Момци, влизам, за да предложа една наистина революционна идея, която ми хрумна току-що, идея, която би взривила българския клубен футбол! Но би могла да постави и едно ново начало на развитие на футболчето ни, начало за което целия свят ще говори!

Предлагам ръководителите на ЦСКА да организират един величествен и паметен за България мач, неосъществяван досега във всички анали на българската футболна история , нека да изпратят една революционна покана за участие на вечния ни съперник Левски за нашият чудесен юбилей, нека за 70-годишнината да сътворим нещо наистина откачено, което би могло да възроди отново българския футбол!

Да направим едно вечно дерби ЦСКА - Левски за юбилея армейски?

Българският футбол има нужда от такива неща, да бъде загърбена простотията и т.нар. "вечни врагове" да направят футболното зрелище, което да разбие световния видеообмен, един мач, в който не да се трепем затова кой е по-велик, ами празник за душата на феновете на футбола в България! Подобни двубои в чужди страни мисля, че е имало, но никога у нас! Защо, да не сме някакъв прокажен народ, че да не сътворим нищо диво и велико, нещо, за което и идните бъдещи поколения да говорят! А, найс?

Да кажат абе тия пичаги как вечни врагове, а пък правили юбилеи заедно?

Това, което оставиш за поколенията е много важно нещо и може да се осъществи със сигурност, при малко желание всичко е възможно.. Сигурен съм, че болшинството от феновете и на двата отбора биха се съгласили, колкото и да не се харесваме. Защото футболни хора в България има ужасно много и всички бихме се насладили на едно вечно дерби с вкус на празник, не на простотия! Българският футбол ще тръгне нагоре, само когато всички започнат да си имат уважението, не емблеми с кръгчета, без емблеми или пр. На мен лично простотията във футбола ми е омръзнала, искам да виждам нови неща във футбола ни, всички други същото искат да се случват интересни неща, давайте да им ги дадем. Няма се бийте и плюете един ден с лошите, та голяма работа!