Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

Вълчан

Re: Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Мнениеот Вълчан » 29 апр 2017 20:21

Изключително слаба и страхлива игра.Понеже темата е за мача не за кои откъде е дошъл на Армията...Митов се опита да направи сензационен ход и го направи.Трябва да се признае че червените изиграха мача със голям хъс.Нищо особено като игра но желание и борбеност не им липсваше.Поне се видя че на този син отбор не му трябва надграждане.Освен 2-3ма всичко друго е за изваждане от списъка за заплати и заличаване от ведомостите на клуба...Някои фенове маи не разбраха колко бе близо отборът от голяма и срамна загуба...Срам за клуба са тези футболисти и този треньор които си повярва че може нещо да направи по инерция...

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 29 апр 2017 20:23

popokutepetel написа:
kiril.a.d написа:
W84me написа:
kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?

Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето! :lol: :lol: :lol:
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене ;) ....

Щом не сме паднали с 8:0, както четрибуквието падна от настоящото тире няма проблем ;)

отново, оправдателно глупаво - каква е разликата да те пребият, дали със 7:2, 8:0 или пожалени само с 3:0?...ти да не си някакъв арабин, та да се радваш че са те пожалили???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2017 20:24

HardWork написа:
W84me написа:
HardWork написа:
W84me написа:Вижте им целите на тия....

Кирил Десподов : "Ще гледаме задължително да завършим пред Левски...."

Какво има да се сравняваме с отборчето от Ловеч? Нашите ценности не може да са такива.

вашите ценности са да целите хората с бомбички, да опъвате свастики, и да бъдете бити и надпявани от ЦСКА! Кирчо има вече в актива си 4 или 5 гола срещу вас, а е само на 20 години!

И всичките са с екипа на Ловеч, точка.

Точката трябва да е на съществуването ви :mrgreen: , и трябва да бъде сложена от УЕФА заради свастиката, хвърлените предмети, и селското поведение! Не те ли е срам, даже нямаш честта да си признаеш! На снимките ясно се вижда, че всички около свастиката са със сини фланелки, което е логично защото в сектор А бяха настанени само фенове на Левски! Ако слуайно не си забелязъл, в секторите Г и В бяха феновете на ЦСКА, в А и Б бяхте вие! Нима искаш да кажеш, че фенове на ЦСКА са се маскирали на левскари, ходили са до Герена да си купят билети за сектор А, нарочно за да изложат свастиката от ваше име :mrgreen: :) ??! Никога не съм си мислил, че ще паднете чак толкова ниско :) !

Ти май тая УЕФА скоро ще я обвиняваш пак в заговори, че май на припознаващите нещо не им е светнало, че същата тая УЕФА ги брои за нов отбор - т.е. ЕКТ слeд няколко години ;). Така че и като преименуван Литекс Европа няма да видиш :oops:

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 29 апр 2017 20:26

kiril.a.d написа:
popokutepetel написа:
kiril.a.d написа:
W84me написа:
kiril.a.d написа:Ако имаш ценности, за които претендираш, смени си ръководството на отбора - поне спортно-техническо, за да не ти се налага да сменяш отбора, с някое ТИРЕ...примерно, Левски-Спартак (Плевен.София)...
И стига дрънка, като празна газена тенекия, ами се засрами че насред София падаш от Литекс с 0:3!!! - кога е било???????? - вече да не си приел ценноста на В група?...

Какво да се засрамя бе, Левски си плаща борчовете криво-ляво, от това ли да ме е срам? Ония ловешките заличават 20 милиона борчове, сменят име и стадион и са ЦСКА?! Кой трябва да го е срам?

Тоз, който падне, ама не в бой за свобода, а в бой за...по дупето! :lol: :lol: :lol:
къде се отнасяш бе подеунския - защо ми падаш от Литекс на сред София???????? - и няма да се засрамиш, че петниш София?...ми ако си от село...дори и село Подуене ;) ....

Щом не сме паднали с 8:0, както четрибуквието падна от настоящото тире няма проблем ;)

отново, оправдателно глупаво - каква е разликата да те пребият, дали със 7:2, 8:0 или пожалени само с 3:0?...ти да не си някакъв арабин, та да се радваш че са те пожалили???

Той е коментатора в студиото,"дали 2;0 или повече няма значение",ха,ха как да няма това е дерби :lol:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2017 20:27

kiril.a.d написа:
popokutepetel написа:
kiril.a.d написа:
W84me написа:

о
Голяма. Да паднеш се случва и на великите отбори. Виж, когато си се самобил с 8:0 или са те били със 7:1 дълго се помни ;) . Иначе и на други селски отборчета чат-пат им се случва ;)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 апр 2017 20:28

Бях точно до свастиката.Двамата,които я вдигнаха,използваха момента,в който по-коравите фенове бяха под знамето.След като бяха забелязани,сума ти стюарди ги подгониха и съм сигурен,че и хубав бой са им хвърлили.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 29 апр 2017 20:30

popokutepetel написа:
HardWork написа:
W84me написа:
HardWork написа:

Какво има да се сравняваме с отборчето от Ловеч? Нашите ценности не може да са такива.

вашите ценности са да целите хората с бомбички, да опъвате свастики, и да бъдете бити и надпявани от ЦСКА! Кирчо има вече в актива си 4 или 5 гола срещу вас, а е само на 20 години!

И всичките са с екипа на Ловеч, точка.

Точката трябва да е на съществуването ви :mrgreen: , и трябва да бъде сложена от УЕФА заради свастиката, хвърлените предмети, и селското поведение! Не те ли е срам, даже нямаш честта да си признаеш! На снимките ясно се вижда, че всички около свастиката са със сини фланелки, което е логично защото в сектор А бяха настанени само фенове на Левски! Ако слуайно не си забелязъл, в секторите Г и В бяха феновете на ЦСКА, в А и Б бяхте вие! Нима искаш да кажеш, че фенове на ЦСКА са се маскирали на левскари, ходили са до Герена да си купят билети за сектор А, нарочно за да изложат свастиката от ваше име :mrgreen: :) ??! Никога не съм си мислил, че ще паднете чак толкова ниско :) !

Ти май тая УЕФА скоро ще я обвиняваш пак в заговори, че май на припознаващите нещо не им е светнало, че същата тая УЕФА ги брои за нов отбор - т.е. ЕКТ слeд няколко години ;). Така че и като преименуван Литекс Европа няма да видиш :oops:

Еми супер, докато ни допуснат, ще си ви думкаме на родната сцена, и ще гледаме вие как се излагате по широкиот свет :mrgreen: ;) Кирчо За Левски: защо винаги аз?? ... Левскарите започнахте да ми ставате симпатични :mrgreen:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 29 апр 2017 20:31

Онова футболистчето на Литекс дет го гръмнаха Сойчето де кат къф се изказва за мача и какво прави в София?
Тирето толкова ли си няма ръководство?

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 29 апр 2017 20:32

Незаменимо! Ценностите на Подуенските Юнаци е 30 маскирани и въоръжени с бухалки да нападнат трима възрастни мъже на Армията и след това да избягат с викове на ужас от 12 Армейци.
Нищо общо нямате с Апостола

KalinS37

Мнениеот KalinS37 » 29 апр 2017 20:32

Какво искаш да кажеш с това?! Може би вашите ценности са да сте извън тройката и да не участвате в ЕКТ, знам ли?! :lol: :mrgreen:

ПП Да изръсиш подобно нещо след днешния погром, е меко казано глупаво! ;) :lol:

Върни се в “Левски”