gihuelo написа:damyanov1963 написа:koisa написа:Teo написа:По-добри сме и ще победим!
Там е работата, че в подобни мачове много по-често се случва по-добрия отбор да загуби.За мен няма никакъв проблем да играете по-добре стига накрая да се приберете с наведени глави като в последния мач.
Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.
Едно допълнение - често слушам, че при победата със 7:2, те са били фаворитите преди мача и ни били подценили...
Пълни глупости, през тази 68-а година, Левски е шампион, а Гунди е в стихията си - хеттрик плюс греда със задна ножица, след която Сашо Костов мисля беше, довкарва топката във врата, като прибавим и гола му с/у Англия, записан в златната книга на Уембли и заради който заслужаваше да стане поне футболист на годината, не виждам с какво са били по-добри.
Голям левскар си нема що.....и на умен се правиш между друготопри 7:2 шампион е ЦСКА със 7 точки разлика...ама вероятно не знаеш какво е пролетен и какво есенен полусезон ...язък ако си 1963 набор и ни разправяш приказки от 1001 нощ
Не знам ти на какъв се правиш? Написах го много ясно, че същата година шампион е Левски. Провери, ако искаш. И не ме учи какво е пролетен и есенен полусезон, ако имаш предвид, че това първенство ставате шампиони, то е вече през 69-та. Само че се доближавате до един отбор от СтЗ, който през 1986-та става шампион след като е паднал от Тракия с 1:8. Е, вие сте падали и с 0:8, но това е друга тема.