Синчец по стълбите имаше 100-150 души...там е стръмно, тясно и тъмно.
Ако спец-командата беше нахлула..можеше да се стигне и до смъртни случаи.
Дори нашата полиция не е толкова глупава и бяхме напълно наясно, че няма да посмеят да тръгнат.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
nosmoky написа:Кое са лъжи. Аз се подписвам, че Бойко ще даде стадиона..на този, дето спечели търга. В България..той е законът...ако не знаеш.
Признаваме всяко едно управление.
Няма никаква стойност за ВАС. За мен фалитът на търговско дружество няма никаква стойност.
Пак те питам къде я пише историята..Уефа, Фифа, БФС, Левски.бг...Къде ? Другото са свободни съчинения по картинка. Както моите за 1985..така и твоите за 2016.
Ти се подписвай за каквото искаш. Аз ти казвам, че това са глупости!
Фалитът на дружество наистина няма стойност. Но ако почнеш от нулата, а не припознаваш селско тимче и не се кълнеш по форумите, че това селско тимче било...ЦСКА

Не съм очаквал от вас такава жалка пародия!
Малко доблест трябва да има, еби му майката!
Застани и кажи като мъж: пичове, нашият отбор фалира. Този и този ще го замества, ще го подкрепяме и ще се надяваме да продължи традициите на славния ЦСКА!
Всички ще те разберат.
Но да лъжеш себе си и хората, че ловешката селендурска команда носи историята на ЦСКА и че е ЦСКА-извинявай много...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
nosmoky написа:Синчец по стълбите имаше 100-150 души...там е стръмно, тясно и тъмно.
Ако спец-командата беше нахлула..можеше да се стигне и до смъртни случаи.
Дори нашата полиция не е толкова глупава и бяхме напълно наясно, че няма да посмеят да тръгнат.
Така е. Съжалявам, не трябваше да подхващам тази тема и да подклаждам глупости-моя грешка!

Утре на шефа на Лудогорец и на 20-ната му фена в тоя форум няма да им се вярва. Каня ги най официално на ст. Българска армия. След мача ще си говорим. Никой няма да отиде заради случващото се на терена. После ще си говорим за над 10 000 армейци строени за бой ревящи като един "Ага, не си желан в ЦСКА!". Същото важи и за предателите. Събирайте се по два микробуса хора на сателита на Лудогорец!
-
- Контакти:
sin4ec написа:Mitata написа:
Един милион пъти им е обяснявано, че ЦСКА е в сърцето на народа и че умишленият фалит на дружество не е убил любовта на народа. Простичко е, близо е до акъла. Който има сърце и душа, разбира, останалите повтарят мантрата за АД-то, без което не можело да има ЦСКА. Сухари.
Това за умишления фалит го казваш ти, но не е истина. АД-то не е мантра, нито ЛК, нито ТР. Това са реалности. Никой не ви е виновен, че не платихте 8 години и една стотинка задължение.
Дойде ГГ с Литекс и стана ЦСКА...ами добре!![]()
Утре ако дойде Домуза, а ГГ фалира, пак ли ще сте ЦСКА със сърце и душа, щото това ви е логиката?![]()
Не знам, ГГ можеше поне да наеме интелигентни тролове, а не откровени .............
Всичко, което не ви изнася, е мантра.То си е за съжаление и подигравка, ама кво да се прави.
Те едни други са със сърце и душа ,ние правим каквото можем за клуба си,понякога се получава понякога не,вчера се получи.Учудвам ти се ,биеш се в гърдите какъв левскар си ,а любимият ти форум е този на ЦСКА,те и във форума на Левски ти набиват бързо канчето,а тук щото сме по-възпитани те изтрайваме.Да ти кажа честно не ни пречиш, до един момент даже си забавен,но като прекалиш с алкохола и на лопата не стоиш.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Баси, идвам тук след три месеца почивка и тия още спорят за автентичност.
ЦСКА е на Армията с публиката, а Домусчиев финансира самозвански отбор и медии, с цел да създаде разделение и усещането, че има друг ЦСКА, за да може по този начин да удари по единствения си конкурент във футбола.
А същевременно Даниел Боримиров ще ходи на откриването на новата лудогорска база в Делиормана. Смях!
Следващата седмица ще представят новата ни емблема и за няколко седмици старата напълно ще се обезсмисли... както стана с предишните 12 емблеми. Нещо, което трябваше да направим още миналия сезон.
Домусчиев не може да преглътне, че има заплаха за първото място. Следващите години ще се води война. Левски са в нокдаун, с тия дългове големи инвестиции не се очертава да има скоро, съответно ще изостанат зад водачите през следващите сезони. Очаквам много удари под кръста. Ганчев не прави мръсно на Гела, но Гела от своя страна не се спря. Няма такъв маниак! Хич няма да ни е лесно, ама ще му приседнем. Все някога.
Хубава и спокойна вечер, армейци!

ЦСКА е на Армията с публиката, а Домусчиев финансира самозвански отбор и медии, с цел да създаде разделение и усещането, че има друг ЦСКА, за да може по този начин да удари по единствения си конкурент във футбола.
А същевременно Даниел Боримиров ще ходи на откриването на новата лудогорска база в Делиормана. Смях!
Следващата седмица ще представят новата ни емблема и за няколко седмици старата напълно ще се обезсмисли... както стана с предишните 12 емблеми. Нещо, което трябваше да направим още миналия сезон.
Домусчиев не може да преглътне, че има заплаха за първото място. Следващите години ще се води война. Левски са в нокдаун, с тия дългове големи инвестиции не се очертава да има скоро, съответно ще изостанат зад водачите през следващите сезони. Очаквам много удари под кръста. Ганчев не прави мръсно на Гела, но Гела от своя страна не се спря. Няма такъв маниак! Хич няма да ни е лесно, ама ще му приседнем. Все някога.
Хубава и спокойна вечер, армейци!
ivo55 написа:Утре на шефа на Лудогорец и на 20-ната му фена в тоя форум няма да им се вярва. Каня ги най официално на ст. Българска армия. След мача ще си говорим. Никой няма да отиде заради случващото се на терена. После ще си говорим за над 10 000 армейци строени за бой ревящи като един "Ага, не си желан в ЦСКА!". Същото важи и за предателите. Събирайте се по два микробуса хора на сателита на Лудогорец!
Шефа на Лудогорец строи бази за милиони и играе в ШЛ. Боли го сайдера за вас. А след декларацийката ви от миналата година, на която се изсрахте зловонно-никой не ви вярва. Ако дойде Домусчиев, точно такива като теб първи ще му цалуват обувките и ще обясняват на всички как Агата е носител на армейските ценности...
И ще обясняват на всички как ЦСКА си играе на мястото-в ШЛ и всичко е наред.
peliforewer написа:Те едни други са със сърце и душа ,ние правим каквото можем за клуба си,понякога се получава понякога не,вчера се получи.Учудвам ти се ,биеш се в гърдите какъв левскар си ,а любимият ти форум е този на ЦСКА,те и във форума на Левски ти набиват бързо канчето,а тук щото сме по-възпитани те изтрайваме.Да ти кажа честно не ни пречиш, до един момент даже си забавен,но като прекалиш с алкохола и на лопата не стоиш.
Вие нищо не правите, освен федерос на Падишаха. Не разбрах кой ми е набил канчето, нещо не се сещам, но щом казваш...не споря.
Колкото до алкохола-

Сега са пости и пия по една-две чаши вино, но щом казваш-пак не споря.
Само искам да питам къде е Жокера.

- soulfly1948
sin4ec написа:soulfly1948 написа:брато аз съм 1,95 и тежа 140 кила...дали ме е страх...а...
И аз съм над 190 , ама не съм 140, а 95...![]()
Виж сега, пич, тук не става дума за страх, нито за принципи. Срещу обучена група нямаш никакъв шанс, просто те помитат. Няколко пъти съм пробвал, наистина нямаш шанс-повярвай! Обучението и професионализмът си казва своето за няколко минути.
Въпросът е, че стана абсолютна селяния вчера. Така не може. Ако ония бяха дошли с шпицкоманда и ви изметат-те ли щяха да са правите?
Не е сериозно.
Тъжно е, че на фона на феноменалния успех на децата у19 се разиграват подобни простотии. А това е едно от най-хубавите и знакови неща, случвали се в последните години. Знаеш, аз съм болен на тази тема и многократно съм заявявал, че бъдещето на футбола в България е в краката на децата и в главите техните треньори!
Пич,аз не съм обучаван да се бия,а да убивам...та такива кръчмарски биячи като г-жа цимбикова са ми през....х.я..по темата след като Спас каза ,че сте във фактически фалит,чий го дирите у геллигата?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
- GA_ veliki
- Контакти:
soulfly1948 написа:Пич,аз не съм обучаван да се бия,а да убивам...та такива кръчмарски биячи като г-жа цимбикова са ми през....х.я..по темата след като Спас каза ,че сте във фактически фалит,чий го дирите у геллигата?
Това е яко

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"