Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 03 апр 2017 20:13

peliforewer написа:
icko65 написа:
peliforewer написа:
icko65 написа:Припознавачите начело с Вожда пак завъртяха гъзягите.Нали щяхте да се борите за емблемата и приемственост от кирливото?Кво станА?Първоначално нищо не искахте..После опълченци щяхте да ставате..Сега юбилейна емблема по никое време.Прав беше някой като каза че не сте ЦСКА а ЦИРК.

Тебе какво те вълнува емблемата на ЦСКА тъмносиньо комплексарче ,правещо се на моряк.

Тебе що спря да те вълнува?Мен ме остави..И съм моряк.

Това което ме вълнува е нещо лично и го споделям само с близки хора,като си моряк написа ли нещо срещу левскарите в темата им за мача с Черно море,защото преди мача Ч.море-ЦСКА не излизаше от нашата тема,щеше да ни биеш и на футбол и на бой.

На левскарите и да им напиша ще вденат ..На вас година и кусур ви пишат фенове от всички отбори и резултат нулев.Като гледам и иронията ми за боя навътре си взел.И мач Ч.море-ЦСКА нямаше..

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2017 20:36

icko65 написа:На левскарите и да им напиша ще вденат ..На вас година и кусур ви пишат фенове от всички отбори и резултат нулев.Като гледам и иронията ми за боя навътре си взел.И мач Ч.море-ЦСКА нямаше..

Как да нямаше ,написа 50 коментара за него,освен ако не искаш да го забравиш.Тези дето ни пишат не са фенове,те просто искат да им се чуе името във форума защото форумите на техните отбори с дни никой не ги поглежда,реално идвате тук да избивате комплекси.Не знам какви сме феновете на ЦСКА но след мача в събота ако наистина има нещо футболно във вас трябваше да кажете поне една добра дума за представянето им,но виждам само злоба,злоба и безсилие.От Левски щом вдяват ами контактувайте си,ама явно сте извратени хубаво ви е да ви ругаят,псуват и споменават роднините ви.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 апр 2017 20:45

[center]Валентин Михов призова ЦСКА и ЦСКА 1948 да се обединят[/center]

Валентин Михов, който бе президент на ЦСКА в периода 1990 - 1993 година отправи призив към "червената" общност.
"Трябва да има обединение. Едните били истински, другите по-малко. Никой не може да ми каже какво са четирите свещени букви. От деветгодишен съм от ЦСКА, едва ли има по-голям цесекар от мен. Болно ми е", призна бившият шеф на "армейците" пред BiT.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 апр 2017 20:47

Къде е темата за селекцията, че искам да уволнявам? :lol:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 апр 2017 20:49

гражданин от село написа:Къде е темата за селекцията, че искам да уволнявам? :lol:

В архива:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=61&t=196840&start=750
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 03 апр 2017 20:50

То и Литекс да се прави на ЦСКА не върви, ама ей го, сложил тирето.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 апр 2017 20:54

Achtung_Juden написа:То и Литекс да се прави на ЦСКА не върви, ама ей го, сложил тирето.

Расистите нямат място във форума на ЦСКА,марш при себеподобните си.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 апр 2017 20:55

GOLEADOR написа:
гражданин от село написа:Къде е темата за селекцията, че искам да уволнявам? :lol:

В архива:http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=61&t=196840&start=750

Жалко, ще си караме с ментетата! :( :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 апр 2017 20:59

Гришон няма пари за емблемата и щял да прави нова, с малко по-различно червено ахахахахаха :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 апр 2017 21:01

W84me написа:Гришон няма пари за емблемата и щял да прави нова, с малко по-различно червено ахахахахаха :mrgreen: :mrgreen:

Паралията, ти събра ли за да платиш на Мъри?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”