Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA_1948_
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA_1948_ » 26 мар 2017 12:36

Беше създадено паралелно дружество, чрез което да се изплащат заплатите и осигуровките на футболисти и служители. ПФК ЦСКА АД нямаше как да извършва тия дейности...

Мача е свирен вече... В четвъртък - 12:00 всички на Армията!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2017 13:09

CSKA_1948_ написа:Беше създадено паралелно дружество, чрез което да се изплащат заплатите и осигуровките на футболисти и служители. ПФК ЦСКА АД нямаше как да извършва тия дейности...

Мача е свирен вече... В четвъртък - 12:00 всички на Армията!

А как играха тези футболисти за клуба, след като са нямали нищо общо с клуба? Въпросът ми не е сложен. За да получава един футболист заплата, но не под масата, трябва да има сключен ТД с клуба, като футболист. Ако е вярно това, което казваш, как тогава футболист с договор с един клуб вкупом играят за друг клуб, при това във В група?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 мар 2017 14:46

Кашчей написа:
А как играха тези футболисти за клуба, след като са нямали нищо общо с клуба? Въпросът ми не е сложен. За да получава един футболист заплата, но не под масата, трябва да има сключен ТД с клуба, като футболист. Ако е вярно това, което казваш, как тогава футболист с договор с един клуб вкупом играят за друг клуб, при това във В група?!

Кашчей, сам се злепоставяш, явно не си спомняш какво си писал преди! По това време пак същите "милеещи" за ЦСКА писахте, че ФК-то няма нищо общо с ПФК-то, въпреки че е дъщерно дружество, и по този начин не може първото да стане правоприемник на второто! Това ви беше основният аргумент, защо БФС не позволи на ФК-то да замести ПФК-то!? Изглежда пишете, както на вас ви е удобно! :shock: :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2017 15:02

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:

Кашчей, сам се злепоставяш, явно не си спомняш какво си писал преди! По това време пак същите "милеещи" за ЦСКА писахте, че ФК-то няма нищо общо с ПФК-то, въпреки че е дъщерно дружество, и по този начин не може първото да стане правоприемник на второто! Това ви беше основният аргумент, защо БФС не позволи на ФК-то да замести ПФК-то!? Изглежда пишете, както на вас ви е удобно! :shock: :lol: :mrgreen:

Какво общо има това, което ми цитираш, с това, което аз съм писал за взаимоотношенията клуб-футболисти в аматьорските групи?! Вземи прочети ПСТФ и виж дали в аматьорски отбор могат да играят футболисти със статут на професионалисти в друг клуб. Дали изобщо мога да бъдат отдавани под наем футболисти. Много ви харесва да ви правят на и..ти с някое малоумно изказване, като това на Марков, за преотстъпените в ПФК ЦСКА футболисти от ФК ЦСКА.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2017 19:54

Футболистите на ЦСКА от паметния сезон през 2016 година не са взели една стотинка от ПФК ЦСКА АД!
Нито са били картотекирани там, нито са имали общо с това дружество!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 мар 2017 19:58

Teo написа:Футболистите на ЦСКА от паметния сезон през 2016 година не са взели една стотинка от ПФК ЦСКА АД!
Нито са били картотекирани там, нито са имали общо с това дружество!

Като не са били картотекирани как са играли в първенството и за КБ?!
Казах ти, че си невежа и само лозунгите ти големи, но твърдо държиш да го затвърдиш това впечатление!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 мар 2017 22:05

ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 26 мар 2017 22:16

Teo написа:ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!

Тео, съгласен съм с теб!ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Чавдар.Обаче Тео, ЦСКА - София си е точно Литекс – Етрополе. ;)
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 26 мар 2017 22:36

GA_ veliki написа:
Teo написа:ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Етрополе... крайно време е да го разберете, защото ще ви го повтарям до безкрайност!

Тео, съгласен съм с теб!ЦСКА няма нищо общо с Литекс и Чавдар.Обаче Тео, ЦСКА - София си е точно Литекс – Етрополе. ;)

Живеем в свободен свят, всеки има право на собствено мнение. Вие за нас сте Динамо София, не Левски.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 мар 2017 06:16

Mitata написа:
GA_ veliki написа:

Живеем в свободен свят, всеки има право на собствено мнение. Вие за нас сте Динамо София, не Левски.

Ти не знаеш вие кои сте, а си тръгнал да обясняваш на другите кои са те!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “ЦСКА”