Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот boabbb » 12 апр 2017 14:39

Баба Дора май е усрала работата :?

Синдикът Дора Милева тогава прекрати търга под предлог, че един от участниците не е бил допуснат и сега трябва да назначи нов. Но в момента съдът изисква от нея "конкретни факти" защо е спряла провеждането на първото наддаване, след като е имало редовно входирана оферта. Тя трябва да даде обяснения до 12 април.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 апр 2017 15:05

Няма да и за първио път. :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 апр 2017 21:56

Валентин Михов: Както вървят нещата, може още три ЦСКА-та да се появят
11.04.2017 19:57:02 11.04.2017 19:59:14
Бившият президент на БФС - Валентин Михов за пореден път се обяви за обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948.

Михов призова ръководствата на двата отбора да си протегнат ръце, в името на консолидирането на "червената" общност. Родният футболен функционер смята, че от разделението само губи само спортът.
"Дано всяко чудо да е за три дни по типичен български вариант. Разумното е и двете страни да седнат и да разговарят. Не съм в кухнята на събитията.

Така могат да се създадат още две-три ЦСКА. Какво има да се дели тук?

Аз лично бих искал да има един клуб. Няма смисъл от разнобой. ЦСКА е нещо свято за мен и да трябва да има разбирателство. Обединението е най-хубавото нещо.
Най-грешното е да има противопоставяне. Губи ЦСКА само. България има нужда от обединен клуб", каза Михов.

https://topsport.bg/cska/valentin-mihov ... avyat.html

[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

петко.х.марков

Мнениеот петко.х.марков » 13 апр 2017 11:01

GOLEADOR написа:
Валентин Михов: Както вървят нещата, може още три ЦСКА-та да се появят
11.04.2017 19:57:02 11.04.2017 19:59:14
Бившият президент на БФС - Валентин Михов за пореден път се обяви за обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948.

Михов призова ръководствата на двата отбора да си протегнат ръце, в името на консолидирането на "червената" общност. Родният футболен функционер смята, че от разделението само губи само спортът.
"Дано всяко чудо да е за три дни по типичен български вариант. Разумното е и двете страни да седнат и да разговарят. Не съм в кухнята на събитията.

Така могат да се създадат още две-три ЦСКА. Какво има да се дели тук?

Аз лично бих искал да има един клуб. Няма смисъл от разнобой. ЦСКА е нещо свято за мен и да трябва да има разбирателство. Обединението е най-хубавото нещо.
Най-грешното е да има противопоставяне. Губи ЦСКА само. България има нужда от обединен клуб", каза Михов.

https://topsport.bg/cska/valentin-mihov ... avyat.html

[center]Изображение[/center]

Teo » 26 фев 2017 20:25
Никакво обединение с предатели!
Веднъж предадели те, пак ще го направи - това е закон!
@ Да си ходят в Подуяне!

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 13 апр 2017 11:59

Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 13 апр 2017 12:09

19XLVIII написа:Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.

И от каква позиция имаш тия претенции ? Да не си решил да издържаш клубът ! Май много си повярвахте . Добре сте си на село . Въобще не ми липсвате . Голям компромис правиш . Смешник . Много насериозно сте се взели .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 13 апр 2017 12:18

Любопитна активност на 11 април (вторник) е имало в административната Софийския градски съд във връзка с търга за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Справка в регистрите показва, че фирмата "Еко Депозит Солюшънс", както и физическото лице Н. П. Г., са входирали молби с по една приложена флашка към тях. Освен от тях молба е имало и от "Интегрис Лаб" ООД.

Двете фирми бяха посочени от ЦСКА като кандидат-участници в търга за активите на фалиралото дружество. Техен представител обаче не се появи на "Армията" на 30 март, когато трябваше да е наддаването. На стадиона бе единствено Никола Газдов (син на председателя на Борда на директорите на Лудогорец Теменуга Газдова), но той не влезе в административната сграда.

Съдейки по активността от 11 април, не е изключено именно Никола Газдов да е входирал една от молбите с флашка.

"Не съм си комуникирал със съдилища. Не знам кой какво ви е казал, но нещо сте се объркали. Ежедневно подавам най-различни молби, все пак се занимавам с бизнес", коментира Газдов пред "Тема Спорт".

Някой хора ги понижиха от изпълнителен директор на административен, но с тези нелепи грешки може и от там да го изгонят :mrgreen: Как после, ще плаща 1000лв наем в центъра не знам...

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 13 апр 2017 12:28

Old_death написа:
19XLVIII написа:Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.

И от каква позиция имаш тия претенции ? Да не си решил да издържаш клубът ! Май много си повярвахте . Добре сте си на село . Въобще не ми липсвате . Голям компромис правиш . Смешник . Много насериозно сте се взели .

Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина. Или ти сега ще ме затапиш като кажеш, че щом е на Армията, значи е ЦСКА. Смешници сте точно вие, които предпочетохте празните обещания пред единна червена общност. Шампиони, победи, ама сте трети, и само си мечтаете да сте втори.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 13 апр 2017 12:42

19XLVIII написа:
Old_death написа:

Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина. Или ти сега ще ме затапиш като кажеш, че щом е на Армията, значи е ЦСКА. Смешници сте точно вие, които предпочетохте празните обещания пред единна червена общност. Шампиони, победи, ама сте трети, и само си мечтаете да сте втори.

A защо трябва да предпочетем разградската измишлъотина пред ловешката???
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 13 апр 2017 12:45

soulfly1948 написа:
19XLVIII написа:
Old_death написа:

A защо трябва да предпочетем разградската измишлъотина пред ловешката???

Не ви карам да предпочитате нищо, просто да се обедините в името на единен и силен ЦСКА. И защо реши, че е разградска ?

Върни се в “ЦСКА”