Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот PSvilenov » 09 апр 2017 18:13

mikata написа:Дали ще намери играчи като Аетиф Шаешу и Боли :cry:

Свърши тая . Херо предлага да ги намери , ама Гонзо тръгна да се прави на шеф с олигофренските му условия.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 апр 2017 22:16

Георги Костадинов: Няма да остана в Левски от лятото
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 09 апр 2017 22:19

Подушил е Гошко парите на Домуса май.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 апр 2017 22:22

Костадинов го няма от няколко месеца на терена. То беше очевадно, че гледа някъде другаде. Не ни трябват фигуранти. Благодарности към свършеното тук и да заповяда следващият. Извиване на ръце не ни трябва.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 апр 2017 22:25

Според мен Микренския ще го вземе,в лудогорец бе преди години.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 09 апр 2017 22:27

mikata написа:Според мен Микренския ще го вземе,в лудогорец бе преди години.

Нищо чудно . Дяков е на 32 а Костадинов е идеалната му смяна.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 09 апр 2017 22:49

Костадинов е поредния излъган, поредният "виновен". Лондонският Лупи ще ни довърши.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 10 апр 2017 03:43

SANSIRO7 написа:Подушил е Гошко парите на Домуса май.

Не може за всичко да е обвиняван Домуса в тоя скапан футбол . От къв зор Левски чакат последните 2 дена от договора на футболистите си за да им ги подновяват ? Защо пак лъжат и се отмятат сега ? Сами сме си виновни . Собственика не му дреме ,спортен директор да се занимава нямаме . Изобщо всъщност няма да ги изброявам , нищо нямаме в момента

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 апр 2017 08:05

Методи, не е толкова важно дали отговорът ти е бил конкретно към мен. Макар че се усеща личната насоченост. Не се засягам, коментираме.
Многократно съм изразявал позицията си за доверие момчетата от школата. Доверие, което се изразява в реално участие в мачове, дори във важни мачове със сериозни съперници. Акцентирал съм и на финансовия ефект. Без да се се ангажирам със свободни интерпретации с числа. Най-малкото заради уважение към математиката и счетоводството. Не съм против привличането на футболисти от други клубове. Но това да бъдат наистина способни футболисти. В "Левски" разочарованията са почти 100%. Не желая да коментирам "Лудогорец". Но не мога да отрека, че техните трансфери са успешни. В критиката, отправяна от останалите клубове виждам преди всичко злоба. Като резултат от погрешната политика (не само с трансферите) "Левски" не се приземи, "Левски" полетя в пропастта.
Конкретно за споменаваните футболисти. Не съм гледал внимателно нито един мач на Вутов в "Ботев". Ти колко мача му гледа? Срещу кои отбори? Поддържам мнението си на базата на представянето му в Италия. Нищо, че за теб фактът, че разочарова в няколко клуба и то в долни дивизии звучи несериозно. Лъчезар Балтанов е едно редките изключения за доверие към юноша от школата. Не мисля, че го оправда. Лично аз не виждам качества, с които да заслужава връщането си в "Левски". Привличането на Антон Огнянов буди само недоумение. Беше при нас. И след контузията. Не успя да се наложи. Може би и треньорите имат вина. Но той разочарова и в друг клуб. Както и да е, сега е в "Левски" ... Това, което съм писал за Николай Димитров е факт, а не саркастична забележка. Не мога да ти отговоря колко млади футболисти се канят на подобни проби в английските клубове, в частностх в "Арсенал". Вероятно няма точно определено число. Но са поне десетки. И това не са проби в първия отбор. Не оспорвам, че той притежава качества и е впечатлил един от най-силните отбори в света. Но излишната еуфория не помага. Напротив вреди. Важи за Димитров, за Вутов, за Краев, за Кръстев, ..., за всички. Дори в момента се унасяш с похвалите. Игра няколко години в Турция. Но не много добре. Сега е в Русия. Нека първо се утвърди и тогава да го хвалим.
Отново повтарям, че уважавам останалите клубове, включително и "Ботев". Подкрепям трасферите на добри футболисти от всички отбори. Подкрепям успешна политика спрямо футболистите от клуба. За съжаление в момента и в тази област "Левски" е трагедия. Георги Костадинов е поредното доказателство.
"Левски" ще се оправи, когато се управлява от способни ръководители и те водят правилна, успешна политика. Политика, която осигурява много добри треньори и футболисти на всички нива.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 10 апр 2017 09:02

Заплащането дори в Румъния и в Полша е много по-добро отколкото в България. В крайна сметка всеки играе за пари.

Върни се в “Левски”