Едни се бият за пояси, той се бие с разни нигерийски тулупи...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stoyankd написа:1982 написа:Някакво мениджърче на Джошуа каза днес, че приоритетите му са Уайлдър, Паркър или Фюри.
Кой е наричаш "менджърче"- Еди или Бари Хърн?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mihael написа:Друг е въпросът , че никой не обича малка България и може да се намерят причини такъв мач да няма и пак да го пратят на трета глуха .
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:stoyankd написа:1982 написа:Някакво мениджърче на Джошуа каза днес, че приоритетите му са Уайлдър, Паркър или Фюри.
Кой е наричаш "менджърче"- Еди или Бари Хърн?
Някакъв друг беше, не му запомних името обаче. Не съм го написал с лошо, просто така ми дойде снощи.![]()
![]()
И още нещо за Кубрат - според мен, задължително трябва да смени некадърните си промоутъри. Очевидно Зауерланд не могат да управляват и развиват кариерата му в профи бокса, не могат да го превърнат в атрактивен продукт, който да прави пари и големи мачове. Трябва час по-скоро да се махне от тях, ако иска да направи нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта