Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Не съм доволен, можехме да бием, но само ако бяхме повели през 1-вото полувреме.
През 2-рото още след 60-тата мин. останахме без сили ...
Не се сърдя на Мехди, посегна инстиктивно, топката беше спорна, зеленият обаче беше на скорост и стигна навреме... Заслужен ж.к. няма какво да кажем. Но и Бурабия не е толкова виновен, кофти ситуация и т'ва е.
Общо-взето си разменихме по едно полувреме, не мисля и че домакините може да съжаляват за нещо... Освен ситуацията на Кешеру, други нямаха.
THE G.A.M.E написа:Не съм доволен, можехме да бием, но само ако бяхме повели през 1-вото полувреме.
Не се сърдя на Мехди, посегна инстиктивно, топката беше спорна, зеленият обаче беше на скорост и стигна навреме... Заслужен ж.к. няма какво да кажем. Но и Бурабия не е толкова виновен, кофти ситуация и т'ва е.
Общо-взето си разменихме по едно полувреме, не мисля и че домакините може да съжаляват за нещо... Освен ситуацията на Кешеру, други нямаха.
DrAvalanche написа:THE G.A.M.E написа:Не съм доволен, можехме да бием, но само ако бяхме повели през 1-вото полувреме.
Мехди игра с топката и тогава циркаджията налетя върху крака му.
DrAvalanche написа:
Мехди игра с топката и тогава циркаджията налетя върху крака му.
THE G.A.M.E написа: Лошото е, че отпаднахме изведнъж физически, някъде още към 60-тата мин.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта