Ако Хитлер беше спечелил войната...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Ако Хитлер беше спечелил войната...

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2017 23:22

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:...Другарче, мило, златно, разкажи кой намаза от разкостяването на Чехословакия без да ги пита тия там чехословаци и после мини на вълна размисъл "Гаранти на Чехословакия" (нещо кат древен член Пети на съвременното НАТО). Щот обичате да говорите за Полша, дет същата намаза от Чехословакия, ама не и как е намазала.

Скъпи колхознико от Губкин (бивше село Коробково), бях сигурен, че ще се обадиш. ;) Недей да изместваш темата, за да не те почна и аз с Финландия, Прибалтийските републики и т.н... 8-)
П.П. По темата: Ако Хитлер беше спечелил, в петък щяхме да гледаме програмата на ARD, а аз сега ще гледам мача от Лондон. Ти ако си нямаш друга работа - продължавай да акаш по темата, мило бивше съветско другарче!... 8-) Спокойной ночи. :)

Какво ше ме почваш бе, като не казваш нищо за съдбата на Чехословакия? Малко тъй неудобно деа, а?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 05 апр 2017 23:26

Ако, ако, ако...истинате е, че Хитлер никога не е можел да спечели войната, защото е бил умствено-изостанал олигофрен. Дори нормален разговор с него е бил труден за разбиране, а чуждото мнение за него не е съществувало. Историята учи, че сам човек не може да завладява и контролира кой знае колко големи територии - рано или късно всичко рухва. Точно затова и Римската импедия преминава през период на тетрархия. Колкото до смехотворните скинари в България - те са минали покрай арийците, иска им се, но то на едно прасе да му татуираш Хитлер и да му сложиш руса перука пак си остава прасе. Българите не са никакви арийци и последните генетични изследвания показват точно това, а Хитлер не ни е уважавал, точно обратното - ненавиждал ни е, точно както всеки друг жив човек. Причината е простичка - смазан в младините си от собствената си незначителност и липса на таланти, той тръгва да си търси извинения напред-назад. В крайна сметка, човешката простотия и мизерия кара немците да го издигнат на власт - ние сме там и в момента - толкова сме прости, че ще издигнем на власт и магаре ако то е в тон с това, което господарите заповядват - мрази левите, мрези десните, мрази сините, мрази червените...а това магаре е най-големия анти-комунист, гласувай за него!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 апр 2017 23:27

Капитане, ония двамцата бяха седесарчета.
А иначе разлика между националсоциализъм и интернационалсоциализъм (от III-я Интернационал идва) няма. И цветът на байряците е един и същ. Единият проповядва превъзходството на германската нация, а другият изнасяше революции, и който от "братските партии" се отклонеше от правата линия на КПСС, беше заклеймяван, т.е. негласно се признава водещата роля на руснаците. Това последното още не е надживяно, постоянно се сблъскваме с това...и тук. ;)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 апр 2017 23:29

fcb_bg написа:
1982 написа:Аре не лей морал много, че не само половин Полша намазвате тогава, ами и Литва, Латвия, Естония, част от Финландия, половин Молдова и Северна Буковина. Баш с Хитлер сте си делнали сума държави по тоя договор.

Чеай малко бе, кажи кой намаза от Чехословакия без да ги пита? Ми те същите поляци, дет се пишат за най-пострадалите в Европа, нали гепиха земя тогава, барабар с гадния Хитлер или се бъркам? Кво си се загрижил за такива лицемери, също кат Кептън Мустак и се ми я тикате тая изстрадала Полша за пример?
Недей и ти рева за намазване, български окупационни корпуси знаем де е имало. Ше речеш, че е българска земя. Нема българска, небългарска, има международно право. Хитлер бил обещал. Ами добре.
Ако имаш претенции, че е българска, заповядай сега с претенциите към Турция, Гърция, Сърбия, Румъния.. Май Турция има да плаща репарации, ма не съм чул некой освен шматката Белата Златка да си е отварял устата.

Аре, "А вие защо биете негрите" пак в действие. :mrgreen: Това ли ви е оправданието за съветската агресия срещу Полша - Чехословакия ??! .... а за Литва, Латвия, Естония, Финландия и Румъния, там какво оправдание ще изкараш ?!

Ясно е, че Сталин и Хитлер са се разбрали да си делнат източна Европа тогава, няма нужда от разтягане на локуми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2017 23:57

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:Аре не лей морал много, че не само половин Полша намазвате тогава, ами и Литва, Латвия, Естония, част от Финландия, половин Молдова и Северна Буковина. Баш с Хитлер сте си делнали сума държави по тоя договор.

Чеай малко бе, кажи кой намаза от Чехословакия без да ги пита? Ми те същите поляци, дет се пишат за най-пострадалите в Европа, нали гепиха земя тогава, барабар с гадния Хитлер или се бъркам? Кво си се загрижил за такива лицемери, също кат Кептън Мустак и се ми я тикате тая изстрадала Полша за пример?
Недей и ти рева за намазване, български окупационни корпуси знаем де е имало. Ше речеш, че е българска земя. Нема българска, небългарска, има международно право. Хитлер бил обещал. Ами добре.
Ако имаш претенции, че е българска, заповядай сега с претенциите към Турция, Гърция, Сърбия, Румъния.. Май Турция има да плаща репарации, ма не съм чул некой освен шматката Белата Златка да си е отварял устата.

Аре, "А вие защо биете негрите" пак в действие. :mrgreen: Това ли ви е оправданието за съветската агресия срещу Полша - Чехословакия ??! .... а за Литва, Латвия, Естония, Финландия и Румъния, там какво оправдание ще изкараш ?!

Ясно е, че Сталин и Хитлер са се разбрали да си делнат източна Европа тогава, няма нужда от разтягане на локуми.

Не що биете негрите, ами Умните и красивите да мислят какво правят и какви може да са последствията. Не едни да делят, па после за други да викаш що и те правели тъй. Ако искаш можеш да каеш за какво се е биела Британия в Либия тогава. Тя Либия си е изконна Британска земя, нали тъй?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 апр 2017 00:15

damyanov1963 написа:Хитлер е евреин м/у другото - Шикългрубер. Както и много нацисти. Например ЙОЗЕФ Гьобелс, ама никак не прилича на Ариец.

Няма как да е евреин, според Юдаизма си евреин, само ако майка ти е еврейка, ако баща ти е евреин, а майка ти не, не си евреин.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 апр 2017 15:43

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
damyanov1963 написа:
djd написа:Ние сме повечето с тъмно руса до кафява коса. Но не и черна, както мангалта примерно.
Както сме и със светла кожа.

Да, повечето сме кестеняви и русо-кестеняви, но това не е достатъчно да си ариец. И не съм съгласен, че нямаме с черна коса. Имаме и то много. Виж снимките на космонавтите ни Г.Иванов и Ал. Александров. Те цигани ли са? Или с тези тъмни коси, рунтави вежди и мустаци ти приличат на арийци?

Ако Хитлер беше спечелил войната сега фк Левски щеше да е марка сапун, нещо като конкуренция на дав при ниския клас :mrgreen:

Не знам откъде ти дойде на акъла това за Левски, но знам със сигурност, че вие нямаше да съществувате, защото вашите основатели щяха да са избити или изгнили по концлагерите:idea:

Грешиш! Просто хората отговарящи за качеството на сапуна щяха да са цесекари. А сапуна два вида-Чорни сапун(за ръце) и Марианчо(за крака), щото майне грубе, Хитлер и мангалите е харесвал, ша знайш :mrgreen:

Да, а ти щеше да си им началник :lol:
Само че немаше да те огрее, щото фюрера щеше да ви избие, най-вече заради ограбените и подпалени мандри - той такива мангасарски изпълнения не търпи :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 апр 2017 19:23

дамянов, дамянов, и за гипсокартон не ставаш! Хитлер тва, химлер онова, само с филми не става, калъф, тряа си четене и акъл.Посредствен набор е 63-ти, ти не си изключение от това. Ся иди във ваната, сипи 5-6кила сода каустик във вряла вода и пробвай да поплуваш :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 апр 2017 19:43

шивача написа:дамянов, дамянов, и за гипсокартон не ставаш! Хитлер тва, химлер онова, само с филми не става, калъф, тряа си четене и акъл.Посредствен набор е 63-ти, ти не си изключение от това. Ся иди във ваната, сипи 5-6кила сода каустик във вряла вода и пробвай да поплуваш :mrgreen:

Ако мислиш, че ще правя каквото ми каже някакъв селяндур, като тебе не си познал.
А като не ти харесват темите ми, просто си ги заври в някоя от трите си дупки :!:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 апр 2017 21:52

:lol: :lol: :lol:
дамянов, протеже на глупостта, моите дупки са четири :lol: , а ти си ми като билярдна маса, на която ще вкарам черната си топка с такъв кеф, че ще свършиш за пет минути повече пъти от головете на Антверпен в подуенската порта, малкото ми коте :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Свободна зона”