4 кръг плейофи: Левски - ЦСКА - 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

gihuelo
Контакти:

Re: 4 кръг плейофи: Левски - ЦСКА - 0:3

Мнениеот gihuelo » 30 апр 2017 01:31

гражданин от село написа:Този отбор на ЦСКА няма класа, клише, ама вярно.Следващото първенство всички портогалци вън(ако е възможно или някой лев да им се вземе.) остават само Бумал и Каранга(започва да влиза в час и показва, че има качества).Кулма също, ако може да бъде продаден и да се търси сериозен плеймейкър тип Балъков, разбира се не говоря за неговото ниво, но такъв стил на прилично такова.На Манолев и Бодуров задължително трябва да им се намерят отбори, където да се пенсионират.Ще ни трябват прилични ЦЗ, ЛК, ДБ и да се прецени какво е нужно за дублиране.А, забравих Рафата, ама той не е и за спомняне. :mrgreen:

Абе Каранга като скочеше за висока топка :mrgreen: го гледаха като самолет от долу

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 30 апр 2017 02:02

gihuelo написа:
гражданин от село написа:Този отбор на ЦСКА няма класа, клише, ама вярно.Следващото първенство всички портогалци вън(ако е възможно или някой лев да им се вземе.) остават само Бумал и Каранга(започва да влиза в час и показва, че има качества).Кулма също, ако може да бъде продаден и да се търси сериозен плеймейкър тип Балъков, разбира се не говоря за неговото ниво, но такъв стил на прилично такова.На Манолев и Бодуров задължително трябва да им се намерят отбори, където да се пенсионират.Ще ни трябват прилични ЦЗ, ЛК, ДБ и да се прецени какво е нужно за дублиране.А, забравих Рафата, ама той не е и за спомняне. :mrgreen:

Абе Каранга като скочеше за висока топка :mrgreen: го гледаха като самолет от долу

Бумал, Пинто, Кулма и Каранга трябва да останат задължително! Манолев, Симао, Руй Педро, Рафа Перес, Кубемба и Арсенио можем да ги продадем! Взима се качествен централен защитник, десен защитник, опорен халф и плеймейкър! Малинов, Никола Колев и Александър Георгиев имат качества и трябва да им се дава шанс! Виждаме какво правят Десподов и Чорбата, отвърдиха се и сега са ни най - качествените играчи в двете фази на играта! Добри думи за Пинто, Каранга и Кулма, за мен те имат нужните качества за ЦСКА!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 30 апр 2017 02:17

Хора, Кулма е много полезен футболист. Не знам, какво не му харесвате, но изработва доста от интересните ситуации в мачовете ни. Има много високо КПД а в единоборствата в 90% печели, дори и срещу двама съперници. Отделно, че не се пести и се бори за всяка топка. Бодуров е много стабилен в защита а и добре се пласира в атаката ни при статични положения. Бодуров е опита, който крепи защитата ни. Първият ни гол беше изфабрикуван изцяло от чужденците ни. Вторият беше от младите ни българи а третият, смесен.
Аз лично съм с резерви единствено за Шимао и Кубемба. Останалите се справят добре и показват игра и желание дори, когато не побеждаваме.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 30 апр 2017 08:50

Необходими са 2-3 попълнения максимум. Не трябва да е както преди, когато на 6 месеца сменяхме целия отбор.
Според мен трябва да се освободят Шимао и Перес. За третия не съм сигурен кой да е.
Друг е върпросът, че резервите не са в добра форма и като се направят смени, веднага се усеща спад в играта. Младите български футболисти от Б отбора трябва да играят много по-често. Поне да влизат като смени. Но за целта до 70-та минута титулярите вече трябва да са си свършили работата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 апр 2017 09:15

djd написа:Необходими са 2-3 попълнения максимум. Не трябва да е както преди, когато на 6 месеца сменяхме целия отбор.
Според мен трябва да се освободят Шимао и Перес. За третия не съм сигурен кой да е.
Друг е върпросът, че резервите не са в добра форма и като се направят смени, веднага се усеща спад в играта. Младите български футболисти от Б отбора трябва да играят много по-често. Поне да влизат като смени. Но за целта до 70-та минута титулярите вече трябва да са си свършили работата.

Кубемба и Меркадо също разочароват. Специално Меркадо има много добра линейна скорост, но не може да се надиграва 1 на 1 и пропуска момента за добро продължение на атаката. Вчера пропиля няколко много добри контри, с които онези отиваха на 4-5 гола разлика.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 30 апр 2017 10:16

djd написа:Необходими са 2-3 попълнения максимум. Не трябва да е както преди, когато на 6 месеца сменяхме целия отбор.

То вчера в 4-та минута си бяха свършили работата :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 апр 2017 10:17

Градски, трябва ви един Тошко Неделев и още един цз, но Българин. Вдясно си имате Стойчо Атанасов и му е време да захапе. Бодуров ви държи цялата защита и нз защо го игнорираш!? Резерва на Каранга трябва да е млад Българин, като Милчо примерно, а не поредния кувемба или друга пръдня от европа. Реално ви трябват трима макс играчи-плеймейкър, както се изрази, цз и едно крило и то ако няма нещо прилично в школата, да е опция на Десподов и Кулма.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 30 апр 2017 10:19

Шимао не е слаб футболист ,вижда добре играта и дава хубави пасове.Пинто,Нунеш и Педро не играят постоянно на 100% .Плеймейкър тип Марселиньо,Тасевски е необходим на този отбор,човек който да може да налага ритъм на играта,човек който и при преса да може да изнесе топката да премине през противник.Левски бяха безумно слаби при това развитие на мача трябваше да се пробва и за по-изразителен резултат за фолклора.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 30 апр 2017 10:23

Ееее
Защо не сте в Б ?
Защо не сте в Б ?
Защо не сте в Б ?
Май ви е шубе....
:lol:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 апр 2017 10:26

Отплеснахте се на тема " селекция" :!: Съгласен съм със Синчец, че състава им беше тотално сбъркан, но като каза Жадното " Исках да ги изненадам" :mrgreen: .Е, изненада ни с подаръци още в началото и какво очакваше от тоя средношколец в нападение срещу стари кучета като Бодуров и Манолев, а и Чорбаджийски значително изчисти играта си.Въобще сами се биха.При един нормален техен състав щяхме да ги бием минимално.

Върни се в “ЦСКА”