Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Ние сме ЦСКА и решаваме коя фирма ще представя клуба . Няма да е тази на Мастията . 

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
-
Нищо не решавате вие. ГГ ви каза, че Литекс вече ще е ЦСКА и вие се съгласихте. Както бихте се съгласили да припознаете отбора на Домуса, ако ви обещае титли и Европа.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор
-> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Achtung_Juden написа:Нищо не решавате вие. .
Нас ни питат . ГГ пита два пъти , след Титан дойде и пита , съгласни ли сте "на чисто" ? Ние казахме не , Ганчев каза "аз бърза работа нямам" . Дойде св. Лупий Говедоебач , който ви направи ганг банг многократно . После пак стигнахме до ГГ и човека пак попита .
Последна промяна от kolokolo на 04 апр 2017 15:47, променено общо 1 път.
Нищо забавно в тая тема, все старите глупости на турскосините
Дайте малко разнообразие, бе
Лятото ще ги атакуваме с оферта за Бабатунде - даваме им Кубемба за Бабатунде + 20лв. нацяло

Леевски, оле

kolokolo написа:Achtung_Juden написа:Нищо не решавате вие. .
Нас ни питат . ГГ пита два пъти , след Титан дойде и пита , съгласни ли сте "на чисто" ? Ние казахме не , Ганчев каза "аз бърза работа нямам" . Дойде св. Лупий Говедоебач , който ви направи ганг банг многократно . После пак стигнахме до ГГ и човека пак попита .
Тоест, това е проблемът - че Домусчиев не ви пита? Ако ви попита културно, какво ще отговорите? Нали - като вземете предвид как се работи и какво постигна Литекс за 25 години и как се работи и какво постигна Домусчиев за 8 години?
vaskonti написа:kolokolo написа:Achtung_Juden написа:Нищо не решавате вие. .
Тоест, това е проблемът - че Домусчиев не ви пита? Ако ви попита културно, какво ще отговорите? Нали - като вземете предвид как се работи и какво постигна Литекс за 25 години и как се работи и какво постигна Домусчиев за 8 години?
Какво е постигнал Домуса

Леевски, оле

Виждате коя е организацията която легитимира дали даден клуб е ЦСКА,Левски или Локомотив и споровете кой кой е свършват.Може да има 100 клуба ЦСКА,само 1 обаче ще възроди армейския тим.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
boabbb написа:vaskonti написа:kolokolo написа:Achtung_Juden написа:Нищо не решавате вие. .
Какво е постигнал ДомусаПървият отбор, играещ на 100% с мангали
Ебаси постижението ...
Да, представям си колко щеше да си недоволен ако ЦСКА стане 5 пъти подред шампион и влезе два пъти в групите на ШЛ, но съставът да е пълен с мангали. Много щеше да бучиш, нали?
И като се замисля, нито Литекс някога е бил пълен с мангали, нито сега в ЦСКА-София има такива.
GOLEADOR написа:Виждате коя е организацията която легитимира дали даден клуб е ЦСКА,Левски или Локомотив и споровете кой кой е свършват.Може да има 100 клуба ЦСКА,само 1 обаче ще възроди армейския тим.
Много ясно, че хората. То и аз мога да си направя ЦСКА, обаче като няма хора ...

Леевски, оле

vaskonti написа:boabbb написа:vaskonti написа:kolokolo написа:Achtung_Juden написа:Нищо не решавате вие. .
Какво е постигнал ДомусаПървият отбор, играещ на 100% с мангали
Ебаси постижението ...
Да, представям си колко щеше да си недоволен ако ЦСКА стане 5 пъти подред шампион и влезе два пъти в групите на ШЛ, но съставът да е пълен с мангали. Много щеше да бучиш, нали?
И като се замисля, нито Литекс някога е бил пълен с мангали, нито сега в ЦСКА-София има такива.
Аз не буча, а критикувам ЦСКА когато е нужно

Леевски, оле