modor написа:Аз съвсем се обърках вече
И аз.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Аз съвсем се обърках вече
rhaegar написа:Интересна работа.
Предвид гореизложеното, Управителният съвет на клуба реши и внесе в съда иск за установяване на нищожността и несъстоятелността на претенциите на г-н Станимир Стоилов към ПФК Левски АД. За предприетите от нас мерки сме уведомили БФС.
Позицията на клуба е, че претенциите на г-н Стоилов към ПФК Левски са неоснователни. За прекратяването на трудовия му договор през май 2008 г. клубът разполага с подписани от него документи, от които е видно, че всичко дължимо е било изплатено. Г-н Стоилов не е оказвал консултантски услуги на ПФК Левски след сключването на консултантски договор с него през юни 2016 година и съответно клубът няма никакви задължения по този договор.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
metodito написа:rhaegar написа:Интересна работа.
Е, интересна, интересна, колко па да е интересна. От написаното поне аз разбирам, че Мъри може да пие една студена вода за 70 000 лева.и че тея са го изпързаляли.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:metodito написа:rhaegar написа:Интересна работа.
Е, интересна, интересна, колко па да е интересна. От написаното поне аз разбирам, че Мъри може да пие една студена вода за 70 000 лева.и че тея са го изпързаляли.
Интересно ми е, какви "консултантски услуги" се е очаквало да извърши Мъри по този договор. И може ли да се докаже, че реално не ги е извършил.
mikata написа:Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка
metodito написа:Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти.
За пълното разбиране на ситуацията искаме да уточним, че между г-н Стоилов и клуба има подписан и консултантски договор с дата 01.06.2016 г. отново за сумата от 70 000 (седемдесет хиляди) лева и с идентичен срок за заплащане за периода от септември 2016 г. до юни 2017 г.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:metodito написа:Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване? След като черно на бяло на Мъри не се дължат кинти.За пълното разбиране на ситуацията искаме да уточним, че между г-н Стоилов и клуба има подписан и консултантски договор с дата 01.06.2016 г. отново за сумата от 70 000 (седемдесет хиляди) лева и с идентичен срок за заплащане за периода от септември 2016 г. до юни 2017 г.
Доколкото разбирам от горното, в самият договор е заложен този срок на плащане, който явно е потвърден с допълнителното споразумение. Което се явява безсмислено, в такъв случай.
metodito написа:mikata написа:Това са пари от премии които батков не е имал договор за тях с Мъри,всичко е било на устна договорка
Това звучи като вероятна теория, но защо се сключва договор за разсрочване?
Потребители, разглеждащи този форум: glarus_ds, Google [Bot] и 30 госта