Да беше гласувал за референдума който инициира Слави ,можеше и да се промени нещо
А иначе по темата Дунав смачкаха моряците и ги победиха заслужено
СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 28 кръг - Дунав 2010 - Черно море
dindan написа:Да беше гласувал за референдума който инициира Слави ,можеше и да се промени нещо
А иначе по темата Дунав смачкаха моряците и ги победиха заслужено
По темата-Дунав нищо не са смачкали,освен ако имаш предвид тревата която смачкаха лежейки за печелене на време.Морето сами се биха в този мач,не и без помощта на съдията. Заслужена победа/ако търкалянето по земята е заслуга/ и тъй като победите се дават за вкарани голове аз честитих победата на Дунав и толкова.Търсим вината в нашата градинка и я намираме както обикновено.Но да ми обяснява някой лаик как ни "смачкали",ми идва в повече.Когато ни бихте в първият мач можете да говорите за смачкване,но не и в този мач,който го изиграхте в стил "опълченци".И пак ще кажа-всяка победа е заслужена,независимо по кой начин.Дори и шанаджийските такива. Любко навремето така стана носител на КЕШ ако си спомняш.Никой не помни как,всеки помни купата.Жив и здрав и намали това което вземаш за изкривяване на реалността .
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Re: СПАМ
Днес е починал големият вратар на Черно Море, човекът пазил вратата на моряците в около 200 мача СИМЕОН НИНОВ. Винаги беше на Тича. Едва се движеше милия, но беше там, да е близо до любимия си отбор. Почивай в мир, Бат Симо! Обичащите Черно Море няма никога да те забравят.
Не знаех, гадно, познавах го... страхотен човек беше! Съболезнования към близките му, към всички, които го обичаха и познаваха! Нека почива в мир! 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Много тъжна новина, Бог да го прости Бате Симо!
Както каза колегата, едва се движеше горкия, с две патерици, но не пропускаше мач на Тича. Сядаше с приятели и роднини на едно и също място, аз обикновено седях недалеч. Понякога разказваше на хората около себе си случки от неговото време, беше интересно да го слуша човек.

Както каза колегата, едва се движеше горкия, с две патерици, но не пропускаше мач на Тича. Сядаше с приятели и роднини на едно и също място, аз обикновено седях недалеч. Понякога разказваше на хората около себе си случки от неговото време, беше интересно да го слуша човек.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Vladislav написа:Днес е починал големият вратар на Черно Море, човекът пазил вратата на моряците в около 200 мача СИМЕОН НИНОВ. Винаги беше на Тича. Едва се движеше милия, но беше там, да е близо до любимия си отбор. Почивай в мир, Бат Симо! Обичащите Черно Море няма никога да те забравят.
Мир на праха му !!!
ex Popeye
Бог да го прости!
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Бог да го прости!
-
- Контакти:
Тъжно
....във вече далечното минало, преди 20 и повече години ми беше учител по Физическо.... колко деца запали да обичат футбола и Черно Море, водеше и други легендарни футболисти по празниците в школото като Стефан Богомилов, Билялов и т.н. да разпалват зелената идея и то в най-черните години в съществуването на нашия клуб - края на 90те...Помня как обещаваше 6-ици на всички ако Черно Море влезе в А група (1995, 1996,1997...). Щястлив съм, че бате Симо видя това, видя дори цели 17 години клуба ни в А група, видя мачове от ЕКТ срещу големи отбори отново, видя и бронзовите медали згубени нещастно по негово време....видя и спечелените Купи!!! Неговото поколение ще си остане най-великото, синоним на класа и клубна вярност, даже през 90те, когато почти бяхме зачеркнати като клуб...до последните си дни ходеше на мачове макар и едва-едва с патерици...Почивай в мир 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Започна се!!!
Направих си страница, група и профил във фейса - Операция България! ...са и трите
Засега малко трудно вървят нещата със събирането на симпатизанти, но дано с ваша помощ и подкрепа да потръгнат малко! Че ми трябват има няма 2 млн гласа, т.е. над 50% от избирателите в държавата да ме подкрепят. И между другото това не е партия, за тая работа трябват 5000 гласа май беше, но реших да почна от сега да търся симпатизанти, за да може след 4 години (а може би по-малко?!) да се случат нещата.
Но кебапчета и почерпки не обещавам ...искам нещата да са чисти. Единствено обещавам държавата да бъде изградена изцяло наново доколкото е възможно, радикални промени и всичко да е различно след мен.
Благодаря предварително за доверието, ако някой хареса страницата, групата или ме добави за приятел!
Направих си страница, група и профил във фейса - Операция България! ...са и трите

Засега малко трудно вървят нещата със събирането на симпатизанти, но дано с ваша помощ и подкрепа да потръгнат малко! Че ми трябват има няма 2 млн гласа, т.е. над 50% от избирателите в държавата да ме подкрепят. И между другото това не е партия, за тая работа трябват 5000 гласа май беше, но реших да почна от сега да търся симпатизанти, за да може след 4 години (а може би по-малко?!) да се случат нещата.
Но кебапчета и почерпки не обещавам ...искам нещата да са чисти. Единствено обещавам държавата да бъде изградена изцяло наново доколкото е възможно, радикални промени и всичко да е различно след мен.
Благодаря предварително за доверието, ако някой хареса страницата, групата или ме добави за приятел!