GOLEADOR написа:gihuelo написа:Дунав си е Дунав каквото и да си говорим![]()
![]()
![]()
![]()
И дойде да го напишеш това в тема за магията на ЦСКА защото е най-четената във форума?ОК,но поне го постави в офтопик!
Не знам как иначе бих го направил
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
GOLEADOR написа:gihuelo написа:Дунав си е Дунав каквото и да си говорим![]()
![]()
![]()
![]()
И дойде да го напишеш това в тема за магията на ЦСКА защото е най-четената във форума?ОК,но поне го постави в офтопик!
1982 написа:Mitata написа:
Ако Ганчев бе започнал в Окръжната пак щяхме да го подкрепим, защото важното е да сме с мощен финансов гръб и да няма разделение. Повече от ясно е, че с лъжливата стратегия на авиаторите - всеки фен, собственик, нищо не може да се постигне, а и да се крият финансовите благодетели е повече от нечестна постъпка. Само им се чудя защо искат да набутат ЦСКА в казана. Играйте аматьорски футбол и не се занимавайте с нас.
Само не пиши за финансиране ..... или преди да пишеш, спомени колко милиона кредит е взел ГГ от КТБ и дали ги е върнал ..... че да не се окаже, че Гриша Ганчев е част от източването на КТБ ..... спомени и Инджов колко спечелени обществени и държавни поръчки има в общини, управлявани от ДПС.
Точно вашето ловешко отборче е с бая криминално финансиране.
1982 написа:Тук има интересен материал за Гриша Ганчев и КТБ .....
https://www.24chasa.bg/novini/article/6144337
RedStar2016 написа:Aбе ГГ се натиска да е собственик на ЦСКА само за да е подкрепен от възможно повече хора. Той ако имаше сериозни намерения и финанси щеше да извади 20-30 млн лева и още тази година да направи селекция като Лудогорец. Само вижте какви световно неизвестни треньори се упражняват в отбора му. На Армията във вратарското поле е пясък все едно е някой селски стадион, ама иначе са вложили милиони. Обградил се е с олигофрени като СС и Милко ТВ и изгони истинските цесекари Мето Дамянов, Спас, Джеки, Томанов, Любо. Нали целта беше победи над говеда и турци и ЕКТ. Май започвате да мечтаете за следващия сезон още от сега, ако ви не продадат по-качествените играчи до тогава, че в Ловеч такава беше стратегията. Печалбата към ръководството преди всичко, а феновете ще почакат за успехите, че градим в момента и така още десетина години.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Какви шопарски вестници, момче, ходи се прегледай някъде, тези кредити на КТБ са всеизвестни и са факт, някой много лошо ви промива мозъците с тези шопари, нерези и не знам какво още. Мога и други линкове да ти цитирам, но няма смисъл, за теб всички са "шопарски", не даваш косъм да падне от главата на идола ти от Микре.![]()
gihuelo написа:GOLEADOR написа:gihuelo написа:Дунав си е Дунав каквото и да си говорим![]()
![]()
![]()
![]()
GOLEADOR написа:gihuelo написа:GOLEADOR написа:gihuelo написа:Дунав си е Дунав каквото и да си говорим![]()
![]()
![]()
![]()
Не за друго,ама нещо ми намирисва днескашният резултат.Може и да греша,не съм гледал мача.Аз си следя ЦСКА,другите не ме интересуват.
1982 написа:Не са такива законите, мит е, че са ни лоши законите ..... въпросът е, че няма кой да ги прилага тези закони. Няма съд, няма държава, няма нищо. Ако има желание, всички тия тарикатчета, като Ганчев, дето въртят номерца и не искат да си връщат кредитите от КТБ, много лесно ще идат в затвора до живот. Щото, колкото и завъртяни схеми да правят, следите остават и не е никак трудно да се докаже, че всичко това са умишлени действия, целящи неплащане на дългове. Но това е, няма държава, тука е така, кражби на поразия .....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта