Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 10:42

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:Много" хубаво" и също често срещано в живота.Една жена с "леко" поведение,което става достояние на много хора.
Те я упрекват и сочат с пръст,но нейните приятели в защита казват"и други има като нея,не е единствената"
Та въпроса ми е.Това с какво променя нейното поведение,оневинява ли я?Нали сега говорим за нея,а не за другите.

Както винаги пак не си разбрал ;)
Точно в случая не става дума за жени с леко поведение , а за неща случващи се постоянно в спортния свят ;)

"В художествената литература алегорията е широко използван творчески похват, който се основава на съпоставимостта между две прояви, едната от които с отвлечен идеен смисъл, а другата - конкретен. Въпреки че е сходна с други реторични сравнения, алегорията бива по-трайна и обхватна от метафората, а също така разчита на въображението за разлика от аналогията, която се опира на логиката и разсъдливостта.

Например в баснята на Стоян Михайловски “Секира и търнокоп” лъскавата секира и ръждясалият търнокоп иносказателно представят обобщените образи на трудолюбивия и ленивия човек."

Къде се отплесна сега , дай нещо за Андрешко , че да си дойдем на думата :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 апр 2017 11:10

petko.h.markov написа:
baraba написа:
petko.h.markov написа:Много" хубаво" и също често срещано в живота.Една жена с "леко" поведение,което става достояние на много хора.
Те я упрекват и сочат с пръст,но нейните приятели в защита казват"и други има като нея,не е единствената"
Та въпроса ми е.Това с какво променя нейното поведение,оневинява ли я?Нали сега говорим за нея,а не за другите.

Както винаги пак не си разбрал ;)
Точно в случая не става дума за жени с леко поведение , а за неща случващи се постоянно в спортния свят ;)

"В художествената литература алегорията е широко използван творчески похват, който се основава на съпоставимостта между две прояви, едната от които с отвлечен идеен смисъл, а другата - конкретен. Въпреки че е сходна с други реторични сравнения, алегорията бива по-трайна и обхватна от метафората, а също така разчита на въображението за разлика от аналогията, която се опира на логиката и разсъдливостта.

Например в баснята на Стоян Михайловски “Секира и търнокоп” лъскавата секира и ръждясалият търнокоп иносказателно представят обобщените образи на трудолюбивия и ленивия човек."

С това което си го написал може да се правиш на умен в някой друг форум -например по литература. Да не проверяваш класни в момента?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 апр 2017 11:11

sin4ec написа:Така. След като в даденият от мен линк нещата са ясни, да попитам:
Ще има ли доблест уличилият ме в лъжа и другият, дето иронично ме попита Йончев лично ли ми го е казал да се извинят и признаят грешката си, както аз съм признавал свои грешки, или не?

Брой бавно от едно до десет за да ни докажеш ,че не си пиян...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 апр 2017 11:22

baraba написа:Васко , гледам , че продължаваш да драматизираш и затова ти предлагам следния пример на "европейско" поведение на клубен президент към друг клуб (става дума за президента на Малага от Испания) :
"Каталунската сбирщина няма да успее и да помирише титлата в Ла Лига", бяха думите на Ал Тани.

Това просто е от тези дни , не ми се рови и не ми се занимава с глупости , примерите са стотици , както ти казах и не само с думи , но и с какрикатури и по много различни начини !!! Колкото до драматичните ти словоизлияния , явно не си вдянал и една дума от това , което съм написал ... за твоя сметка си е ;) Жив и здрав да си .

За трети път те питам - виждаш ли нещо европейско и културно в изказванията и политиката на ЦСКА-София и Ганчев в частност, както и Стоилов и оня тупан с елека и ако да, може ли поне един пример?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 апр 2017 13:04

Mitata написа:Дали собственик на ФК в Испания, държи чрез своя фирма телевизионните права на местния шампионат, т.е. раздава парите на участниците в него?

А аз завалията до сега съм си мислил, че телевизионните права се държат от Нова Броудкастинг Груп.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 13:22

vaskonti написа:
baraba написа:Васко , гледам , че продължаваш да драматизираш и затова ти предлагам следния пример на "европейско" поведение на клубен президент към друг клуб (става дума за президента на Малага от Испания) :
"Каталунската сбирщина няма да успее и да помирише титлата в Ла Лига", бяха думите на Ал Тани.

Това просто е от тези дни , не ми се рови и не ми се занимава с глупости , примерите са стотици , както ти казах и не само с думи , но и с какрикатури и по много различни начини !!! Колкото до драматичните ти словоизлияния , явно не си вдянал и една дума от това , което съм написал ... за твоя сметка си е ;) Жив и здрав да си .

За трети път те питам - виждаш ли нещо европейско и културно в изказванията и политиката на ЦСКА-София и Ганчев в частност, както и Стоилов и оня тупан с елека и ако да, може ли поне един пример?

И защо реши , че някой е длъжен да вижда "култура" и "европеизъм" в изказванията на ръководители на спортен клуб :roll: :shock: Те , нещо европейски културен център ли ще отварят или ... какво :roll: Изказванията им , политиката на клуба , като цяло не се различават съществено от другите спортни клубове , за да търся под вола ... теле ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 28 апр 2017 13:23

Долно уйно написа:
Mitata написа:Дали собственик на ФК в Испания, държи чрез своя фирма телевизионните права на местния шампионат, т.е. раздава парите на участниците в него?

А аз завалията до сега съм си мислил, че телевизионните права се държат от Нова Броудкастинг Груп.

Вярно си "завалията" ако така си мислил.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 апр 2017 13:34

Армейските фенклубове по света стават все повече. От няколко месеца има активна организация и в баварската столица Мюнхен. Идеята за създаването на червен фенклуб е на Емил Енчев, който бързо намира съмишленици и така през лятото на 2016 се стига и до официалното основаване. Фен клубът в Мюнхен стартира своята дейност с организирано посещение на приятелската среща между ЦСКА и Легия (Варшава), която бе част от лятната подготовка на армейците. Членовете се събират редовно в местния български ресторант и вече имат изработено лого и знаме, както и официална страница във фейсбук. Феновете на ЦСКА в Мюнхен се събират да гледат заедно всеки мач на червените, а когато могат подкрепят отбора и на живо. През зимата мюнхенци организираха сериозна агитка за гостуването на волейболния тим на ЦСКА в Амрисвил. Към момента членовете са вече над 30, а популярността на организацията нараства с всеки изминал ден.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 апр 2017 13:41

Явно още има шарани, които приемат единствено спуснатите директиви.
Футбол Про Медия е единствено посредник между БФС и телевизията, и нищо повече.
Спор няма, че са изкарали някой лев при препродажбата, но това с нищо неощетява никой, нито има пряко отношение към шампионата и т.н., и т.н.
Щом още има шарани, които си мислят, че пакета Диема Екстра е собственост на Домусичев, няма какво да се дискутира повече с тях.

Един линк с малко храна за шараните http://www.cem.bg/linear_reg_docs.php?id=2&cat=1
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 апр 2017 14:01

Долно уйно написа:Явно още има шарани, които приемат единствено спуснатите директиви.
Футбол Про Медия е единствено посредник между БФС и телевизията, и нищо повече.
Спор няма, че са изкарали някой лев при препродажбата, но това с нищо неощетява никой, нито има пряко отношение към шампионата и т.н., и т.н.
Щом още има шарани, които си мислят, че пакета Диема Екстра е собственост на Домусичев, няма какво да се дискутира повече с тях.

Един линк с малко храна за шараните http://www.cem.bg/linear_reg_docs.php?id=2&cat=1

Ти си единствения шаран ,които си мисли, че Домусчиев не дирижира тв правата. Повтарям ,защото не съм сигурен ,че можеш да запомниш повече от една дума без да си записваш. Ти си единствения шаран..

Върни се в “ЦСКА”