mikata написа:Чакаме днес официално становище от клуба по случая Мъри (декларация)
Официалното становище може да бъде само едно, а именно да пуснат сканирано платежното нареждане.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
mikata написа:Чакаме днес официално становище от клуба по случая Мъри (декларация)
PFC Litex написа:mikata написа:Чакаме днес официално становище от клуба по случая Мъри (декларация)
Официалното становище може да бъде само едно, а именно да пуснат сканирано платежното нареждане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Neck написа:Мечо Пух ми хареса много в Събота вечер.
Интересно, че напоследък на клубно ниво е гола вода
rhaegar написа:PFC Litex написа:mikata написа:Чакаме днес официално становище от клуба по случая Мъри (декларация)
Имам някакво предчувствие, че няма да е точно това.
Ръководството на Левски заведе дело срещу Станимир Стоилов. Исковата молба вече е готова и по всяка вероятност ще бъде заведена в съда още днес. “Сините” ще оспорват иска на бившия треньор на клуба, който пусна молба до ДК към БФС да бъде отнет лиценза на Левски, ако клубът не му изплати 70 хиляди лева, които му дължи от доста време. От “Герена” обаче смятат, че Стоилов няма право да претендира за въпросната сума и именно поради тази причина ще се обърнат към съда.
Възрастен написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=656131
Малиии, до там ли я докарахте?
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, ElCochino, Halo, helic, icemanbg33, mikata, miro_rz, noo, sokoleto46, THE G.A.M.E, tmanolov, TristaNNN, veni__85, W84me и 37 госта