Да, това е трябвало да направи редактора - да спре "обява" с подобно съдържание! Твърдението, че отговорността за обявата е на обявителя е абсурдно. Този сайт, всъщност всеки клубен сайт по света не е вестник за безплатни обяви. Каква тогава изобщо е работата на редактора на сайта, ми то значи всеки може да си пуска всякакви обяви? Ако аз пусна обява, че продавам бенгалски тигър, ще я публикуват ли? Сигурно не, защото не съм член на тая "фенска" организация. Но ако бях, щяха, така ли?
Феновете могат да си публикуват каквото искат в тяхната страница. Но в страницата на клуба подобни простотии нямат място! Никъде по света не се случвало един клуб да излиза с официална декларация, с която да нарича президента на друг клуб мазна мастия и още един куп неща от сорта, да се говори за противника, че са подчовеци, диктора на стадиона да коментира съдията и какви ли не още мизерии. И ти сега тук ми въртиш и сучеш и се чудиш как да оправдаеш подобно поведение. Явно смяташ, че щом Ганчев смята това за редно и нормално, значи то е такова. То вие отдавна сте показали, че каквото и да направи тоя човек, вие все ще ръкопляскате. Как пък веднъж не решихте, че нещо не прави баш както трябва? Честно ми кажи, виждаш ли нещо европейско в поведението му, в политиката му, в говоренето му? Аз виждам селска простотия и нищо друго. А ти? Ако може някакъв конкретен пример да ми посочиш?
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
-
Абе вие как мислите че може да се промени един човек който 20 години плащаше на цигански оркестър да му свири на сектор А в Ловеч. Обиди на противници, заплахи към съдии, хванати играчи, насъскване на по-малоумни фенове в моменти като в деня на търга, това са му похватите на микренския. То и затова неговият отбор досега има гръмки провали в ЕКТ. Щом привържениците на ЦСКА - СОФИЯ си го харесват, да си му ръкопляскат но да не се чудят защо феновете на другите отбори не ги приемат за истинския ЦСКА.
Нас не ни пука мнението на Левски, Лудогорец и всеки такива отборчета бе хахаххахахаах
@ Не го ли разбрахте най-накрая или е време да ви го напиша над очите?
ПП За вас АД-то е отбора, за нас не е. Точка по тоя въпрос. Ама ни боли оная работа какво мислиш ти, оня, другия и които и да е.
Ние сме ЦСКА, хората които сме си у дома на Армията. Всеки един е ЦСКА, а футболистите долу на терена са едни изпълнители на това, което ние носим в сърцата си, а именно любовта ни към ЦСКА!
@ Много е трудно да го разберете, защото никой от вас не обича толкова силно колкото ние... това е разликата между нас и всички останали в България!
@ Не го ли разбрахте най-накрая или е време да ви го напиша над очите?

ПП За вас АД-то е отбора, за нас не е. Точка по тоя въпрос. Ама ни боли оная работа какво мислиш ти, оня, другия и които и да е.

Ние сме ЦСКА, хората които сме си у дома на Армията. Всеки един е ЦСКА, а футболистите долу на терена са едни изпълнители на това, което ние носим в сърцата си, а именно любовта ни към ЦСКА!
@ Много е трудно да го разберете, защото никой от вас не обича толкова силно колкото ние... това е разликата между нас и всички останали в България!

RedStar2016 написа:Абе вие как мислите че може да се промени един човек който 20 години плащаше на цигански оркестър да му свири на сектор А в Ловеч. Обиди на противници, заплахи към съдии, хванати играчи, насъскване на по-малоумни фенове в моменти като в деня на търга, това са му похватите на микренския. То и затова неговият отбор досега има гръмки провали в ЕКТ. Щом привържениците на ЦСКА - СОФИЯ си го харесват, да си му ръкопляскат но да не се чудят защо феновете на другите отбори не ги приемат за истинския ЦСКА.
Викаш ако отбора бе собственост на човек с европейски маниери,който не обижда противниците,не е мутра,не хваща съдии и чужди играчи,няма лоби в БФС,изкарва на светло парите давани за заплати,всичките успехи които постига са феърплей, чуждите фенове ще приемат ЦСКА?Ми ГГ да звъни на Томов веднага и да го прави съдружник , щом това е приемствеността която чуждите фенове искат да видят!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:RedStar2016 написа:Абе вие как мислите че може да се промени един човек който 20 години плащаше на цигански оркестър да му свири на сектор А в Ловеч. Обиди на противници, заплахи към съдии, хванати играчи, насъскване на по-малоумни фенове в моменти като в деня на търга, това са му похватите на микренския. То и затова неговият отбор досега има гръмки провали в ЕКТ. Щом привържениците на ЦСКА - СОФИЯ си го харесват, да си му ръкопляскат но да не се чудят защо феновете на другите отбори не ги приемат за истинския ЦСКА.
Викаш ако отбора бе собственост на човек с европейски маниери,който не обижда противниците,не е мутра,не хваща съдии и чужди играчи,няма лоби в БФС,изкарва на светло парите давани за заплати,всичките успехи които постига са феърплей, чуждите фенове ще приемат ЦСКА?Ми ГГ да звъни на Томов веднага и да го прави съдружник , щом това е приемствеността която чуждите фенове искат да видят!
Ганчев да го е направил до сега,но лупи е доказан лъжец и провален политик.Ще го направи съдружник и оня
ще му отмъкне фирмите под носа.Но първо ще доведе стойчо и родата му
vaskonti написа:Да, това е трябвало да направи редактора - да спре "обява" с подобно съдържание! Твърдението, че отговорността за обявата е на обявителя е абсурдно. Този сайт, всъщност всеки клубен сайт по света не е вестник за безплатни обяви. Каква тогава изобщо е работата на редактора на сайта, ми то значи всеки може да си пуска всякакви обяви? Ако аз пусна обява, че продавам бенгалски тигър, ще я публикуват ли? Сигурно не, защото не съм член на тая "фенска" организация. Но ако бях, щяха, така ли?
Феновете могат да си публикуват каквото искат в тяхната страница. Но в страницата на клуба подобни простотии нямат място! Никъде по света не се случвало един клуб да излиза с официална декларация, с която да нарича президента на друг клуб мазна мастия и още един куп неща от сорта, да се говори за противника, че са подчовеци, диктора на стадиона да коментира съдията и какви ли не още мизерии. И ти сега тук ми въртиш и сучеш и се чудиш как да оправдаеш подобно поведение. Явно смяташ, че щом Ганчев смята това за редно и нормално, значи то е такова. То вие отдавна сте показали, че каквото и да направи тоя човек, вие все ще ръкопляскате. Как пък веднъж не решихте, че нещо не прави баш както трябва? Честно ми кажи, виждаш ли нещо европейско в поведението му, в политиката му, в говоренето му? Аз виждам селска простотия и нищо друго. А ти? Ако може някакъв конкретен пример да ми посочиш?
Първо не можах да схвана каква е връзката между ОБЯВАТА ( продължаваш да говориш за декларации ) и Г. Ганчев !!! Или гледаш само да въртиш и сучиш , само и само да докараш до споменаване името Ганчево

Второ , манипулативно пропусна онази част в която ясно написах , че не съм чул или видял поне един , който да се е зарадвал , одобрил или нещо подобно от подобен израз и продължаваш да градиш разни теории и предположения на съвсем грешна база

Трето , пак удобно пропусна онази част в която става дума за ОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ на фенска група и това в никакъв случай не е "който и да е фен" , както ти се изразяваш и правиш опит да сравняваш несравними неща

Четвърто , относно "закачките" между президенти на клубове има стотици , ако ли не , хиляди примери за такива "закачки" не драматизирай толкова

Пето , лично аз ръкопляскам на това за което сметна , че си заслужава и никой не може да ми каже , къде , кога или защо да ръкопляскам , за "НИЕ" или "ВИЕ" не си позволявам да обобщавам , защото считам , че е меко казано ... некоректно (да не кажа нагло)

И последно (но не на последно място) отново не чух и думичка за "причината" предизвикала подобно отношение !!! Може би ти смяташ , че да се пребиват двама възрастни мъже на около 50-55 години с бухалки и железни тръби от 20-30 гамена е нещо нормално и трябва да се толерира ??? Явно се чувстваш обиден , че такива , меко казано ... идиоти са наречени "подчовеци" , ако ли пък не , поне такова чувство оставаш

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:RedStar2016 написа:Абе вие как мислите че може да се промени един човек който 20 години плащаше на цигански оркестър да му свири на сектор А в Ловеч. Обиди на противници, заплахи към съдии, хванати играчи, насъскване на по-малоумни фенове в моменти като в деня на търга, това са му похватите на микренския. То и затова неговият отбор досега има гръмки провали в ЕКТ. Щом привържениците на ЦСКА - СОФИЯ си го харесват, да си му ръкопляскат но да не се чудят защо феновете на другите отбори не ги приемат за истинския ЦСКА.
Ганчев да го е направил до сега,но лупи е доказан лъжец и провален политик.Ще го направи съдружник и оня
ще му отмъкне фирмите под носа.Но първо ще доведе Стойчо и родата му
Викаш Томов е крадец,ще отмъква фирми на ГГ?До сега Томов на кой е откраднал фирмата,че твърдиш такива неща?Пращал е на някой мутри да тормозят хората и да му прехвърлят акциите ли?И какво като върне Младенов на Армията,това е най-доброто което може да се случи на ЦСКА.Ама ти май за това не искаш Стойчо обратно при нас?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Голямата легенда на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков изрази своите очаквания за Вечното дерби пред CSKA.BG. Голмайсторът за червените в дербито е на мнение, че футболистите ще вземат своя реванш и този път ще победят за удоволствие на червените фенове: ”Очаквам нашите да играя на върха на силите си и да ги биеме. По принцип в тези мачове моментната форма никога не е била от значение и за това никога не се знае кой ще бие”.
Голмайсторът във вечната ранглиста на дербито има отбелязани 23 гола във вратата на сините. Той си спомни и за лекотата с която е вкарвал във вратата на вечния съперник.
”На тези им вкарвах когато ги хванех. Аз и с Берое съм им вкарвал 2 гола, още сутринта в 10:30 играхме и рано рано им вкарах. На мен когато ми падне съм им вкарвал. Даже и от центъра съм им вкарвал гол.”
Петър Жеков даде и своята рецепта за успех в събота: ”Нашите футболисти сега трябва да бият повече удари. Трябва да бият от големия пеналт. Видят ли бялата линия трябва да шутират, а не да си я подават. Освен това и трябват повече пробиви по крилата.”
”По мое време за този мач не сме спали по цяла нощ. Нищо че бяхме на лагери. Като дойде този мач и не можехме да спим от вълнение и желание да го вземем. Спомням си, че не можехме да заспим до 3-4 часа, после ставаме и сме готови за срещата”.
”В тези мачове е много важен характера на футболистите. Трябва да се прояви характер във вечното дерби. В този мач не винаги футболните качества са важни, важен е и характерът”.
”В събота е важно нашите да ги натискат от началото до края. Не трябва да ги оставят от първата до последната минута. Много е важно да ги притискат повече”.
”Сигурен съм, че те срещу нас ще играят много твърдо, ще спъват, ще ритат, ще ги дразнят, провокират. От тяхна страна ще бъде нещо страшно”.
”Нашата публика е страхотна. Това много помага на футболистите. Да чуваш подкрепата на феновете от началото до края е страхотно”, завърши легендарният нападател на ЦСКА и голмайстор на Европа за 1971 година.
А , гола му от центъра никога няма да го забравя , на вратата тогава беше Стайков ... Жеков направо го препарира

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
-
baraba написа:А , гола му от центъра никога няма да го забравя , на вратата тогава беше Стайков ... Жеков направо го препарира![]()
Стайков беше голяма риба . Спомням си че имаше в Академик един , мисля че се казваше Велков , който редовно го дупчеше от над 30 метра .
Някой друг, на когото ГГ подхвърли някоя стотинка няма ли да цитирате? Джевизов щото беше лош нападател, ахъммм. Ама не се подложи да вика на Лекс-Осъм, че това е ЦСКА.
Каква ирония:" Спас Джевизов изненада лошо синята армада..." и пак в същата песен: " Цецо Йончев по крилото стрелна се и на таблото името му заблестя-втори гол за ЦСКА!".
А сега и двамата са низвергнати от припознавач-ефендиллер, щото са нежужоугодни. Нещастна работа!
Каква ирония:" Спас Джевизов изненада лошо синята армада..." и пак в същата песен: " Цецо Йончев по крилото стрелна се и на таблото името му заблестя-втори гол за ЦСКА!".
А сега и двамата са низвергнати от припознавач-ефендиллер, щото са нежужоугодни. Нещастна работа!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]