sin4ec написа:peliforewer написа:И ти не можеш да носиш на алкохол и всяка вечер ставаш за смях по форумите ама взехме да ти свикваме,даже и не те обиждаме защото сме възпитани,за разлика от теб.
Проблемът е, че напоследък рядко влизам тук. И пия ябълков сок, щото са пости, но съм съгласен с вас. Не споря. Вие сте винаги прави, които не са ви на акъла са алкохолици, наркомани, ренегати...
Така е. Аз обаче все си чакам някой без правописни грешки от вас, ама не мога да го видя. Как не мога да нося на алкохол разбрахме, ама защо аз, дето съм пиян, пиша на български език, а ти в постчето си имаш 5+ грешки-ей това не разбирам...
Остави го моя правопис,когато пишем в литературен форум ще гледаме граматиката.Само днес сигурно имаш 10+ коментара само в тази тема,няма нищо лошо в това най-любимият ти да тренира в Левски,но когато го развяваш това под път и над път вече става банално.Аз като си обичам ЦСКА си коментирам в нашия форум и не съм тръгнал като Миндовата кучка по чуждите форуми да ги уча на акъл.