя в никакъв случай нямаше да бъде платена.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 май 2017 21:40

peliforewer написа:В този подфорум и в тази тема обсъждаме новините,играта,мачовете на ФК ЦСКА-София или трябва да се оправдаваме вече почти година на комплексари от синия лагер,на хора които живеят само със злобата си ,под достойнството ми е да им обръщам внимание и да си губя времето да им опонирам,не знам защо им се хващате на простотиите,теглете им една и толкова.Седнали разни анонимници барабар с един модератор който не знам с какви очи стои още в този форум,явно заради това да може да трие коментари и се дразни с червените фенове пишещи от години тук.Разбрахме че десетина "морални" души не харесват ЦСКА-София,да си направят подфорум,тема и да си ближат раните там и аз не харесвам ФК Левски но това не ми дава право да отида в подфорума им и да им осирам дискусиите.На комплексарите дето сега ще ми скочат само ще им кажа,ако сте тръгнали на мачове от времето на ЦСКА-Милан,ако сте рискували да попаднете в гарнизонния арест за 15 дни само за да гледате мач на ЦСКА на Армията,ако сте си махали системите от интензивното на болницата и сте отивали във фоаето за да гледате мач на ЦСКА по тв. можете да ме корите или да се съмнявате от кой отбор съм,но ако не сте замълчете и си гледайте работата.[offtopic]Това което написах е много лично и ако някой посмее да го изтрие значи е наглец.[/offtopic]

От ЦСКА обявиха точната бройка на продадените билети за вчерашното дерби с Левски, което „червените“ спечелиха с 3:0. Общо продадените хартийки са 11 081, а „армейците“ правят разбивка и по сектори:

Сектор А – 2429

Сектор Б – 4159

Сектор В – 1134

Сектор Г – 3389

От така изнесените цифри става ясно, че феновете на Левски са били с точно 2035 повече от тези на ЦСКА – 6558 срещу 4523.
Наистина само десетина души не са припознали ЦСКА-София.Съпостави 38 000 на финала срещу 4523 и аритметиката ще ти излезе.
ще ти излезе

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 01 май 2017 21:55

peliforewer написа:
Mitata написа:

Когато в един търг участват три свързани фирми,едната дава бомбастична оферта,а другите две нормална и малко над нормалната,след като бомбастичната спечели после се отказва и печелят тези с ниските оферти.Така че нищо чудно да е подготвена оферта от 7 млн.лв.,но тя в никакъв случай нямаше да бъде платена.

"В началото на месеца пък стана ясно, че Гриша Ганчев не е отправил оферта за активите на фалиралото дружество, а само една фирма е участвала в наддаването за емблемата.""

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 май 2017 21:57

Петко,аз говоря за десетина форумни герои,мога да ги назова поименно,които са обсебили форума на ЦСКА,не знам колко пъти съм ти писал ама се правиш че не забелязваш,че ако не беше Гриша Ганчев щяхме ли да бъдем 38 хил. на финала,поне заради това този човек заслужава една добра дума.А за феновете на Армията не се притеснявай,пак са най-много в България,а като се подобри играта и почнем да побеждаваме ще станат доста повече.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Ч

Мнениеот baraba » 01 май 2017 22:02

vaskonti написа:Ти лично каза, че играчите на Литекс са преподписали, а тези на ЦСКА са подписали договори. И това ли ще отречеш? От тук следва, че едните са преминали в друг клуб, другите са се останали в същия. Както знаем от вас, самата фирма няма значение и е формалност, важен е отбора. Е, тези, преподписалите, сменят фирмата - пак по твои думи. Ако имаш някакви претенции, обърни се към оня в огледалото. Аз цитирам него.

Не лъжи , ако обичаш , долно и некултурно е все пак :idea: Цитираш някави свои измислици , а иначе се хващаш за думичката преподписа , нищо че последвалото изречение е : ВСИЧКИ подписват с новото Търговско д-во (това вече за не знам за кой път се правиш , че не го виждаш) Та можеш да изпълниш съвета си за огледалото и да погледнеш ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 май 2017 22:21

petko.h.markov написа:
peliforewer написа:
Mitata написа:

"В началото на месеца пък стана ясно, че Гриша Ганчев не е отправил оферта за активите на фалиралото дружество, а само една фирма е участвала в наддаването за емблемата.""

Честно да ти кажа малко елементарно ми звучиш,една фирма подаде документи за търга свързаните три не подадоха,не знам наистина ли бяха възпрепятствани или играха театър.Колкото до това че Гриша Ганчев не е участвал в търга ще ти кажа че много сте късопаметни,на срещата на Ганчев с феновете на Армията преди година той каза ще ви купя и подаря емблемата щом държите толкова на нея и явно е дал парите на фирмата на феновете за да придобият те емблемата,това е символичен знак че където са феновете там е и марката.А това че Ганчев беше съпричастен към търга се видя от неговото присъствие там.И те моля не ме занимавай с такива елементарни дъвки, написаното по-горе от мен би трябвало да е разбираемо за всеки средно интелигентен човек,разбери че нямам нужда да се оправдавам на този или онзи или на С.... и П....
W84me ( Блатер) ..

Върни се в “ЦСКА”