Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Не го разбирам това реване да връщаме този и онзи обратно само, защото са направили два-три силни мача за отбори като Ботев, Славия и Пирин например. Ама Балтанов бил стабилен срещу Монтана, а Вутов вкарал гола на сезона и т.н. Веднага щом някой се завърне при нас се усеща разликата и се чудим след 6 месеца как да го изгоним. Едно е да играеш в Левски и съвсем друго в Ботев, Пирин и Славия (без да се обиждат феновете им). На спокойствие и без никой да очаква нищо от теб е едно и съвсем друго когато си задължен да побеждаваш всеки мач с добра игра. Пресен пример е Огнянов, който аз също харесвах как играе в Любимец и Дунав, но и при двата си периода в Левски е повече от трагичен. За мен връщането на подобни играчи е безсмислено след като имаме не по-малко добри от тях в момента. С треньор като Петрович се видя разликата. Ако ще правим отбор за втората осмица да връщат ако искат и Пламен Димов, Везалов, Й.Милиев, Курдов и т.н. защото са направили два-три силни мача за Долно Нанагорнище! 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- metodito
- Контакти:
koisa написа:Не го разбирам това реване да връщаме този и онзи обратно само, защото са направили два-три силни мача за отбори като Ботев, Славия и Пирин например. Ама Балтанов бил стабилен срещу Монтана, а Вутов вкарал гола на сезона и т.н. Веднага щом някой се завърне при нас се усеща разликата и се чудим след 6 месеца как да го изгоним. Едно е да играеш в Левски и съвсем друго в Ботев, Пирин и Славия (без да се обиждат феновете им). На спокойствие и без никой да очаква нищо от теб е едно и съвсем друго когато си задължен да побеждаваш всеки мач с добра игра. Пресен пример е Огнянов, който аз също харесвах как играе в Любимец и Дунав, но и при двата си периода в Левски е повече от трагичен. За мен връщането на подобни играчи е безсмислено след като имаме не по-малко добри от тях в момента. С треньор като Петрович се видя разликата. Ако ще правим отбор за втората осмица да връщат ако искат и Пламен Димов, Везалов, Й.Милиев, Курдов и т.н. защото са направили два-три силни мача за Долно Нанагорнище!
Човек, не мога да се съглася с теб. Не може да не си спомняш Балтанов. По-назад приведох примера с Виляреал в Испания. Не само това му беше. И други мачове имаше, в които момчето се видя, че е страшно работлив. За мен той е по-добър от Костадинов даже. Но е същия профил като на Мечката - изключително работлив, притежаващ добра техника и скорост. Като освен в дефанизвен план, подобно на Мечката, работи много и в офанизвен план. Той има профила на модерния дефанизвен полузащитник от рода на Кроос, да речем. Но най-важното - супер трудолюбив. За Антонио какво мога да кажа. Аз го виждах с капитанската лента един ден. Помниш ли му оня гол от ъглов? Нали, не става дума за конкретната ситуация. Лапето играеше с таова самочувствие и с такава фантазия. А това видя ли го?
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... 017-426691
Нека го плюят Краев. Те па ко разбират от "Туттоспорт", нали? Има нещо много сбъркано, човек. Много сбъркано.
Огнянов не е играл за нас в официален мач при предишния си престой. Къде си го гледал? Но, държа на мнението си: да, връщането им ще помогне на "Левски" може би, но за тях няма да е добре. Нарочно или не, можещ старши тренор не се назначава. Далавери ли правят, какво е, не знам, но в "Левски" има нещо много сбъркано от години.
Последните качествен треньори с визитка, които са били назначавани в "Левски" се казват Славолюб Муслин и Георги Василев. Смятай колко години са това. Назначенията на Йока и Майстора не ги броя. Те останаха прекалено кратко. Мъри Стоилов беше проект на Наско Сираков. И назначението му дойде във време, в което нещата не бяха розови. Но той вече е с визитка и не може да си позволим такъв. Само някакви смешници и безхаберници.
Как сравняваш Везалов с Антонио? Верно има нещо много сбъркано тука...
Методи, всеки си има мнение и виждане за нещата. За мен подобни завръщания не са полезни нито за отбора, нито за играчите. Ако тези играчи бяха по-добри от нашите нямаше да играят за Ботев, Славия, Пирин, Дунав, Монтана и т.н след напускането на Левски. Отбор за втората осмица ли ще правим или ще надграждаме за да излезем от блатото? Ако ще правим отбор за втората осмица по-добре да оставят няколко опитни играчи и да пускаме децата. Все ще се спасим от изпадане някак си. За мен Балтанов и Вутов не са с нищо по-добри от играчите ни и не виждам как ще вдигнат класата на отбора. Спомни си какво причиняваше Аниете на противниците във втората шестица и какво прави след завръщането си. Ще ти дам един пресен пример. Връщаме си Митрев, защото е контузен Йорга, а всъщност сме имали много добър млад вратар в лицето на Кръстев! Ако ще даваме шанс на някой, нека това да бъдат юношите.
R.I.P.
- metodito
- Контакти:
koisa написа:Методи, всеки си има мнение и виждане за нещата. За мен подобни завръщания не са полезни нито за отбора, нито за играчите. Ако тези играчи бяха по-добри от нашите нямаше да играят за Ботев, Славия, Пирин, Дунав, Монтана и т.н след напускането на Левски. Отбор за втората осмица ли ще правим или ще надграждаме за да излезем от блатото? Ако ще правим отбор за втората осмица по-добре да оставят няколко опитни играчи и да пускаме децата. Все ще се спасим от изпадане някак си. За мен Балтанов и Вутов не са с нищо по-добри от играчите ни и не виждам как ще вдигнат класата на отбора. Спомни си какво причиняваше Аниете на противниците във втората шестица и какво прави след завръщането си. Ще ти дам един пресен пример. Връщаме си Митрев, защото е контузен Йорга, а всъщност сме имали много добър млад вратар в лицето на Кръстев! Ако ще даваме шанс на някой, нека това да бъдат юношите.
Да ти припомня ли кой натири Балтанов? Антонио нямаше как да го задържим. Това са Удинезе и ставаше дума за сериозна пара. Тези двамата днес трябваше да са в "Левски". Ние нямаме атакуващ полузащитник днес! Да, и аз съм съгласен с теб: връщането им - поне на този етап - може би няма да е добре за тях. В "Левски" просто няма кой да се възползва от качествата им.
А според теб защо Аниете нижеше гол след гол, а сега не? Възможно ли е... Възможно ли е, да е това че Стойчо го поставяше в сърцето на атаката и му даваше свобода. И не забравяй Бедоя. Сега той е поставян на крилото, ограничаван и няма с кого да комуникира на терена. Нито Бурабия, нито Краев и Мечката са "подавачи". След това... според теб Пиргов слаб играч ли е? Откъде го взехме, и сега като не играе значи ли, че е по-слаб от румънеца?
Ако не бяха точките, натрупани при Майстора, днес най-вероятно щяхме да сме във втората шестица.

П.С. Барса си връща Деулофеу за 12 млн.
Това е класирането след напускането на Петрович
1. Лудогорец 20 17 3 0 55:13 54
2. Левски 20 11 4 5 25:14 37
3. ЦСКА 20 10 6 4 25:11 36
4. Локо(ПД) 20 9 6 5 25:18 33
5. Черно Море 20 9 6 5 21:15 33
1. Лудогорец 20 17 3 0 55:13 54
2. Левски 20 11 4 5 25:14 37
3. ЦСКА 20 10 6 4 25:11 36
4. Локо(ПД) 20 9 6 5 25:18 33
5. Черно Море 20 9 6 5 21:15 33
Аз не обичам да абсолютизирам. Поради това не бих си позволил да се обявя за или против връщанията на бивши играчи на "Левски". Но нека това да бъде аргументирано. Ще изкажа личното си мнение за споменаните имена.
1. Лъчезар Балтанов - не ме е впечатлил с нещо особено, не мисля че би бил полезен за "Левски".
2. Антонио Вутов - игра много силно, не случайно привлече вниманието на "Удинезе". В Италия не успя да се наложи дори в долните дивизии. В момента не виждам качества, с които би заслужил привличане в "Левски".
3. Антон Огнянов - не мога да разбера защо беше привлечен.
4. Божидар Митрев - вж. коментара за в т.3. Привличането му е вредно за отбора дори и да не изиграе нито една минута.
5. Божидар Краев - в момента е играч на "Левски". Според мен заслужава да му се дава шанс и то като титуляр. Но и той трябва да се бори за мястото си в "Левски". Нека не се унасяме със суперлативи. Както и да не изпадаме в еуфория от попадане в някоя от многобройните класации. Дори и да са на реномирани издания. Не оспорвам реномето на "Tutosport". Но все пак каква е идеята на класацията, как се номинират футболистите. Нямам впечатления от играта на вратаря Антонис Стериакис, но все пак ми е интересно с какво е залужил номинацията. Спомням си какъв ефект имаше поканата на един млад футболист от "Левски" за проби в "Арсенал". Виждахме го след няколко седмици сред избраниците на Арсен Венгер. Би трябвало предварително да бъде разяснено, че на подобни проби се канят много млади футболисти. Като следствие за нашето момче остана само ироничен псевдоним.
6. Антонио Аниете - въпреки явния спад оправдава гласуваното му доверие да бъде отново в "Левски".
7. Николай Кръстев - получи доверие да застане на вратата в много важен мач. Изигра много силен мач. Има голяма заслуга за победата. Отново поздравявам Митов за решението му. Бих го поздравил и при провал на Кръстев. Но отново призовавам да не се унасяме със суперлативи. Могат да се окажат много вредни. За Кръстев и за "Левски".
1. Лъчезар Балтанов - не ме е впечатлил с нещо особено, не мисля че би бил полезен за "Левски".
2. Антонио Вутов - игра много силно, не случайно привлече вниманието на "Удинезе". В Италия не успя да се наложи дори в долните дивизии. В момента не виждам качества, с които би заслужил привличане в "Левски".
3. Антон Огнянов - не мога да разбера защо беше привлечен.
4. Божидар Митрев - вж. коментара за в т.3. Привличането му е вредно за отбора дори и да не изиграе нито една минута.
5. Божидар Краев - в момента е играч на "Левски". Според мен заслужава да му се дава шанс и то като титуляр. Но и той трябва да се бори за мястото си в "Левски". Нека не се унасяме със суперлативи. Както и да не изпадаме в еуфория от попадане в някоя от многобройните класации. Дори и да са на реномирани издания. Не оспорвам реномето на "Tutosport". Но все пак каква е идеята на класацията, как се номинират футболистите. Нямам впечатления от играта на вратаря Антонис Стериакис, но все пак ми е интересно с какво е залужил номинацията. Спомням си какъв ефект имаше поканата на един млад футболист от "Левски" за проби в "Арсенал". Виждахме го след няколко седмици сред избраниците на Арсен Венгер. Би трябвало предварително да бъде разяснено, че на подобни проби се канят много млади футболисти. Като следствие за нашето момче остана само ироничен псевдоним.
6. Антонио Аниете - въпреки явния спад оправдава гласуваното му доверие да бъде отново в "Левски".
7. Николай Кръстев - получи доверие да застане на вратата в много важен мач. Изигра много силен мач. Има голяма заслуга за победата. Отново поздравявам Митов за решението му. Бих го поздравил и при провал на Кръстев. Но отново призовавам да не се унасяме със суперлативи. Могат да се окажат много вредни. За Кръстев и за "Левски".
- metodito
- Контакти:
Тоз младеж играе в Премиер лигата в Русия. Не виждам иронията в това да играеш всяка седмица срещу футболисти за милиони долари в едно от най-трудните първенства в Европа... Има вече четири мача (от които два като титуляр) и една асистенция.
Аз пък, Живко, разбирам шефовете, които въртят далавери и трябва да се вземат чужденци, но не разбирам как може да се ...сриват по такъв начин футболисти, които са добри от много привърженици (мнозина мислят като теб). Балтанов се доказа в "Ботев". Мнозина умаловажавате това и обидно е и отношението към клуб като "Ботев". Все едно не втора, ми трета цетка отбор. Обидно е. Да не говоря, че е смешно с оглед на състоянието на "Левски" като клуб и идентичност в последните 5-6 години. Булгар, Булгар, па не си вижда скъсаните гащи. Айде по-ниско топката. За Краев... мисля, че няма какво да се каже. Момчето говори само за себе си. А най-добрия атестат за качествата му съм го чул от устата на Георги Василев. Хубчев също каза мнението си за него. Който иска това да говори.
Тъпото е, че виждам реализирането на някакви, не знам как да ги нарека, освен пошли идеи, ги виждам на терена. Играят румънеца и чеха, вместо супер стабилните Пиргов и Александров. Нар и Тунде водят атаката и двамата в последните пет мача не знам имат ли един гол даже. Барабар с Аниете. Да харесваш тактически неграмотни футболисти, като Бурабия е кощунство.
И никой не виждам да споменава тренера. "Левски" няма нормален треньор от времето на Илиан. Даже и той не издържа. Не че беше супер. Нормален треньор. Добър треньор, "Левски" няма от Мъри и Гочето. Треньорът е този, който слага Прохазка на бека, Сашко отдясно, Аниете на крилото и не пуска Пиргов, Де Ноойер и Александров. Един друг треньор пък беше си наумил, че Краев е крило. Което е малоумно. "Ам не се справя". Ми дай Меси вратар да го направим, ще се справи ли?
Не си ли се замислял, че тренера носи доста голяма вина?
Дунарума дебютира на 16 и вече отклони (уж, ще я видим тая работа) оферта на Юве.
Човек, това са футболисти. На тях им трябва участие в реални мачове, за да станат прогесионалисти. Със седене на пейката няма да стане.

Аз пък, Живко, разбирам шефовете, които въртят далавери и трябва да се вземат чужденци, но не разбирам как може да се ...сриват по такъв начин футболисти, които са добри от много привърженици (мнозина мислят като теб). Балтанов се доказа в "Ботев". Мнозина умаловажавате това и обидно е и отношението към клуб като "Ботев". Все едно не втора, ми трета цетка отбор. Обидно е. Да не говоря, че е смешно с оглед на състоянието на "Левски" като клуб и идентичност в последните 5-6 години. Булгар, Булгар, па не си вижда скъсаните гащи. Айде по-ниско топката. За Краев... мисля, че няма какво да се каже. Момчето говори само за себе си. А най-добрия атестат за качествата му съм го чул от устата на Георги Василев. Хубчев също каза мнението си за него. Който иска това да говори.
Тъпото е, че виждам реализирането на някакви, не знам как да ги нарека, освен пошли идеи, ги виждам на терена. Играят румънеца и чеха, вместо супер стабилните Пиргов и Александров. Нар и Тунде водят атаката и двамата в последните пет мача не знам имат ли един гол даже. Барабар с Аниете. Да харесваш тактически неграмотни футболисти, като Бурабия е кощунство.
И никой не виждам да споменава тренера. "Левски" няма нормален треньор от времето на Илиан. Даже и той не издържа. Не че беше супер. Нормален треньор. Добър треньор, "Левски" няма от Мъри и Гочето. Треньорът е този, който слага Прохазка на бека, Сашко отдясно, Аниете на крилото и не пуска Пиргов, Де Ноойер и Александров. Един друг треньор пък беше си наумил, че Краев е крило. Което е малоумно. "Ам не се справя". Ми дай Меси вратар да го направим, ще се справи ли?
Не си ли се замислял, че тренера носи доста голяма вина?
За Кръстев и за "Левски".
Дунарума дебютира на 16 и вече отклони (уж, ще я видим тая работа) оферта на Юве.
Човек, това са футболисти. На тях им трябва участие в реални мачове, за да станат прогесионалисти. Със седене на пейката няма да стане.
Левски страда основно от липсата на адекватен треньор. Без да изпадам в еуфория и да използвам суперлативи за централния нападател на Берое, но в момента гледам мача на стадиона под Аязмото и в лицето на Мапуку виждам типа централен нападател който е необходим на Левски. Не знам дали би играл така силно и със синята фланелка тъй като на Герена можеше да го сложат я вътрешен халф, я десен бек. Нашите "треньори" са способни да унищожат футболни величия като Меси и Роналдо. Едно съм сигурен- този човек искаше да играе в Левски. При всички положения щеше да е по- резултатен от Адениджи, Сукуна и Нар взети заедно. Само не си спомням кой "гений" не го иска.
Мапуку в Левски сигурно нямаше да вкарва, дори и да е на позицията си. Всички футболисти взети от нашето първенство или дадени, се справят по-добре в другите отбори. Не съм съгласен с масовото мнение, че някои фубтолисти са добри, само в по-малки отбори. Какво пречи на Огнянов да вкарва на същите отбори сега, на които е вкарвал с Дунав? Едва ли не иска или не тренира и губи форма. Примери такива има много. Не играем футбол, който да е ефективен срещу футбола у нас. Това мисля аз. Държим много топката и правим бавни атаки и другите се прегрупират добре. Всяка наша атака е все едно, блъскане в бетон. И не е само до треньора. Като цяло играят едно и също при всички. Трябва промяна в концепцията на играта ни. Не е печелившо от години това което практикува отбора на терена. Другите ни хванаха цаката. А ние на тях -не. Щом Гонзо ни бие редовно, нещата са ясни.
Смятайте какви нещастници са в Левски, щом не могат да бият ЧМ на Гонзо....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема