Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Vura

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Vura » 19 апр 2017 11:14

ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле

Нас не ни мисли. Лятото готвим стабилна селекция(4-5 класни играчи), така че ПСЖ и Реал Мадрид ще треперят... отново.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 апр 2017 11:17

rhaegar написа:Спагетът явно крие данъци в Италия, едно от "седалищата" на фирмата му се води тука, та явно трябва да оправдае някак. Пак са някакви далавери, ако изобщо има нещо вярно.

Спасчо ако намери още 5-6 такива момци ,ще се отърве от акциите без проблем:)

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 19 апр 2017 11:40

Vura написа:
ЕМИЛ написа:Доволен съм ,че не загубихме в Разград .Както винаги нищо не играхме , ама и те са мега зле

Нас не ни мисли. Лятото готвим стабилна селекция(4-5 класни играчи), така че ПСЖ и Реал Мадрид ще треперят... отново.

Митов харесал 5-6 бразилци, но нямал пари- направо му се обадете и ги вземайте :lol: :lol: :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 апр 2017 11:42

kubrat написа:
Vura написа:

Митов харесал 5-6 бразилци, но нямал пари- направо му се обадете и ги вземайте :lol: :lol: :lol:

Само май в България няма ограничение за чужденците извъм ЕС:)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2017 11:44

Vura написа:

:lol: :lol: :lol: :lol: Жив да не бях. :lol: :lol: Седнали са в Мадрид и Париж да треперят, даже първите от страх не са празнували снощи. :lol: :lol: Лудогорец стряска сънищата еврограндски. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 апр 2017 11:45

gihuelo написа:
kubrat написа:
Vura написа:

Само май в България няма ограничение за чужденците извъм ЕС:)

Има, ма то тва не са чужденци. Те са българи. Верно, взимат паспорти за 2 седмици, вместо за толкова, ама години. Но това са нормални неща.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 19 апр 2017 11:46

gihuelo написа:
twize написа:
Италианец взима 10% от Левски
10% от акциите на Левски ще преминат в италиански ръце и съответно същата бройка от италианския Латина - в български. Това изненадващо съобщи вчера завърналият се като собственик на клуба от Серия "Б" Бенедето Манчини.
https://www.sportal.bg/news.php?news=659844

Това звучи интересно, стига да бъде потвърдено разбира се :)

Доста интересно даже!
Ако е пълна размяна на акции ,вероятно СР печели ,защото продава акции натоварени с 20 млн. дълг а взима акции на отбор от Б група на Италия. От друга страна господина от Италия взима акции на клуб от топ 10 по известност на Балканите. Но може и поредната схема на СР.

Това е като да правиш бартер с автомобил - всеки мисли, че е прецакал другия :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 19 апр 2017 12:51

То Спасчо ако е дал 10% на италианчето , 10% имат привържениците плюс още малко в дребни акционери и ако е дал на Борето 20-30% може и да се е отървал от Левски

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 апр 2017 12:53

Дамянов, отговарям ти тук, щото са заключили онази тема:

[offtopic]
Ти не ги пробутвай тия с тировете, щото един тир има товароподемност 20 тона, направи си сметка колко милиарда може да събере, да не говориме за няколко тира. Ти изкара, че Левски е бил по-богат от Реал, Барса, Ман. Юнайтед, Милан, Ювентус и Интер взети на куп. Кой собственик е давал на отбора си пари с тирове? Не се усещаш какви ги приказваш и ти, откакто делиорманци ти смениха вярата!
И още нещо - направи сравнение на селекцията на Левски от тогава и тази на Лц. В едно интервю, след изгонването на Чорни, Батков каза, че след като Чорни му се е скарал за слабата игра на Левски му е отговорил - Да беше дал поне 10 лв. за отбора, пък тогава да ми държиш сметка! А това за "дорогие друзя" - първо не го помня, второ - ти явно си бил на повече мачове на Герена от мене, за да го знаеш, и трето - такива лозунги ги знаеме от едно светло минало и до къде ни докараха!

Явно ти не помниш добре какви купища с пари се лееха в Левски по Чорното време, знаеш ли за какви пачки играеха играчи като Миодраг Пантелич, Петер Кабат, Гарба Лавал, Кристофър, Радимов и т.н., да не изреждам всичките, за някои от тях бяха дадени и крупни трансферни суми ........ един Гонзо по едно време взимаше даже 50 000 лева заплата. Бяхте точно като Лудогорец сега, къпехте се в пари.

Това за Батков искрено ме разсмя ..... наистина ли вярваш, че Батков би се осмелил да каже подобно нещо на международен престъпник като Мишата Чорни ??! :lol: :lol: :lol:

Относно друзята ..... ми, имаше и тогава телевизии, явно не знаеш за предавания като "Спортен свят" по Нова, култовите многочасови маратони на Сашо Диков по Канал 3 ...... не е нужно да си бил на Герена, за да видиш някои неща.[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 19 апр 2017 16:56

Спас Русев отрече спекулациите пред Дарик радио: „Не знам какви са тези италианци, информация е абсолютно невярна. Нямам никаква идея кой и какво си говори в Италия, но за първи път чувам нещо подобно. Това просто не е истина“.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”