Мисля че смяната ще е за добро.
Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
"Драмата" е на път да приключи с хепиенд . Който получил инфаркт,получил , останалите казваме добре дошъл на новия треньор .
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Че ние не сме чували за тоя треньор както и да е, ама усещам, че и шефовете, поне до вчера, не са го били чували. 
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Явно е добър треньор щом е станал шампион на Румъния, но според мен проблем ще му бъде че е не познава добре качествата на играчите и не се знае дали ще си приспособи към родната действителност.
кой ще е ТРЕНЬОР на най ВЕЛИКИТЕ
кАКЪВ Е ТОЯ аНДОНЕ,КВИ СА ТИЯ МАМАЛИГАРИ,ДЕТО ГИ ГЛАСЯТ ЗА ЦСКА...Кажете какво мислите,тоя Андоне е обиколил цяла Румъния и накрая ще го вземем на проби в ЦСКА-а бе тоя знае ли какво означават тези четири свещенни букви и изобщо това да не училище за треньори-ДОКОГА.....Вземете доказан треньор,стига глупости-парите нямат значение-това е Ц С К А

ШАМПИОНИ
-
AnalBreaker
- Контакти:
Вече е ясно, че тоя Румънски Циганин ще е треньор. Много жалко, но като няма пари в БГ футбола това е. Ясно е, че в Левски и ЦСКА няма кинти и затова на едните е Гонзо, а на другите анонимен румънец. Дано някой чуждестранен бизнесмен да поеме 1 отбор и да го издигне на едно средно евро ниво.
П.С. Де да имахме и ние шейхове
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Вече е ясно, че тоя Румънски Циганин ще е треньор. Много жалко, но като няма пари в БГ футбола това е. Ясно е, че в Левски и ЦСКА няма кинти и затова на едните е Гонзо, а на другите анонимен румънец. Дано някой чуждестранен бизнесмен да поеме 1 отбор и да го издигне на едно средно евро ниво.
Е....чак пък ,,анонимен",айде по леко...все пак е шампион на Румъния с два различни отбора !-Успехи като треньор
2 шампионски титли в Румъния (по 1 с Динамо (Букурещ) и ЧФР Клуж)
4 купи на Румъния (3 с Динамо Букурещ и 1 с ЧФР Клуж)
Класира ЧФР Клуж директно в груповата фаза на Шампионската лига за сезон 2008/09
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

- Red_champions
Така,така момчета.така стана и така ни се пише!!!!!!.До преди седмица имахме Любо Пенев и спокойствие,а сега три дни се търси треньор и след като сигурно и Наджи Шенсой и Войн Воинов са поискали да стнат треньор,започнахте да се радвате на някой си Йоан Андоне!Не го познавам този човек,може да е добър,но едва ли е румънският Любо Пенев,за истинския треньор на ЦСКА-Любо са чували от Босфора през Дарданелите,та дори и белите...мечки!А за Йоанчу Мамалигарчу нищо ни са знай!На този етап тази треньорска рокада е най-перфектния автогол,който пернишките некадърници,титаните на простотията,можаха да си вкарат!Поздравления!Беше им трудно да измислят как да предизвикат такъв хаос,но с много труд всичко се постига!
Прав беше човекът в горните постове,който каза,че не са ни притрябвали някакви чужденци от подобен ранг...не е ли така?Замислете се!Защото ще съм по-спокоен ако остане треньор Зафето(не Зелето!),отколкото да дойде някой,чието име никога не съм чувал.Доколкото обаче разбирам,Андоне е на 80% треньор на ЦСКА,така че какво да се прави...Но си мисля,че всичко е крайно нелогично.Ако се замисля обаче по-задълбочено бяхме близо до едни други два варианта за треньор,при които нямаше да сме и първата шестица,а именно Йешич и Марков,доказани "специалисти".
Все пак ако стигне до подпис тогава най-добре да коментираме и проучваме кой е Йоан Андоне или някой друг,защото независимо от всичко,домомента,а именно днес-16 януари 22:00 часа ЦСКА няма треньор и предвид станалото плез последните дни всичко може да се окаже само спекулация.
Прав беше човекът в горните постове,който каза,че не са ни притрябвали някакви чужденци от подобен ранг...не е ли така?Замислете се!Защото ще съм по-спокоен ако остане треньор Зафето(не Зелето!),отколкото да дойде някой,чието име никога не съм чувал.Доколкото обаче разбирам,Андоне е на 80% треньор на ЦСКА,така че какво да се прави...Но си мисля,че всичко е крайно нелогично.Ако се замисля обаче по-задълбочено бяхме близо до едни други два варианта за треньор,при които нямаше да сме и първата шестица,а именно Йешич и Марков,доказани "специалисти".
Все пак ако стигне до подпис тогава най-добре да коментираме и проучваме кой е Йоан Андоне или някой друг,защото независимо от всичко,домомента,а именно днес-16 януари 22:00 часа ЦСКА няма треньор и предвид станалото плез последните дни всичко може да се окаже само спекулация.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- анто маина
E как някой да подпише ,та вие почвате да го плюете преди да е подписал.А тез дето не са чували за Андоне да си пуснат запис от ШЛ -миалия сезон.
Какъв е този Андоне? Не е ли по-добре Димитър Пенев?
Абе от къде го изкопаха този??? Някакъв там румънец, дето бил водил Политехника Яшоара ли са кви са и някви там анонимни румънски отборчета. И уж вкарал Клуж в ШЛ, ама последните му тимове били Ал Ахли и Ал Атифак.
Те Титаните хубаво им го каза Паунич- тте нямат никва комуникация с никой почти. Сега покрай Бекали е станала тая работа и те го водят този Андоне. Имаше къде -къде по-добри варианти, но явно това са били медийни спекулации. Топмьолер и Лагербак е абсурд да дойдат. Титаните не могат да намерят пари да ги доведат, но пък аз бях за един италианец, който също е водил Клуж, но той наистина ми се струваше класен и тогава биха и Рома с него. И общо взето тва беше един от първите големи пробиви на румънски отбор. Иначе сега румънските отбори си влизат честичко в ШЛ . Сега този румънец Андоне в крайна сметка може и да не е лош треньор, но докато се нагласи с българските обичаи и нрави и докато опознае отбора и играчите и титлата може и да се е изплъзнала безвъзвратно. Титаните имат на тепсия най-добрият бг треньор за всички времена Димитър Пенев и по евтин щеше да им изллезе. Абе тея хора като не разбират да си наемат някой като Наско Сираков. То все едно така да дадеш на някое бебе да играе на компютър. Тва ЦСКА не е игграчка и да си правиш с него квото искаш.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Къв е този Андоне бе, по-добре Чичо Митко
Не ми се вярва да е Андоне когато се подпише договор ще сме сигурни
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА