Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 08 апр 2017 23:04

svetlan29 написа:
RedStar2016 написа:
IND написа:
svetlan29 написа:
IND написа:
svetlan29 написа:
Дали ще ги гледам или не, си е моя работа!За момента съм част от многото фенове,които са се отдръпнали тотално-не гледам ЦСКА-София,не гледам и другия отбор,засега.....!Без единство на феновете няма ЦСКА!След "успехите" на ЦСКА-София,много сребролюбци като теб ще се отдръпнат от отбора!Ще останат само платените!Или си мислиш,че догодина сте шампиони :lol: !Ах,мечти.....мечти...те поне са безплатни! :mrgreen:

За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.

Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиатор :roll: хей!

Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...

И като играехме във В група, да не би да сме били професионален клуб де юре. И ако имаше само един ЦСКА кой друг щеше да играе на Армията с професионален статут. В Надежда кой отбор игра миналата година. От БФС нарочно забавиха първенството на АОФГ миналата година за да стартира нов клуб, но ГГ нали е по схемите изгуби една година във В група да доказва колко е печен и как е над футболните закони. И като не посмяха да пуснат нов клуб директно в профи футбола доведе оранжевите селяни и ви каза : това вече е ЦСКА а аз съм вашия бог.....

+1948

Глупости на търкалета,какво щеше да се промени ако Гриша Ганчев започнеше от А окръжна група,нямаше ли пак да си прибере футболистите за които е платил доста пари,нямаше ли да си вземе екипа с който работи толкова време в Литекс и реално това нямаше да затвори устите на душманите,те винаги са мразели ЦСКА и при Калпакчиев и при Михов и при Божков и при Титан и при Томов,така че в Я селска група да играем пак ще ни мразят защото имат комплекси от ЦСКА,много ми е интересно защо уж цесекарите им пригласяте,Левски и Разград желаят ЦСКА да е четири години по селата и да не им бърка сметките и вие уж червени фенове искате същото.Има отбор в селските групи с името ЦСКА ръководен от Газдов и Коцев поддържайте си го,оставете ни ние да си поддържаме този който сме си избрали,няма как да ми докажете че по-малко обичам ЦСКА от вас,аз имам документи че съм дарявал пари за ЦСКА,който ще ми опонира да докаже че е дал някакви пари за клуба,а не само да се прави на голям цесекар зад клавиатурата.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 апр 2017 23:20

gihuelo написа:Каранга започна да вкарва.......още един ако се отпуши от нападателите става страшно с тези 15 положения на мач....

Каранга бързо го "запушиха" за неопределено време. :(

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2017 23:23

гражданин от село написа:
gihuelo написа:Каранга започна да вкарва.......още един ако се отпуши от нападателите става страшно с тези 15 положения на мач....

Каранга бързо го "запушиха" за неопределено време. :(

Абе сега чета ,че не било толкова тежко положението

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 апр 2017 23:27

Сега прегледах интернет и Бат Али се оказа прав! Наистина е бил финал за КБ, но този мач е бил 8 дни след нашия юбилей, било е преди 20 години, и затова явно съм се объркал! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 09 апр 2017 01:31, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 апр 2017 23:42

Да, но пак се връща в изходна позиция на практика.Спомни си Виана преди и след контузията.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 08 апр 2017 23:58

гражданин от село написа:Да, но пак се връща в изходна позиция на практика.Спомни си Виана преди и след контузията.

Така е, но за следващото първенство ,ще е чук вече..

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 09 апр 2017 08:42

peliforewer написа:Глупости на търкалета,какво щеше да се промени ако Гриша Ганчев започнеше от А окръжна група,нямаше ли пак да си прибере футболистите за които е платил доста пари,нямаше ли да си вземе екипа с който работи толкова време в Литекс и реално това нямаше да затвори устите на душманите,те винаги са мразели ЦСКА и при Калпакчиев и при Михов и при Божков и при Титан и при Томов,така че в Я селска група да играем пак ще ни мразят защото имат комплекси от ЦСКА,много ми е интересно защо уж цесекарите им пригласяте,Левски и Разград желаят ЦСКА да е четири години по селата и да не им бърка сметките и вие уж червени фенове искате същото.Има отбор в селските групи с името ЦСКА ръководен от Газдов и Коцев поддържайте си го,оставете ни ние да си поддържаме този който сме си избрали,няма как да ми докажете че по-малко обичам ЦСКА от вас,аз имам документи че съм дарявал пари за ЦСКА,който ще ми опонира да докаже че е дал някакви пари за клуба,а не само да се прави на голям цесекар зад клавиатурата.

Ако Ганчев бе започнал в Окръжната пак щяхме да го подкрепим, защото важното е да сме с мощен финансов гръб и да няма разделение. Повече от ясно е, че с лъжливата стратегия на авиаторите - всеки фен, собственик, нищо не може да се постигне, а и да се крият финансовите благодетели е повече от нечестна постъпка. Само им се чудя защо искат да набутат ЦСКА в казана. Играйте аматьорски футбол и не се занимавайте с нас.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 апр 2017 08:48

По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 09 апр 2017 08:55

Тези ако започнат да си признават всички малоумни грешки при спор, Литекс ще се върне обратно в Ловеч.

Пс Вие бяхте изгонени за постоянно от този форум деляски ако мислиш, че като ми забраниш да пиша тука Литекс няма да бъде ЦСКА жестоко се лъжеш. Дано един ден когато ви изгонят от армията ви изгонят и от този подфорум, за да останат онези, които са от ЦСКА. А вас ви пратят да си коментирате десподов, виана, арсенио и Недялков в правилния раздел. Това ми е второто име, може да ми го забраниш и него, за да сте сигурни в комфорта си.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 09 апр 2017 08:56

Teo написа:По мой сметки трябва да сме с три точки през ФК Левски следващите два кръга и ги заравяме на 29. Хахаххахаха

Те твоите сметки край нямат и все не излизат...Преди началото на първенството Левски ги зарови с поредни победи над тях...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “ЦСКА”