19XLVIII написа:Аз искам да пипитам оранжевите експерти ако 48 спечели търга за стадиона и заиграе на армията това ЦСКА ли ще е ?
НЕ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
19XLVIII написа:Аз искам да пипитам оранжевите експерти ако 48 спечели търга за стадиона и заиграе на армията това ЦСКА ли ще е ?
Teo написа:Долно уйно написа:Teo написа:@ Както казах на Армията играе и винаги ще играе само ЦСКА. Набий си го в акционерната глава
Като загубите търга след това си играйте, колкото искате на армията, отбор с нула отличия и успехи, а това ще ви разцепи, като турските орди след битката при "Орлово гнездо".
Между другото на никой не му трябва стадион и база, дори и на авиаторите, а и спечелят ли търга слагат ръка върху всичко в музея и по всяко време може да го изнесат от там.
Хаххахахахахахах, забавен си!
@ Емблемата ще е си я върнем и слагаме новата за 70 години ЦСКА!
Всичко, което беше нагло откраднато се връща на Армията!
Седмицата на ЦСКА!
Всичко ще бъде наше!
НИЕ СМЕ ЦСКА!
ПП Всички Юдейски предатели да горят в АДА!
Mitata написа:19XLVIII написа:Аз искам да пипитам оранжевите експерти ако 48 спечели търга за стадиона и заиграе на армията това ЦСКА ли ще е ?
Тук няма оранжеви. Ако някой подари стадиона и базата на авиаторите той ще лиши 95% от армейците от ЦСКА. Това което ще остане на Армията ще е някакъв вид ЦСКА, който обаче няма да се вмества в представите на привържениците на ЦСКА, поради което не виждам как би бил приет от голямото мнозинство привърженици за истинския ЦСКА. Затова най-вероятно ще последват протести. За да не се стигне до народно недоволство, проблемът най-вероятно ще бъде решен с политически средства.
Долно уйно написа:Мита ако си ходил в казарма идеално ще знаеш, кога едно поделение, рота, полк и т.к. се счита, че е победено, така че удара ще е там, където ответен такъв няма, как да има.
Абсолютно никой след търга за ТМ ако ГГ го загуби няма да му трябват тези рухнали бази, тези 95% отново ще си ходите там на мачове на вашия любим отбор, който ще е ЦСКА-София, с нула отличия и т.н., дори ще спрат да ви казват, че сте Литекс, защото ще сте си ЦСКА-София, роден от преструктурирания Чавдар, който пък изкупил Литекс...
Долно уйно написа:Аз дори не мога да го проумея толкова ли си заслепен, че така да се осланяш на политически натиск.
Има търг, има участници... кратко, точно и ясно.
Губиш търга, живота продължава, ЦСКА-София си играе на армията и ще се бори да спечели първото си отличие, докато 95% от феновете ги подкрепят.
Mitata написа:Долно уйно написа:Аз дори не мога да го проумея толкова ли си заслепен, че така да се осланяш на политически натиск.
Има търг, има участници... кратко, точно и ясно.
Губиш търга, живота продължава, ЦСКА-София си играе на армията и ще се бори да спечели първото си отличие, докато 95% от феновете ги подкрепят.
Неее, приемствеността е от изклчителна важност, затова активите трябва да бъдат откупени от ЦСКА-София. Глас народен, глас Божи!
Ако все пак няма политическо решение, ще видим дали феновете ще припознаят божковото дружество, финансирано от Делиормана.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта