Нещото,което ви коства мача(за титлата се съмнявам ,но пък програмата ви хич не е лека),беше поддаването на емоциите в последните минути и неумението на Зидан да се справи с това.Изравнил си 4 минути преди края,с човек по-малко си,Х ти гарантира титлата...ами контраатакувай премерено и не се увличай да търсиш трети гол! Тия глупости,че Реал трябвало постоянно да играе за победа,за мен са несъстоятелни,при положение,че не сте печелили титлата от 5 години и обстоятелствата(ЧК и изгодния резултат ) налагат по-умерения подход.
Инак мачът беше на периоди и като цяло не ми се стори някой от двата отбора да доминира,но пък положенията на Реал ми се сториха по-опасни.Меси имаше твърде много свобода и се възползва подобаващо и може би и това е една от грешките на Зидан.А пък да имаш такава резервна скамейка и да пуснеш контузен до онзи ден играч...ясна е работата кой командва

.Резервите на Барса не са в категорията на тези от Реал,а и триото на Барселона със сигурност е допринесло повече,отколкото това на Реал,тъй че сравненията са безпочвени.
Колкото до заслужаването на титлата - щом сте първи,го заслужавате.

Първенството е война,не битка,а в тази война всяко сражение е с еднаква тежест.По-постоянният и поддържал по-дълго висока форма отбор става шампион,а не билият в Класикото.

А пък това как едните нямали желание,а пък за другите Меси играел само когато иска...все пак отсреща всеки път има различен противник,а и май бъркате желанието със склонността на отделните играчи да мислят повече за отбора и за защитните си функции.