Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

S_CSKA_napred

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:16

djd написа:Ако оставим настрана споровете по правоприемството, новата емблема не е съвсем лоша.
Малко е натруфена, но основният недостатък е наличието на годината 2018 и цифрата 70.
Като мине 2018, ще трябва да мислят нова емблема или да връщат старата.
Ако се махнат годината 2018, цифрата 70 и лавровите венци отвън, а остане само стихчето, което да вкарат по някакъв начин във вътрешния кръг, ще стане нова емблема и ще си бъде универсална, а не за 2018г само.
Но за нова емблема Гришата може да си мисли, само ако не загуби търга за сегашната.
Щото иначе новата ще му е излишна. Ако търгът се спечели от 1948, а Гришата направи друга, но подобна емблема, ще имаме два отбора с 3 звездички отгоре, т.е. общо 60 и кусур титли. :o

Правоприемството , или ако искаш го наречи историята на клубът е въпрос на плащане на спортните задължения на дружеството , както беше и в случая с Рейджърс . Вчера Литекс отстрани Черно море в мач за купата . Влез в сайта на УЕФА и виж какво пише там за Литекс . Явно при нас единствения проблем е в доносите на едни низки душички . Същото се отнася и до Ботев . Те не платиха и една стотинка от задълженията си , но си имат историята и постиженията . Най - важния индикатор е какво ще пише в протокола на делегата на първия мач в ЕКТ на ЦСКА . Сайта на УЕФА може да не е обновяван редовно , но мнението на централата ще бъде отразено в тоя протокол .

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 апр 2017 19:17

Изглежда на някои не им издържат нервичките! :lol: Е, това е само началото! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:18

1982 написа:[offtopic]Държах си на думата много месеци, докато не видях каква уникална простотия направихте онзи ден, когато докарахте даже деца и ги изправихте като жив щит срещу полицията, само и само да провалите спазването на закона. Вие не заслужавате човек да се държи мъжки с вас и да отстоява думата си, изкопахте дъното на дъното, минахте всякакви граници.[/offtopic]

[offtopic]Всички пътища към ада са постлани с добри намерения и оправдания . Човек , който не е удържал на думата си , няма право да говори за чест и морал , защото другото е двуличие .[/offtopic]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 апр 2017 19:26

1982 написа:Бобо, не знам от какъв форум на ЦСКА съм гонен, като там аз сам спрях да пиша преди 2 години, когато ми стана ясно, че Ганчев ще си докара Литекс, но ме кефи как се вее тази мантра даже и до днес. :mrgreen: :mrgreen: Явно после са ме гонили, когато вече ме е нямало, чудна ситуация. :lol: :lol: :lol:

Относно Домус Паша - търг е, всеки може да участва, ако Ганчев участваше с 3 фирми, примерно, надали щяхте да сте толкова възмутени, ама сега вой до небесата ..... иначе, разбира се, че ще плюя Ганчев, а не Домуса - все пак не Домуса фалира умишлено ЦСКА и си докара селското тимче на Армията, а един друг престъпник и мафиот. Домуса съм го плюл за други работи, и ще го плюя, но относно помиите около ЦСКА, виновникът е само един. Той ги натвори.

Да ти припомня ли, че той беше част от управлението на Титан за определено време? Имаше идеалната възможност да се намеси и да спаси клуба. Но не го направи. Избяга като гърмян заек.

S_CSKA_napred

Мнениеот S_CSKA_napred » 06 апр 2017 19:26

CSKA 78 написа:Изглежда на някои не им издържат нервичките! :lol: Е, това е само началото! :mrgreen:

Не бързай да се радваш ! Играта адски е загрубяла и все още не се знае до къде ще стигне едно комплексирано човече . За сега ръководството няма грешен ход в тая насока , но никога не е късно . Ще ти дам един пример . Офертата , която е внесъл Газдов от името на мастията , е била на нереално висока цена . По схемата за пробиване на един търг , намеренията на Гела са съвсем сериозни . За сега все още не съм сигурен дали с отлагания не иска да тупа топката в очакване да се случат едни събития , или има сериозни намерения да вземе активите и да ги хариже на обелките . При него няма пазарна икономика и е съвсем реално и да е второто . Лично мен това не ме касае , но има много " тънкообидни " фенове , заради които Ганчев е седнал да троши грешни пари . Ембламата и активите на фалиралото дружество не носят никаква приемственост . По скоро борбата е за базите , но точно за да се включи в тая борба , Мастията има нужда от технологично време .

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 06 апр 2017 19:36

vaskonti написа:
bobonikolov написа:
vaskonti написа:
bobonikolov написа:Това по принцип си е заобикаляне на закона Васко. И ако търгът се беше провел щеше да противоречи на принципите за свободна и лоялна конкуренция. Всички в купом заклеймиха Ганчев, че искал само той да участва, но подминаха факта, че Гела узурпира търга с 3 фирми!

Кое точно е заобикаляне на закона?
И ще ме светнеш ли дали ЦСКА-София ползва в момента тази емблема законно? Продава ли законно артикули на ЦСКА със същата тая емлбема, принадлежаща на друг? Не само принадлежаща на друг, ами и с наложен запор от съда? Интересно защо не си се загрижил за закона в тоя случай, а в другия, в който ВСЕКИ има право да подава документи, ти виждаш някакви заобиколки?

Ами не Васко не е законно да се ползва запорираната емблема и за това си има синдик, който трябва да заведе дело. Но и това, което прави Киро Гела също не е много законно и морално. Ганчев изобщо не е цвете за мирисане, но ме дразни факта, че него го нападат всички, а гелосания, който действа на тихия фронт със също толкова тъмни методи никой не го пипа. И никой нищо не казва за това. Ей това ме дразни. Защото тук в този форум има едни моралисти, които уж споделят веруюто, че се уповават на всичко, което е законно, но в същото време плюят Ганчев, че бил преместил Литекс, че трябвало да плати едни 27 млн. дългове и тогава щели да признаят това за ЦСКА, а за машинациите на Гела нито дума.

Аз не искам да плати 27 милиона. Поне 70% от тия пари са умишлено точене на клуба от разни негри и сръбкини и хич не ми пука за тях. Аз съм казал кога бих приел ЦСКА-София - ако Ганчев се беше договорил с държавата -там дълговете бяха няма и 5 милиона и без проблем можеше да ги разсрочи за 10-15 години и да не му тежат. В сегашната ситуация бих направил опит да си затворя очите, като вас, но как да го направя когато виждам такива селски тъпанарски изпълнения като оня ден с децата или простотията с диктора? Оня смешник Милко ми се кълне в децата си, а защо не казва каква работа има това просто животно в стаята на синдика? Така ли искаш да изглежда ЦСКА, с такова селташко поведение и с такива тупани като тоя, който съди себе си?

Васко задълженията нямаше как да се разделят в това производство. И аз исках да се платят поне дълговете към държавата, но уви не стана. И аз не одобрявам това, което се случи онзи ден. И аз не искам разни животни и т.н да са на стадиона ама Ей го на там са и то от време оно. За тая работа си има прокуратура и гледам сега се е впрегнала да си свърши работата. Но там имаше и много други хора, които бяха дошли просто да изразят позиция. Позиция, че не желаят тази емблема да отиде във фирми за събиране на боклук. Имаше над 1000 човека. Имаше и легенди на ЦСКА. Имаше и полицаи. Въпросът е защо полицията позволи да се блокира входа? Както и защо синдика не е помолил полицаите да изведат Животното от сградата? Все странни пропуски.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 06 апр 2017 19:42

S_CSKA_napred написа:
CSKA 78 написа:Изглежда на някои не им издържат нервичките! :lol: Е, това е само началото! :mrgreen:

Не бързай да се радваш ! Играта адски е загрубяла и все още не се знае до къде ще стигне едно комплексирано човече .

Не се радвам, а просто се чувствам удовлетворен! Напълно наясно съм какво може да направи Домуса, но
той в момента няма полезен ход! :) ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

kremi82
Контакти:

Мнениеот kremi82 » 06 апр 2017 19:50

Лайнометите са заредени и в следващите дни ще се изсипят чудовищни снаряди по припознавачите.
Голяма гавра си направи с вас джуджето. :mrgreen:

"Емблемата ще браня дори и с кръвта си"
Бухамаъухахахах

"Най-важния ни мач ще е на 30.04."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Хахаххахаахахахахах

Ко стана ся?
Важна ли е емблемата с трите петолъчки или не?
А?
А?
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!

Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 06 апр 2017 20:07

ЦСКА отново е най-посетеният тим. А уж имало разделение, отлив от стадиона. Нищо подобно!

Кога Литекс е имал толкова публика? А ЦСКА 1948?

Между другото, Литекс играе с ЦСКА 1948, ще се получи много интересин мач.

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 06 апр 2017 20:10

Mitata написа:ЦСКА отново е най-посетеният тим. А уж имало разделение, отлив от стадиона. Нищо подобно!

Кога Литекс е имал толкова публика? А ЦСКА 1948?

Между другото, Литекс играе с ЦСКА 1948, ще се получи много интересин мач.

Да водиш хора безплатно на мач, а те да ти направят зулуми за над 40 000 лв. - безценно!

Върни се в “ЦСКА”