Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Player » 23 апр 2017 23:45

doktora25 написа:
Player написа:Тия на запад малко изумяват. Хем се държат като идиоти, но пък и гласуват доста интересно. Брекзита никой не го вярваше, а стана. Сега като гледам процентите за изборите във Франция, менавеждат на мисълта, че само се правят на кротки агънца, ама са готови да дадат власт на някой краен... Интересно

Кое те навява на тази мисъл? Аз виждам в тях точно обратното, от което не съм удовлетворен.

Как кое? То е очевадно. Погледни колко процента има крайните - леви плюс десни на изборите днес. Традиционните партии, които докараха малоумната политика, берат погроми. Уж няма протести и сякаш не им пука за гниенето което се случва отвътре в страната, на изборите си гласуват против статуквото.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 23 апр 2017 23:53

Player написа:
doktora25 написа:
Player написа:Тия на запад малко изумяват. Хем се държат като идиоти, но пък и гласуват доста интересно. Брекзита никой не го вярваше, а стана. Сега като гледам процентите за изборите във Франция, менавеждат на мисълта, че само се правят на кротки агънца, ама са готови да дадат власт на някой краен... Интересно

Кое те навява на тази мисъл? Аз виждам в тях точно обратното, от което не съм удовлетворен.

Как кое? То е очевадно. Погледни колко процента има крайните - леви плюс десни на изборите днес. Традиционните партии, които докараха малоумната политика, берат погроми. Уж няма протести и сякаш не им пука за гниенето което се случва отвътре в страната, на изборите си гласуват против статуквото.

40% ми се струват твърде малко за успех, който искрено им го пожелавам. "Традиционните партии" е крайно време да претърпят погром в максимално голям брой европейски страни и е от особена важност това да се случи във Франция и Германия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 апр 2017 23:56

Сравни ги с миналите избори и ще видиш прогресията и дали е малко. При положение че имат право на глас милиони мангали, които няма да подкрепят крайните партии, като остане гласът на белите хора само, процентите са доста повече от половината май. А мен не интересува само какво мислят истинските европейци, а не мангустите.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 апр 2017 04:02

Само дето тая няма да я бъде. Вече се започна с призивите на "традиционните кандидати" избирателите им да подкрепят Макрон като недотам краен кандидат.

С гласовете на пометените "кандидати на традицията" президент ще стане човек, който е много по-близо до тях, отколкото Марин Льо Пен.

От всички възможни "нови муцуни" Макрон е най-малкото зло за статуквото. И французите почти сигурно ще го изберат. Всичко друго би било изненада, нещо като победата на Тръмп.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 апр 2017 08:12

Betchualeng Arnaikem написа:Само дето тая няма да я бъде. Вече се започна с призивите на "традиционните кандидати" избирателите им да подкрепят Макрон като недотам краен кандидат.

С гласовете на пометените "кандидати на традицията" президент ще стане човек, който е много по-близо до тях, отколкото Марин Льо Пен.

От всички възможни "нови муцуни" Макрон е най-малкото зло за статуквото. И французите почти сигурно ще го изберат. Всичко друго би било изненада, нещо като победата на Тръмп.

"Най-малкото зло" е силно казано 8-) Еврейската банкерска мафия иска да си назначи президент във най-голямата дърважва в Европа и основоположник на ЕС 8-) Това ли е най-малкото зло 8-) Макрон си е човекът на Ротшилд и това не е тайна за никого, даже открито си го заявяват 8-) Това си е истинската битка за Европа и дали ислямизирането и и упадъка ще продължи или ще се спре със затриването на християнството и европеидната раса 8-) На мен са ми по-интересни отзивите на еврейските медии и платените "експерти" и "политически анализатори" 8-) Кръв пикаят, ама не спират да плюят 8-) Има и друго. Когато в държава от ЕС се провежда гласуване в състояние на военно положение, няма проблем. Това се нарича "засилени мерки за сигурност", а когато е в Крим, това е много лошо и изборът на хората не е валиден 8-) Що така 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 апр 2017 18:04

CTAHKO написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Само дето тая няма да я бъде. Вече се започна с призивите на "традиционните кандидати" избирателите им да подкрепят Макрон като недотам краен кандидат.

"Най-малкото зло" е силно казано 8-) Еврейската банкерска мафия иска да си назначи президент във най-голямата дърважва в Европа и основоположник на ЕС 8-) Това ли е най-малкото зло 8-) Макрон си е човекът на Ротшилд и това не е тайна за никого, даже открито си го заявяват 8-) Това си е истинската битка за Европа и дали ислямизирането и и упадъка ще продължи или ще се спре със затриването на християнството и европеидната раса 8-) На мен са ми по-интересни отзивите на еврейските медии и платените "експерти" и "политически анализатори" 8-) Кръв пикаят, ама не спират да плюят 8-) Има и друго. Когато в държава от ЕС се провежда гласуване в състояние на военно положение, няма проблем. Това се нарича "засилени мерки за сигурност", а когато е в Крим, това е много лошо и изборът на хората не е валиден 8-) Що така 8-)

"Най-малкото зло за статуквото" е цитатът, бат Станко. Не си го разбрал правилно човека. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 апр 2017 20:31

Player написа:Сравни ги с миналите избори и ще видиш прогресията и дали е малко. При положение че имат право на глас милиони мангали, които няма да подкрепят крайните партии, като остане гласът на белите хора само, процентите са доста повече от половината май. А мен не интересува само какво мислят истинските европейци, а не мангустите.

ИСТИНСКИ европейци от година-две насам май ще излязат Източноевропейците...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 24 апр 2017 21:04

NOMER14 написа:
Player написа:Сравни ги с миналите избори и ще видиш прогресията и дали е малко. При положение че имат право на глас милиони мангали, които няма да подкрепят крайните партии, като остане гласът на белите хора само, процентите са доста повече от половината май. А мен не интересува само какво мислят истинските европейци, а не мангустите.

ИСТИНСКИ европейци от година-две насам май ще излязат Източноевропейците...

Защо само от година -две? Преди това да не би да са имали за нормално да приемат сган и да не смеят да кажат и гък? Всички на изток мразим циганите и никакви промивки на мозъци и пропаганди не могат да променят това. докато в Германия ако кажеш нещо срещу цигани или други и покажеш расизъм ще те заключат. Да не говорим че си мислят, че онези диваци ще им оправят демографията... Онези там са идиоти на квадрат и не могат и на малки пръст да ни стъпят на нас на изток. Ние сме белият бастион на света.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 апр 2017 00:01

diplomat написа:
CTAHKO написа:

"Най-малкото зло за статуквото" е цитатът, бат Станко. Не си го разбрал правилно човека. :mrgreen:

Добре е разбрал, просто има навика да извърта всичко както му изнася.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 апр 2017 04:53

doktora25 написа:

Само погледни как са депутатите : ) На последните избори Льо Пен вкараха 2-3 ма човека, а преди това дори не бяха вкарали. Просто изборната им с-ма е такава и позволява всички да се обединяват срещу тях и накрая партия с 20тина% привърженици да остане без представител или със символични такива.

Маркон за мен беше един от най лошите избори, но скандала с жена му (с огромната помощ на Оланд) успя да съсипе единствения кандидат, който търсеше реална промяна - Франсоа Фийон. Той щеше да ги разтърси здраво, но уви. Ще има още доста да се мъчат с арабите, левичарските отрепки и синдикатите.
Тоя Маркон само като го слушаш как иска всички да се обединявали срещу националистите, все едно това е най-големият проблем на държавата, а не онези Али Баби дето се взривяват тук и там или онези магарета, които постоянно блокират цялата икономика със стачки, но дай срещу Льо Пен да се обединявали... срещу нейните грандиозни 2-3 ма представители от 900 в националната асамблея и сената. Направо страхотна визия! Да вдига барикади с "патриотите" срещу националистите и да пази Бурбонския и Люксембургския дворец от орките на Льо Пен. Ей сега след 1-2 месеца има избори и ще вземе да се промъкне някой и тежко им горко на другите 899 представители.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”