Мита , отцепниците чувстват силен дискомфорт от факта , че кервана си върви въпреки канския лай на кучетата

И понеже човешката природа е такава , че трябва да потуши този дискомфорт по най-елементарния начин , а именно със самооправданието , че те са се отцепили защото това не е ЦСКА (Нищо , че на финала за КБ боготворяха същите тези които после продължиха напред след реорганизацията)

За мен това си е нормална народопсихология и го приемам , както приемам и дребнавите заяждания на част от феновете на други отбори в България начело със сините ни абонати

Не мога да приема обаче , когато някой почне да ми обяснява , в какво вярвам или кое и как чувствам , да заявява решения и действия от мое име и най-вече да се мъчи да ме определи аз на кого съм фен , сякаш го знае по-добре от мен самият

Това което сега размахват с такава ярост , съвсем скоро изобщо няма да е меродавно и те много добре го знаят това , например по въпроса с лиценза в БФС , ами само след месец - два ще излязат новите лицензи и там по никой начин няма да пише преименован еди кой си или еди що си , ще си пише единствено ЦСКА и толкова

По въпроса с емблемата , това предстои да се реши съвсем скоро , силно вярвам , че и там ще се получат нещата по план !!! Така после ще се потърси утеха във ФИФА , ФУФА , ФАФА и УЕФА , но и там ще ударят на камък и моята прогноза е , че с течение на времето цялата тази истерика ще си заглъхне от само себе си , като ще останат само крайните анти-армейци да подклаждеат огъня , но рано или късно и там нещата ще приключат

Дори вчера след дербито , автоматчика дедо Боре и той забрави , че ни наричаше ГМО и Литекс и си припомни набързо , че това е вечното дерби и са играли срещу ЦСКА , не срещу Литекс въпреки предишни негови изказвания по въпроса и ... те така