Четвъртък - авиаторите се закриват...

Събота - Пълен Сектор Г

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
nosmoky написа:Ние избрахме най-правилния път за бъдещето на ЦСКА. И времето ще ви го показва отново и отново. Пък дали ви харесва или не..все тая.
Четвъртък - авиаторите се закриват...![]()
Събота - Пълен Сектор Г
PFC Litex написа:Какво ще има в четвъртък, че толкова много се точите?
Кашчей написа:PFC Litex написа:Какво ще има в четвъртък, че толкова много се точите?
Ще купуват емблемата, с която играят сега, защото е тяхна, но им я били откраднали.
petko.h.markov написа:
Трагедията на живота е,че остаряваш твърде бързо,а поумняваш твърде бавно.
Mitata написа:petko.h.markov написа:
Твоята трагедия е, че вече нямаш клуб, за който да милееш. Понеже си изпаднал в тъпа ситуация, дай и останалите цесекари да са като теб! Остави на мира онези от нас, които са убедени, че ЦСКА продължава да живее и ще се почувстваш по-добре. Постоянното ти заяждане с нас е наистина глупаво и алогично. Или бъди армеец или престани да дразниш останалите!
Ето, аз например съм решил, ако авиаторите откупят активите и вземат базата, копче няма да им кажа. Приключвам темата до евентуалното идване на по-добри времена!
Кашчей написа:Mitata написа:petko.h.markov написа:
Твоята трагедия е, че вече нямаш клуб, за който да милееш. Понеже си изпаднал в тъпа ситуация, дай и останалите цесекари да са като теб! Остави на мира онези от нас, които са убедени, че ЦСКА продължава да живее и ще се почувстваш по-добре. Постоянното ти заяждане с нас е наистина глупаво и алогично. Или бъди армеец или престани да дразниш останалите!
Ето, аз например съм решил, ако авиаторите откупят активите и вземат базата, копче няма да им кажа. Приключвам темата до евентуалното идване на по-добри времена!
Странно е как и двамата сте били фенове на един и същи клуб, и след фалита му той няма, а ти имаш![]()
Кой ли е бил по-верен от вас и обичал клуба, а не това, което му представят, като ерзац ЦСКА?!?
Кашчей написа:Mitata написа:petko.h.markov написа:
Странно е как и двамата сте били фенове на един и същи клуб, и след фалита му той няма, а ти имаш![]()
Кой ли е бил по-верен от вас и обичал клуба, а не това, което му представят, като ерзац ЦСКА?!?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта