"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Как мислите - какво ще стане по-нататък?

Мнениеот Странджата » 18 апр 2017 13:51

Каква мислите ще бъде съдбата на този сигнал:
Веселин Топалов подаде сигнал до Цацаров за случая с фалиралото ЦСКА ?
http://www.webcafe.bg/sportcafe/bg-futb ... loto_TsSKA

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Как мислите - какво ще стане по-нататък?

Мнениеот sslevski » 18 апр 2017 14:09

Закриване......
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 18 апр 2017 14:13

Защо точно сега се подава този сигнал и до сега къде беше този хубавец.Поредната атака на човек който му е обещано нещо или гони някаква цел.Нямаше такива деклараций при Ботев,Локо ПЛ. ,Берое(споменавам ги без да се заяждам с тях,а само като пример),да не забравяме и КТБ и мн. други .
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 18 апр 2017 14:26

А защо трябва да става нещо ? На някой си му щукнало сега нещо ... След 6 месеца :) Явно не му върви кариерата на Весо гея .

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 18 апр 2017 14:42

Нищо няма да стане, уважаеми Странджа. :) При такъв прост и оскотял народ, какъвто сме ние (примери, илюстриращи това мое твърдение, са предходните две мнения по темата), всеки от управляващите си прави (и ще си прави) каквото си иска, защото си го заслужаваме... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 18 апр 2017 15:24

Много интересно в качеството си на каква, го праща това писмо въпросната фондация? Никога досега не съм чувал Топалов да е имал някакъв досег с ЦСКА, било като фен, а още по-малко като кредитор. По-скоро съм склонен да мисля, че това е насочено срещу Кралев, с цел да бъде препятствано евентуалното му номиниране за спортен министър.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 апр 2017 15:33

vayk написа:Много интересно в качеството си на каква, го праща това писмо въпросната фондация? Никога досега не съм чувал Топалов да е имал някакъв досег с ЦСКА, било като фен, а още по-малко като кредитор. По-скоро съм склонен да мисля, че това е насочено срещу Кралев, с цел да бъде препятствано евентуалното му номиниране за спортен министър.

Всеки български гражданин има право да знае кой му е откраднал парите и да търси справедливост!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kamilata3
Контакти:

Мнениеот kamilata3 » 18 апр 2017 15:34

Captain Stottlemeyer не мога да разбера примера с нашите постове,даваш ни като част от простия народ или?
Eminem написа:
Срам е този евроидиот ФК Левски! Време е да ни закриват или да ни забранят да играем в ЕКТ

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: vayk

Мнениеот Странджата » 18 апр 2017 15:41

Да, така е - историята с фалиралото ЦСКА е аргументът, с който се цели доказването на управленски злоупотреби. Затова и очаквах не отговори, засягащи ЦСКА-то, а "законноста" на действията, свързани с него. И тук е препъникамъкът - как да съвместиш моделът на едно управление, срещу което много от тук са, с резултата от него, които е мехлем за душата на част от същите тези хора. Онези, които подкрепят модела, довел до нещата такива, каквито са, нямат проблеми. Затова и въпросът ми не е към тях.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 18 апр 2017 16:12

Ех, бедни, бедни... Странджа... Само ЦСКА ти е в главата :) Цитат от сигнала "незаконосъобразни действия на бившият министър на мадежта и спорта г-н Красен Кралев, изразяващи се в издаването на Заповед № РД -09-431/14.07.2016 г. за едностранно прекратяване на Договор..." Следва да се отбележи, че действията на представителя на държавата са абсолютно законосъобразни, защото договорът е прекратен по вина на наемателя, след като последният не е изпълнявал задължението си за заплащане на наемната цена в продължение на години (не помня точния срок, имаше го посочен по онова време - интересно, но в сиганала това осонование не е посочено). Освен това министърът много добре защитава финансовия интерес на държавата - веднага се сключва нов договор, общо за сумата от 80 хил. лв. месечно, които се получават редовно (всеки може да сметне колко е това до момента) и са реални пари, вместо несигурните обещания в предложените оздравителни планове за погасяване на задълженията за период от забележете - 30 години!!!!
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Върни се в “Архив”