Българската традиция е по-важна, чуждата си я имат. И те, и ние.. Приятен ден, започва ми футболният маратон!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:dreben23 написа:Предлагам ръководителите на ЦСКА да организират един величествен и паметен за България мач, неосъществяван досега във всички анали на българската футболна история , нека да изпратят една революционна покана за участие на вечния ни съперник Левски за нашият чудесен юбилей, нека за 70-годишнината да сътворим нещо наистина откачено, което би могло да възроди отново българския футбол!
Да направим едно вечно дерби ЦСКА - Левски за юбилея армейски?
Извинявай, че ти го казвам, но това е пълна глупост! А и явно си малък и не помниш, но вече е правено, за 50 годишнината ни! Като тогава ние излязохме уж да празнуваме, а Левски излязоха, като за финал от ШЛ! И в крайна сметка ни биха с 5:0!
Догодина ще играем с някой гранд от Европа за 70 годишнината ни!
Няма смисъл нашият празник да се превръща във война на терена с динамовци! Все пак ще празнуваме, а не да играем мач на кръв!
OOP написа:CSKA 78 написа:Извинявай, че ти го казвам, но това е пълна глупост! А и явно си малък и не помниш, но вече е правено, за 50 годишнината ни! Като тогава ние излязохме уж да празнуваме, а Левски излязоха, като за финал от ШЛ! И в крайна сметка ни биха с 5:0!
Догодина ще играем с някой гранд от Европа за 70 годишнината ни!
Няма смисъл нашият празник да се превръща във война на терена с динамовци! Все пак ще празнуваме, а не да играем мач на кръв!
Мача, за който говориш е финал за купата на България, а не мач за юбилея на ЦСКА.
IND написа:svetlan29 написа:IND написа:"С млади момчета от А окръжна" - е то има такъв отбор, който е в Обеля - какво се вайкате... Ходете и си ги гледайте, но май никой не ходи да ги гледа...
Дали ще ги гледам или не, си е моя работа!За момента съм част от многото фенове,които са се отдръпнали тотално-не гледам ЦСКА-София,не гледам и другия отбор,засега.....!Без единство на феновете няма ЦСКА!След "успехите" на ЦСКА-София,много сребролюбци като теб ще се отдръпнат от отбора!Ще останат само платените!Или си мислиш,че догодина сте шампиони!Ах,мечти.....мечти...те поне са безплатни!
За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
svetlan29 написа:IND написа:svetlan29 написа:IND написа:"С млади момчета от А окръжна" - е то има такъв отбор, който е в Обеля - какво се вайкате... Ходете и си ги гледайте, но май никой не ходи да ги гледа...
Дали ще ги гледам или не, си е моя работа!За момента съм част от многото фенове,които са се отдръпнали тотално-не гледам ЦСКА-София,не гледам и другия отбор,засега.....!Без единство на феновете няма ЦСКА!След "успехите" на ЦСКА-София,много сребролюбци като теб ще се отдръпнат от отбора!Ще останат само платените!Или си мислиш,че догодина сте шампиони!Ах,мечти.....мечти...те поне са безплатни!
За мен не е проблем известно време да не сме шампиони, тъй като в момента има по-важни неща, с които Ганчев се е заел сериозно - изграждане на занемарените и оставени в разруха бази и развитие на школата.
Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиаторхей!
IND написа:svetlan29 написа:IND написа:svetlan29 написа:IND написа:"С млади момчета от А окръжна" - е то има такъв отбор, който е в Обеля - какво се вайкате... Ходете и си ги гледайте, но май никой не ходи да ги гледа...
Бохааа...баш съм съгласен с теб,ама за първи път!Ама.....като не е проблем да не сме шампиони известно време,защо не почнахме от А окръжна с единство на феновете!Да не си скрит авиаторхей!
Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...
IND написа:Аз лично също нямаше да имам проблем с А окръжна, но има една малка, но важна подробност - стадиона и базите могат да бъдат дадени единствено на клуб от професионалния футбол...
gihuelo написа:На хартия в ЦСКА има трима акционери . По еднакъв процент имат Ганчев и Инджов(38%) и Стоичков (20%) .Със сигурност зад Инджов и Стоичков стоят други хора, единия нищо не разбира от футбол а другия е в Маями в момента и коментира мачове(между другото нито един журналист не направи интервю с двамата все пак са големи акционери в клуба) единия е близзък до ДПС а другия е в чудесни отношения с бъдещия министър председател! Така да се каже Стоичков е Иво Тонев в ЦСКА а Инджов вероятно е адвоката и пловдивчанчето с пътните знаци.Ако това е така ГГ ще вземе базите и там каквото му е нужно а на по-късен етап ще осребри услугата на хората стоящи зад Инджов и Стоичков (В Левски получиха парите си от безплатно направения от строителните фирми сектор , които в последствие е нещо като ипотекиран в една банка:) Тук е интересно ,защо Домусчиев се натиска за емблемата той едва ли ще скочи срещу властта в момента? Освен ако тримата в ЦСКА да са решили ,че 1,6 млн са доста пари и всичко да е някакъв цирк за пред хората
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта