baraba написа:Мита , отцепниците чувстват силен дискомфорт от факта , че кервана си върви въпреки канския лай на кучетатаИ понеже човешката природа е такава , че трябва да потуши този дискомфорт по най-елементарния начин , а именно със самооправданието , че те са се отцепили защото това не е ЦСКА (Нищо , че на финала за КБ боготворяха същите тези които после продължиха напред след реорганизацията)
За мен това си е нормална народопсихология и го приемам , както приемам и дребнавите заяждания на част от феновете на други отбори в България начело със сините ни абонати
Не мога да приема обаче , когато някой почне да ми обяснява , в какво вярвам или кое и как чувствам , да заявява решения и действия от мое име и най-вече да се мъчи да ме определи аз на кого съм фен , сякаш го знае по-добре от мен самият
Това което сега размахват с такава ярост , съвсем скоро изобщо няма да е меродавно и те много добре го знаят това , например по въпроса с лиценза в БФС , ами само след месец - два ще излязат новите лицензи и там по никой начин няма да пише преименован еди кой си или еди що си , ще си пише единствено ЦСКА и толкова
По въпроса с емблемата , това предстои да се реши съвсем скоро , силно вярвам , че и там ще се получат нещата по план !!! Така после ще се потърси утеха във ФИФА , ФУФА , ФАФА и УЕФА , но и там ще ударят на камък и моята прогноза е , че с течение на времето цялата тази истерика ще си заглъхне от само себе си , като ще останат само крайните анти-армейци да подклаждеат огъня , но рано или късно и там нещата ще приключат
Дори вчера след дербито , автоматчика дедо Боре и той забрави , че ни наричаше ГМО и Литекс и си припомни набързо , че това е вечното дерби и са играли срещу ЦСКА , не срещу Литекс въпреки предишни негови изказвания по въпроса и ... те така
Имаме ново дружество, което няма пряка връзка с предшественика, нещо което не се случва за пръв път в нашата история. За сравнение, фирмата на Божков, носеща името на ЦСКА, взаимствана от авиаторите не е съвсем ново дружество. Надуха ни ушите, че в ЦСКА 1948 играели юноши на ЦСКА (напоследък там се вля свежа кръв от други клубове), но нима 3/4 от школата на ЦСКА-София не е взета от фалиралото дружество? Та това са близо 200 наши деца?! И това според нашите опоненти не било ЦСКА, а Литекс?!?! Ганчев взел със себе си всички футболисти и ръководството от Литекс? Първо не са всичките и второ, защо да не вземе със себе си най-добрите и най-перспективните от тях, в които е инвестирал немалко средства? Колкото до ръководството, един Трифон Попов не е Литекс, а СС е бивш футболист не само на Литекс, но и на ЦСКА. Останалите са армейци с големи сърца.
Авиаторите се надяват да получат емблемата и стадиона с помощта на незнайно чии за обществеността пари. За нас това са враговете на ЦСКА, чиято цел е да сеят разкол, а заедно с това да доубият ЦСКА. Но тяхното няма да е ЦСКА за 90% от армейците, то няма да бъде признато от червените фенове. Не мога да си представя, че всички онези, които в момента милеят за ЦСКА-София изведнъж ще станат привърженици на онези, които със зъби и нокти се бориха срещу нас през последната година, на онези които се изправиха срещу нашите легенди.