ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!
Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
-
- Контакти:
Re: ПИШЕТЕ ГРАМОТНО!!!
Абсолютно съгласен,моряче,много пъти съм призовавал феновете поне в този форум да се пише на кирилица,но много хора не ебават да го правят.Нашият език си е супер,да не говорим пък колко е богат на думи и словосъчетания.Нека всички да си уважаваме езика,нали сме си Българи все пак....
- ultrasloko
- Контакти:
Morqk написа:Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!
първо преди "че" в първото ти изрчение се слага запетайка и второ се пише форум не форим.Първо ти се научи да пишеш и тогава прави забележки на другите варненско селяче!

ЛОКО НАПРЕД НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!
- plamen etov
- Контакти:
blue_ power1 написа:Абсолютно съгласен,моряче,много пъти съм призовавал феновете поне в този форум да се пише на кирилица,но много хора не ебават да го правят.Нашият език си е супер,да не говорим пък колко е богат на думи и словосъчетания.Нека всички да си уважаваме езика,нали сме си Българи все пак....
ИЗВИНЯВАМ СЕ МОЖЕ БИ АЗ ЛИЧНО ДОПУСКАМ НАЙ МНОГО ГРЕШКИ!! ПО ЛОШОТО СА ЦИНИЗМИТЕ

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
ultrasloko написа:Morqk написа:Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!
първо преди "че" в първото ти изрчение се слага запетайка и второ се пише форум не форим.Първо ти се научи да пишеш и тогава прави забележки на другите варненско селяче!
Ей Софийски сленядур,като ти правят забележка си вземи поука

- slavia_forever
- Контакти:
MORSKI написа:ultrasloko написа:Morqk написа:Знам, че ще звуча като някой пенсионер и консервативен човечец, но мисля че никак не е лошо да се спазват поне някакви елементарни правописни правила в този форим. Дразнещо е да четеш думи като "ПАРВЕНСТВО", СПАРТАКЛИЙ, и т.н. Това са сериозни неща, които си личи, че не са печатни грешки. Моля ви, внимавайте когато пишете - защото езикът ни заприличва на футбола ни - без правила и под всякаква критика!
Ей Софийски сленядур,като ти правят забележка си вземи поукаСелянка е майка ти буфер нещастен,недей да обиждаш Варна ,ами си погледни състоянието на селото(кой знае от къде идваш лайнярин). Ако ще осираш темата не се обаждай
От такива нещастници като тебе сме на това ниво. Да не мислиш,че твоите писания нямат грешки
София е станала такава, каквато я описваш от тези, които са си внесли селташкия си манталитет и маниери - от провинциите, където си плащат данъците, докато цапат Столицата ни с буклуци, с маниери и най-вече, с насаждането на нахалство, наглост и простотия, присъща най-вече на регионално ниво.
Иначе съм съгласен с теб и подкрепям тезата, че не е зле, поне на някакво елементарно ниво, да се изписват тезите във форумите, а и на всякъде, грамостно и издържано, най-малко от уважение, към собствената си личност!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Хе...то какво би било добре, как би било по-хубаво...
А е ОЧЕВАДНО, че този форум има нужда от поне 3-4 не строги ами направо зли модератора.
Да раздадат всеки един от тях по 10ина 15 бана още на първата тема с псувните и да видим как ще се пооправи форума.
А е ОЧЕВАДНО, че този форум има нужда от поне 3-4 не строги ами направо зли модератора.
Да раздадат всеки един от тях по 10ина 15 бана още на първата тема с псувните и да видим как ще се пооправи форума.

slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Върни се в “Футбол - България”