Беше създадено паралелно дружество, чрез което да се изплащат заплатите и осигуровките на футболисти и служители. ПФК ЦСКА АД нямаше как да извършва тия дейности...
Мача е свирен вече... В четвъртък - 12:00 всички на Армията!
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKA_1948_
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
CSKA_1948_ написа:Беше създадено паралелно дружество, чрез което да се изплащат заплатите и осигуровките на футболисти и служители. ПФК ЦСКА АД нямаше как да извършва тия дейности...
Мача е свирен вече... В четвъртък - 12:00 всички на Армията!
А как играха тези футболисти за клуба, след като са нямали нищо общо с клуба? Въпросът ми не е сложен. За да получава един футболист заплата, но не под масата, трябва да има сключен ТД с клуба, като футболист. Ако е вярно това, което казваш, как тогава футболист с договор с един клуб вкупом играят за друг клуб, при това във В група?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
А как играха тези футболисти за клуба, след като са нямали нищо общо с клуба? Въпросът ми не е сложен. За да получава един футболист заплата, но не под масата, трябва да има сключен ТД с клуба, като футболист. Ако е вярно това, което казваш, как тогава футболист с договор с един клуб вкупом играят за друг клуб, при това във В група?!
Кашчей, сам се злепоставяш, явно не си спомняш какво си писал преди! По това време пак същите "милеещи" за ЦСКА писахте, че ФК-то няма нищо общо с ПФК-то, въпреки че е дъщерно дружество, и по този начин не може първото да стане правоприемник на второто! Това ви беше основният аргумент, защо БФС не позволи на ФК-то да замести ПФК-то!? Изглежда пишете, както на вас ви е удобно!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
CSKA 78 написа:Кашчей написа:
Кашчей, сам се злепоставяш, явно не си спомняш какво си писал преди! По това време пак същите "милеещи" за ЦСКА писахте, че ФК-то няма нищо общо с ПФК-то, въпреки че е дъщерно дружество, и по този начин не може първото да стане правоприемник на второто! Това ви беше основният аргумент, защо БФС не позволи на ФК-то да замести ПФК-то!? Изглежда пишете, както на вас ви е удобно!![]()
![]()
Какво общо има това, което ми цитираш, с това, което аз съм писал за взаимоотношенията клуб-футболисти в аматьорските групи?! Вземи прочети ПСТФ и виж дали в аматьорски отбор могат да играят футболисти със статут на професионалисти в друг клуб. Дали изобщо мога да бъдат отдавани под наем футболисти. Много ви харесва да ви правят на и..ти с някое малоумно изказване, като това на Марков, за преотстъпените в ПФК ЦСКА футболисти от ФК ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Футболистите на ЦСКА от паметния сезон през 2016 година не са взели една стотинка от ПФК ЦСКА АД!
Нито са били картотекирани там, нито са имали общо с това дружество!
Teo написа:Футболистите на ЦСКА от паметния сезон през 2016 година не са взели една стотинка от ПФК ЦСКА АД!
Като не са били картотекирани как са играли в първенството и за КБ?!
Казах ти, че си невежа и само лозунгите ти големи, но твърдо държиш да го затвърдиш това впечатление!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!
- GA_ veliki
- Контакти:
Teo написа:ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!
Тео, съгласен съм с теб!ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Чавдар.Обаче Тео, ЦСКА - София си е точно Литекс – Етрополе.

Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:Teo написа:ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!
Тео, съгласен съм с теб!ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Чавдар.Обаче Тео, ЦСКА - София си е точно Литекс – Етрополе.
Живеем в свободен свят, всеки има право на собствено мнение. Вие за нас сте Динамо София, не Левски.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:GA_ veliki написа:Teo написа:ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!
Живеем в свободен свят, всеки има право на собствено мнение. Вие за нас сте Динамо София, не Левски.
Ти не знаеш вие кои сте, а си тръгнал да обясняваш на другите кои са те!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":