Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- metodito
- Контакти:
delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
Да видим днес какво наказание ще ни друснат. Дали има значение, че е в България, а не в Европа, също ще е важно. Но това направят ли го в Европа, пет години неучастие не ни мърдат.
Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата
Аз имам малко по-различна теория. Не просто българския фен, а българинът днес като цяло... Все по-често. Нормалните хора служат като изключение от правилото. Не само по стадионите има някакви малоумници, които някой им е казал, че са повече от останалите.
Иначе, нали същите тези, предполагам, без малко да прекратят т.нар. "приказка" на Мъри още в мача със Сиони. Е, това щеше да е мегата простотия.
metodito написа:delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
Да видим днес какво наказание ще ни друснат. Дали има значение, че е в България, а не в Европа, също ще е важно. Но това направят ли го в Европа, пет години неучастие не ни мърдат.Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата
Аз имам малко по-различна теория. Не просто българския фен, а българинът днес като цяло... Все по-често. Нормалните хора служат като изключение от правилото. Не само по стадионите има някакви малоумници, които някой им е казал, че са повече от останалите.
Иначе, нали същите тези, предполагам, без малко да прекратят т.нар. "приказка" на Мъри още в мача със Сиони. Е, това щеше да е мегата простотия.
Наказанието ще бъде обявено утре, ако не решат, че не трябва все още да ви лишават от домакинство. Това при вас е рецидив и определено си заслужавате съдбата, след като такива идиоти са ви "фенове". Жалко, че заради 20-30 простака ще страдат и нормалните. Значение дали е в България има, защото такова наказание-неучастие в ЕКТ- може само УЕФА да ви наложи. Този път имате и двама от съперника, служебни лица, ударени от предмети от публиката на "Левски" и глобата ще е жестока, и наказанието също трябва да е такова.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
То наказанието е измислено преди "инцидентите" - всичко е съгласувано с клуба, феновете и бфс, за да се случи в този му вид.
Чакам с трепет в сърцето обявяването му

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- modor
- Контакти:
шивача написа:То наказанието е измислено преди "инцидентите" - всичко е съгласувано с клуба, феновете и бфс, за да се случи в този му вид.
Взел ли си си шампанско

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- metodito
- Контакти:
Добре, де. Държат сектора, като заложник, държат клуба, като заложник. Какво още искат? Партия ли ще правят? И като унищожат клуба, какво ще постигнат? Пред кого ще си развяват свастиките?
Когато подеха война с Батков, ставаше въпрос да дойде #koj. "Той" дойде. Сега пък кой ще идва? Координирана провокация случайно не се прави. Политическото статукво не се е променило, за да кажем, че миналата власт си играе игрички. Не си го обяснявам.
Една шепа галфони са донесли глоби на "Левски" в последните 10-ина година, колкото сектор 'А' струва сигурно.
На мен ми прилича малко на това с Ювентус. La Famiglia си плащат чинно рекета години наред, щото знаят, че спрат ли кранчето, лошо. Само че в Италия има реален съд и власт и заради това си ги и разследват сега. Макар че каква е вината на Ювентус и на шефовете им точно? Че мафията ги държи?
В Торино обаче става думи за много сериозни суми. Говоря за това с билетите.
Къде е истината? Като фен на конспиративните теории бих го свързал с резултата, странната схема, тактика и "подаръка", де Митов им "подготви".
Когато подеха война с Батков, ставаше въпрос да дойде #koj. "Той" дойде. Сега пък кой ще идва? Координирана провокация случайно не се прави. Политическото статукво не се е променило, за да кажем, че миналата власт си играе игрички. Не си го обяснявам.
Една шепа галфони са донесли глоби на "Левски" в последните 10-ина година, колкото сектор 'А' струва сигурно.
На мен ми прилича малко на това с Ювентус. La Famiglia си плащат чинно рекета години наред, щото знаят, че спрат ли кранчето, лошо. Само че в Италия има реален съд и власт и заради това си ги и разследват сега. Макар че каква е вината на Ювентус и на шефовете им точно? Че мафията ги държи?
Къде е истината? Като фен на конспиративните теории бих го свързал с резултата, странната схема, тактика и "подаръка", де Митов им "подготви".
- bilyaletdinov
- Контакти:
metodito написа:Добре, де. Държат сектора, като заложник, държат клуба, като заложник. Какво още искат? Партия ли ще правят? И като унищожат клуба, какво ще постигнат? Пред кого ще си развяват свастиките?
Методи, за тия хора Сектор Б и Левски си е бизнес и то доста сладък. Имат осигурен политически чадър и си въртят бизнеса с Левски от години. Просто в последно време прекрачиха всякакви граници.
Кой ще се откаже лесно от парите за охрана, кетъринга (та едно кенче с бира в Б ти е 5ца), вход без билети, парички за хорео. Всичко това е отличен допълнителен доход към основното.
Ако си мислиш, че на Младежа и хората около им пука за Левски или за това кой е собственик... важното е бизнеса да върви.
В момента се опитват да унищожат Дивизията, щото не са с тях на едно мнение и показаха на левскарската общественост какво става в сектора и клуба. По същия начин разбиха Тръста и доверието в него.
Крайната цел е да се затрие клуба...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:
Методи, за тия хора Сектор Б и Левски си е бизнес и то доста сладък. Имат осигурен политически чадър и си въртят бизнеса с Левски от години. Просто в последно време прекрачиха всякакви граници.
Кой ще се откаже лесно от парите за охрана, кетъринга (та едно кенче с бира в Б ти е 5ца), вход без билети, парички за хорео. Всичко това е отличен допълнителен доход към основното.
Ако си мислиш, че на Младежа и хората около им пука за Левски или за това кой е собственик... важното е бизнеса да върви.
В момента се опитват да унищожат Дивизията, щото не са с тях на едно мнение и показаха на левскарската общественост какво става в сектора и клуба. По същия начин разбиха Тръста и доверието в него.
Крайната цел е да се затрие клуба...
Добре де, човек, колко пък са толкова кинтите? Не говорим за стотици хиляди месечно, както е в Рим или Торино, нали? Или казваш на бедния българин не му трябват много. Кинтите са си кинти? И нали благодарение на клуба цоцат кинти? Ако го няма клуба, от кого ще цоцат?
delqnski47 написа:Винаги съм смятал редовия български фен за най идиотското същество на планетата.Къв трябва да си да опънеш свастика при положение че има негри и в собствения ти отбор.Още на повече така затриваш и отбора си като цяло.
Не видя ли снимките ? В специално този случай, знамето се издигна от хора на СЗ, за да се обвини Южна дивизия. МозАците обаче дори за това нямат акАл и бързо бяха разкрити. Голям автогол си вкараха, вече всички разбраха за какви утайки става въпрос. А декларацията, която написаха преди да бъдат разкрити, прави автогола още по-красив. Вкараха си го до сливиците. Все си казваш, че сз не могат да станат по-жалки и да паднат по-ниско, но те винаги ти доказват, че могат. За тях няма дъно!
Всеки, който е истнски левскар, трябва да спре да ходи в Б. Нека да останат сами в сектора, това ще е унижение.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Не съм запознат колко получават за охраната, колко са приходите на фен шопа, нямам идея колко си прави на мач от кетъринг, но явно парите не са хич малко.
Имай предвид, че това им препитание им е страничния доход, основния е свързан всички знаем с какво. Оттам са им протекциите и чадърите. Изпълняват се политически поръчки и всякакви такива неща.
Какво целят? Да премахнат Дивизията според мен. Другият вариант е да са част от поръчката за затриването на клуба ни.
Имай предвид, че това им препитание им е страничния доход, основния е свързан всички знаем с какво. Оттам са им протекциите и чадърите. Изпълняват се политически поръчки и всякакви такива неща.
Какво целят? Да премахнат Дивизията според мен. Другият вариант е да са част от поръчката за затриването на клуба ни.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]