Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2017 22:37

Teo написа:Домусага враг на ЦСКА е разкрит по всякакъв начин вече!
@ Идеята му е да гепи Армията, Панчарево и Емблемата на ЦСКА след това мести Лудогорец в София!
Но първо трябва да се справи с хилядите българи които няма да позволим това да се случи! ;)

@ Домусче сладко ще ти се иска никога да не беше влизал в конфликт с червената общност, защото войната с нас ще я изгубиш!

Умрял ви е Агата за смрадливия окендзан стадион и панчеревските кошари, че си няма база... абе вий съвсем загубихте чувство за реалност!
Жужето нали гепи Армията и Панчарево, и квоотуй?
Тео, ЦСКА отдавна няма врагове. Димчо Дебелянов( това не е човек на ГГ, а български поет) добре го е описал в стихотворението си " Един убит".
Вие не сте ЦСКА.
Хората ви се смеят... :(

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 апр 2017 22:41

Ние сме ЦСКА - ХОРАТА!
@ А не некви умрели АД-та и тирета!
@ Както сами виждате КАМЪКА ТЕЖИ НА МЯСТОТО СИ и никога няма да мръдне оттам!

ПП Намерихме точни човек от 27 години за ЦСКА и има нашата пълна подкрепа!
@ Резултатите не ни вълнуват, ние както винаги воюваме на друг терен и пак ще сме спечелим, защото сме Армейци!

Няма как да го разберете дори и вие, защото явно не познавате какво е да изпитваш любов към нещо и то да е част от твоя живот от раждането до смъртта и ви разбирам напълно! :idea:

ПП ЦСКА не е просто футболен клуб... то е част от теб!
@ Аре ходете лягайте, че моите лекции са безкрайни, кофти, че някой никога няма да вникнат в думите ми, защото явно не са достатъчно червени отвътре като мен!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 апр 2017 22:47

peliforewer написа:Голям ти е мерака Гела да купи емблемата,тази схема с три свързани фирми наистина ли не ти е ясна,погледни видеото с охранителите на Газдов и Петричев,като две капки вода са.Някой друг отбор в България да е наказван 30 хил.лв. без в доклада да има отразено нарушение,ама щом си решил че ЦСКА на Ганчев е мафия,12 хил. фена в събота са платени наркомани,а ти ,Васко и подобни сте светци ,аз няма какво да ви кажа ,да сте живи и здрави въпреки че злобата ще ви съсипе.

Проблемът е изцяло техен.
Важното е, че народът каза, че натрапниците не са желани на Армията.
Ако натрапниците спечелят или ще има масови протести или ще се наложи Ганчев да строи нов стадион на друго място, а 150-те авиатори ще се ширят на Армията. Може да боли, но така е по-добре. Всяка жаба да си знае гьола.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 апр 2017 22:49

djd написа:
GOLEADOR написа:[center]Валентин Михов призова ЦСКА и ЦСКА 1948 да се обединят[/center]

Валентин Михов, който бе президент на ЦСКА в периода 1990 - 1993 година отправи призив към "червената" общност.
"Трябва да има обединение. Едните били истински, другите по-малко. Никой не може да ми каже какво са четирите свещени букви. От деветгодишен съм от ЦСКА, едва ли има по-голям цесекар от мен. Болно ми е", призна бившият шеф на "армейците" пред BiT.

С призиви няма да стане комай. Само бой, глад и стриганье! :lol:

Абе едно време това последното беше друго. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2017 23:05

Teo написа:Ние сме ЦСКА - ХОРАТА!
@ А не некви умрели АД-та и тирета!
@ Както сами виждате КАМЪКА ТЕЖИ НА МЯСТОТО СИ и никога няма да мръдне оттам!

ПП Намерихме точни човек от 27 години за ЦСКА и има нашата пълна подкрепа!
@ Резултатите не ни вълнуват, ние както винаги воюваме на друг терен и пак ще сме спечелим, защото сме Армейци!

Няма как да го разберете дори и вие, защото явно не познавате какво е да изпитваш любов към нещо и то да е част от твоя живот от раждането до смъртта и ви разбирам напълно! :idea:

ПП ЦСКА не е просто футболен клуб... то е част от теб!
@ Аре ходете лягайте, че моите лекции са безкрайни, кофти, че някой никога няма да вникнат в думите ми, защото явно не са достатъчно червени отвътре като мен!

Ба. Тия сме ги слушали. Утре ще се поклоните на друг. Нищо не сте намерили и най-вече: вие не сте ЦСКА!
Никакви армейци не сте, даже не знаете какво е казарма! :mrgreen:
Не давай оценки кой и как обича клуба си и какво е любов. Щото аз съм обиколил 20 пъти България и цяла Европа с него. Дори и сега, макар и след доста странни стечения на обстоятелствата, съм дал най-ценното си за този клуб. Когато направиш всичко това( пожелавам ти го искрено!), може и да даваш оценки...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2017 23:19

Оппааааа, малко греда. 12 000 фена може и да е имало в събота, но някъде другаде. На мача имаше не повече 0т 7 000, и то с доста условности...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2017 23:23

sin4ec написа:
Teo написа:Домусага враг на ЦСКА е разкрит по всякакъв начин вече!
@ Идеята му е да гепи Армията, Панчарево и Емблемата на ЦСКА след това мести Лудогорец в София!
Но първо трябва да се справи с хилядите българи които няма да позволим това да се случи! ;)

@ Домусче сладко ще ти се иска никога да не беше влизал в конфликт с червената общност, защото войната с нас ще я изгубиш!

Умрял ви е Агата за смрадливия окендзан стадион и панчеревските кошари, че си няма база... абе вий съвсем загубихте чувство за реалност!
Жужето нали гепи Армията и Панчарево, и квоотуй?
Тео, ЦСКА отдавна няма врагове. Димчо Дебелянов( това не е човек на ГГ, а български поет) добре го е описал в стихотворението си " Един убит".
Вие не сте ЦСКА.
Хората ви се смеят... :(

И ти не можеш да носиш на алкохол и всяка вечер ставаш за смях по форумите ама взехме да ти свикваме,даже и не те обиждаме защото сме възпитани,за разлика от теб.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2017 23:32

sin4ec написа:Оппааааа, малко греда. 12 000 фена може и да е имало в събота, но някъде другаде. На мача имаше не повече 0т 7 000, и то с доста условности...

Бяха 700 фена, нали броячо,то бива да се правиш на глупак,ама ти явно си такъв,ако поне малко обичаш българския футбол щеше да поздравиш феновете на Армията за представянето им в събота,ама ще си умрете от злоба и комплекси .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 03 апр 2017 23:32

Само ЦСКА,отново показахме кои сме ......А кои сте вие решаваме ние!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TvK-krEHnhs[/youtube]
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 апр 2017 23:42

peliforewer написа:И ти не можеш да носиш на алкохол и всяка вечер ставаш за смях по форумите ама взехме да ти свикваме,даже и не те обиждаме защото сме възпитани,за разлика от теб.

Проблемът е, че напоследък рядко влизам тук. И пия ябълков сок, щото са пости, но съм съгласен с вас. Не споря. Вие сте винаги прави, които не са ви на акъла са алкохолици, наркомани, ренегати...
Така е. Аз обаче все си чакам някой без правописни грешки от вас, ама не мога да го видя. Как не мога да нося на алкохол разбрахме, ама защо аз, дето съм пиян, пиша на български език, а ти в постчето си имаш 5+ грешки-ей това не разбирам... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”