Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Живко6461
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Живко6461 » 28 апр 2017 20:21

korteneca написа:
Защитникът на ЛЕВСКИ Деян Иванов сложи своя подпис по нов контракт с ПФК ЛЕВСКИ. Сърцатият бранител преподписа със „сините“ до 2020 г.
Ръководството и играчът финализираха споразумението днес в офисите на клуба, а след като договорът стана факт Дидо сподели, че е сбъднал поредна своя мечта.
Юношата на „сините“ наскоро се завърна към пълноценни тренировки с тима след тежката поредица от контузии и повече от година възстановяване.

Пожелавам му успешно възстановяване. Контузиите да останат само като неприятни спомени. И много добри игри и победи със синята фланелка. Доказал е, че може. Очакваме го.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2017 21:08

Cooler написа:Като гледам явно не смятат да преподписват с основните играчи, което значи на лято нов отбор. Евала ръководство :evil:

Дефинирай "основни". :lol: :lol: :lol:
И в основата на какво са?
Само не ми казвай Де Нойер,че и той забрави кога е играл за последно. Образно казано.
Аз,пък,виждам играчи,които НЕ ЖЕЛАЯТ да преподписват.
ПП. Явно не смяташ,че един Д.Иванов може да се превърне в основен играч.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 апр 2017 13:20

Не съм се появявал отдавна, най-вече след промените в сайта. Пред Левски има 3 основни въпроса и всичко останало някак си остава на заден план и не считам за интересно и важно да го коментирам.

Разбира се най-важен е въпросът за собствеността, ръководството, дълговете, действията за тяхното погасяване (погасяване, не разсрочване) и финансовото бъдеще на отбора като цяло във времеви диапазон по-голям от 1 година. За съжаление няма достатъчно новини и яснота по този въпрос.
На второ място е развитието на школата, играта и интеграцията на юношите в първия отбор. Тук Митов трябва да бъде похвален.
И на трето - единството на публиката, твърдо да подкрепя отбора и клуба и да се изчисти от шепата псевдофенове, които подкрепят кръговете около ликвидаторите, за които нееднократно съм говорил, и от време на време създава проблеми с глоби, бомбички и такива неща, но последното като че ли е намаляло. Въпросът до известна степен е свързан с първия.

Всичко останало: селекция, игра на отбора, резултати, класиране, класиране за ЕКТ, лиценз за ЕКТ, треньор за мен остава на заден план.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2017 13:25

Живко6461 написа:Позволявам си един цитат: "Публиката минаги има право. Дори когато си играл слабо."

Зависи, Живко. При нас пътя от "Осанна!" до "Разпни го е супер кратък". Освен това често гласност получава врещящото малцинство, отколкото нормалното мнозинство. Знаеш, че съм прав. ;)

Ето това трябва да ни бъде тренера от следващия сезон: https://topsport.bg/bg-football/georgi- ... riera.html
:!:
Всичко останало: селекция, игра на отбора, резултати, класиране, класиране за ЕКТ, лиценз за ЕКТ, треньор за мен остава на заден план.

Не съм сигурен защо точно, но вярвам на Краси Иванов. Той не ни мие очите, казва, че нещата не са добре, но не са катастрофални. Ние, човек, ако влезем в Лига Европа и вземем 3-4 точки, нали се сещаш, че това са 2-3 милиона евро, заедно с тв права и ала-бала. Може и повечко. Два мача с по 50 000 на "Васил Левски", хич няма да е зле. Така че, нещата са скачени. Можем с едно влизане в групите на Лиглата+продажбата на Краев, което ще е над милион ойро, и хоп, ей ти го дълга. Как мислиш? Не е ли така?

Докато играехме в Европа редовно, никой не споменаваше проблеми. Само Гонзо е донесъл на Батков сигурно едно десет-12 милиона лева поне - продажбите на Жо (което не е благодарение на Гонзо, но по негово време и заради участието в ЛЕ може би), продажбата на Гара, две... прилични участия в груповата фаза на ЛЕ и спечелени точки (пари) със Спартак Търнава. Мисля, че се дават пари и в предварителните кръгове, нали?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 апр 2017 14:09

Че ще играем в първи предварителен кръг е ясно. Тогава сме наказани и няма да имаме публика. Целта трябва да е преодоляване на поне първите 2 противника на всяка цена. Като при втория вече ще имаме и публика. След това трябва да се направи всичко по силите на играчите за да елиминират и 3 отбор. А за четвъртия при влизане в групите - каквото стане. Там винаги е на живот и смърт и с много сериозен противник за много сериозните пари. Влезем ли в групите ще си оправим почти всички дългове.
Някой знае ли дали днес, приходите от сектор А на "Васил Левски", ще отиват за изплащането на сектора на Герена?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 29 апр 2017 14:14

metodito написа:Не съм сигурен защо точно, но вярвам на Краси Иванов. Той не ни мие очите, казва, че нещата не са добре, но не са катастрофални. Ние, човек, ако влезем в Лига Европа и вземем 3-4 точки, нали се сещаш, че това са 2-3 милиона евро, заедно с тв права и ала-бала. Може и повечко. Два мача с по 50 000 на "Васил Левски", хич няма да е зле. Така че, нещата са скачени. Можем с едно влизане в групите на Лиглата+продажбата на Краев, което ще е над милион ойро, и хоп, ей ти го дълга. Как мислиш? Не е ли така?

Докато играехме в Европа редовно, никой не споменаваше проблеми. Само Гонзо е донесъл на Батков сигурно едно десет-12 милиона лева поне - продажбите на Жо (което не е благодарение на Гонзо, но по негово време и заради участието в ЛЕ може би), продажбата на Гара, две... прилични участия в груповата фаза на ЛЕ и спечелени точки (пари) със Спартак Търнава. Мисля, че се дават пари и в предварителните кръгове, нали?

По принцип е така, но ще е много много трудно или поне със сегашната селекция. Практически нямаме голмайстор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2017 14:46

Е, то не е само вкарвач да нямаме. И бекове и десетка. Имаме вратари - двама добри, имаме и много прилична средна линия, стига Прохазка да не е на бека. Но... те нещата понякога се случват. Особено, ако имаме добър треньор, бихме могли да компенсираме, може би липсата на вкарвач със стабилна игра в дефанзивен план. Петрович ни показа, че може. Муслин на времето също. И малко късмет. Помниш ли, когато Славия Прага си вкараха автогола и продължихме напред? Е, изтеглихме късата клечка с Ливърпул, но ако сега се паднем с тях, нали се сещаш колко парички ще съберем? Независимо от резултата...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2017 14:48

Италианският бизнесмен Бенедето Манчини, който е собственик на отбора от Серия Б Латина се очаква да присъства на трибуните на стадион „Васил Левски“ по време на сблъсъка между Левски и ЦСКА от 30-ия кръг на Първа лига, съобщава „.fantagazzetta“.

Манчини е обявил, че през тази седмица има работна визита в българската столица, която ще приключи с посещението на сблъсъка между Левски и ЦСКА. Той не е разкрил повече подробности относно своите намерения.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 апр 2017 14:57

Player написа:Че ще играем в първи предварителен кръг е ясно. Тогава сме наказани и няма да имаме публика. Целта трябва да е преодоляване на поне първите 2 противника на всяка цена. Като при втория вече ще имаме и публика. След това трябва да се направи всичко по силите на играчите за да елиминират и 3 отбор. А за четвъртия при влизане в групите - каквото стане. Там винаги е на живот и смърт и с много сериозен противник за много сериозните пари. Влезем ли в групите ще си оправим почти всички дългове.

И аз така смятам. Е, може би не всичките, но голяма част. Но за съжаление, много труден си направихме живота последните години и сега ни върнаха в детската градина. Най-важното е качествен тренер. За мен има един избор - Георги Василев! Може и Митов да се справи. Не знам.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 29 апр 2017 15:39

Митов трябва да води отбора в ЛЕ, ако не направи голям гаф преди това. Миналата година Стоев трябваше да води отбора също поне в ЛЕ, но се взе друго решение, което не беше честно. Той си изпълни целта и беше извхърлен. Сега ако стане същото поредна година, ще е много грозно и непочтено.

Върни се в “Левски”