peliforewer написа:vaskonti написа:Само пълен жалък нещастник би използвал деца по такъв мизерен начин! Срам за тия мизерабъли!
Ти сериозно ли мислиш че децата са спрели Газдов да си подаде офертата.Смяташ че ако той се беше обърнал към спецчастите дето го охраняваха те нямаше да го закарат до кабинета на Дора без физическа намеса.Как преди време когато стовариха един автобус деца на Армията и ги противопоставиха челно на изнервените фенове на ЦСКА всички медии плачеха колко са лоши феновете и ръководството на ЦСКА на Ганчев,сега когато деца си защитават бъдещето,защото ако Ганчев му писне и си тръгне от Армията,Газдов,Коцеф и още 100 човека между които и ти ще получат оргазъм,ама тази школа която работи в момента на Армията и показва много добри резултати ще бъде затрита.Сега същите тези медии реват че децата били използвани и пак фенове и ръководство на ЦСКА виновни.
Според теб защо бяха извикани всички набори на децата и юношите минути преди процедурата, та даже и задължително трябваше да присъстват? А спецчастите какво - трябваше да изринат децата ли? Нали се сещаш, че ако бяха само тия тъпанари отпред, щяха да ги избутат, ама отзад са децата! Какво трябваше да направи полицията? И после да си пробутвате смешките за заговор между МВР, БФС и УЕФА, воден тайно от Домусчиев, целящ да спре Ганчев?
Тая школа на Армията работи по инерция от Ловеч. Просто там си работеше що годе и смяната на адреса не й е повлияло по никакъв начин. Това е. Естествено, вероятно ще се направиш на дълбоко учуден кога ли точно е станала тая смяна на адрес, но ще те оставя в неведение. Не за друго, а защото и да ти кажа и докажа, ти пак ще отричаш, че водата е мокра.
Кажи ми каква работа имаха тия "фенове" там, каква работа имаха децата и юношите точно по това време, точно на това място? Да бранят....какво да бранят? "Правото" да са единствените на тоя търг ли? Оня психопат ГА вчера ми пуснал статия, че едва ли не цялата рода на Матросов се е изтърсила и всеки се е натискал да спаси света като жертва себе си. А всъщност се случи една от най-големите простотии в историята на спорта, въобще. Е това стана. Дора може да е взимала всякаква заплата, но тя се плаща от кредиторите. Съответно най-елементарната логика тук е, че кредиторите имат интерес всичко да се случи максимално бързо. А след като те не са се оплакали от нея, значи тя си е вършила работата както трябва. Тук обаче май забравям, че и НАП е в гореспоменатия заговор, така че тая логика може и да не мине пред "елитните" фенове.
Аз не искам Ганчев да си тръгва. Искам да действа адекватно и нормално и да осигури премственост, която да бъде призната. Очевидно е прекалено да очаквам да действа по европейски, но поне малко от малко да е адекватен. А аз виждам едни мутренски подходи от началото на 90-те, ама от най-мизерните. На други им се привиждат ултра гига модерни стадиони и тенекета. Всеки сам си преценява. Ако ти не виждаш нищо нередно в станалото вчера.... егати елита, егати чудото.