4 кръг плейофи: Левски - ЦСКА - 0:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 4 кръг плейофи: Левски - ЦСКА |29.04| 17:00ч.
Трябва да не се отпускаме защото 2на 0 е най-несигурния резултат 

Тоя идиот Стамен Белчев прибра отбора да играе в защита още в 13тата минута! Сега е момента да ги качим на разлика, яко преса и още голове!
Подуенските си помислиха, че всеки мач ще ги глезим ! Ако не бяхме успокоили играта, можехме да ги качим на разлика, още първото. Тези не знаят къде са ! 
Айдеееее честита победа на ЦСКА над тези слабаци с претенции

Айдеееее честита победа на ЦСКА над тези слабаци с претенции

HardWork написа:Тоя идиот Стамен Белчев прибра отбора да играе в защита още в 13тата минута! Сега е момента да ги качим на разлика, яко преса и още голове!
много правилно се прибраха. Въпросът е, че на контра нещата ви куцат. Отделно при евентуална втора поред загуба публиката щеше да стане от 60-40 за тях, на 80-20 в следващото мачле. Иначе се зарадвах, че подуенци страдат

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Май аз съм единствения, дето си мисля, че у Стамен Белчев има хляб. Днес го доказа. Писа 3-ка на третите в класирането и играхме много умно. Много добра победа за нас - израдвах се !
Подуенци имаха късмет , че след 8 мин почнахме да се пазим за следващият по-важен мач , Дунав сравнени с геренци са инзвънземни , иначе отиваха на 5+
....
Напред армейски лъвове

Напред армейски лъвове
Честита победа, армейци! Размазахме подуенци! Този резултат беше най-малкото, с което динамовци можеше да си тръгнат! Имахме възможности за 4-5 на нула, даже и отгоре, но и този резултат е доволен!
ПП И кой сега е №3?!

ПП И кой сега е №3?!

-
Честита победа , момчета . Сега ще видим как ще реагира ДК за удара на служебно лице и поредната свастика !
S_CSKA_napred написа:Честита победа , момчета . Сега ще видим как ще реагира ДК за удара на служебно лице и поредната свастика !
ГФС на миналия мач покриха двете нацистки знамена и сега ще е същото.
Нищо общо нямате с Апостола
S_CSKA_napred написа:Честита победа , момчета . Сега ще видим как ще реагира ДК за удара на служебно лице и поредната свастика !
Остави ти ДК там нещата са ясни потулват всичко.
Кажи къде да се сигнализира в УЕФА?
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.