GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:@RedStar2016
Защо се кланяш на някакви личности?Какво ти пука за ГГ , ББ или КД?Когато става дума за спасението и възраждането на ЦСКА,феновете имат думата.Аз предложих още след изваждането ни от А група стигне ли се до фалит ние феновете да се съберем и възродим ЦСКА.А пък после който иска да идва и да ни моли да се обединяваме с него.Дали обаче това ще стане решаваме ние!Така всеки проект различен от нашия е обречен на провал.Защото най-голямото богатство на ЦСКА са феновете.Останем ли единни - на противниците ни дупе да им е яко!
И от двата лагера ти казват,че обединение помежду им е невъзможно-но ти си продължаваш.
Събиране и възраждане от фенове също невъзможно-но ти си продължаваш.
ОСК ЦСКА като някакъв фактор,който никой не го зачита-но ти си продължаваш.
Една притча дали ще има полза не знам,но я прочети ако искаш.
"А отвън валял силен дъжд. Момчето се зачудило как може това да му помогне да помъдрее, но въпреки всичко излязло и застанало под дъжда. А дъждът се леел като из ведро. Младежът целият подгизнал. След петнадесет минути напълно мокър до кости се върнал при мъдреца и му казал:
- А, сега какво, целият съм мокър?
Мъдрецът отговорил:
- Какво се случи, докато стоеше под дъжда, до никакво ли откритие не стигна?
- Откритие ли, почувствах се като пълен глупак!
Тогава мъдрецът отговорил:
- Това е голямото откритие! Точно това е началото на мъдростта! Сега можеш да започнеш да усъвършенстваш себе си. Когато разбереш, че си глупак, промените вече са започнали!"
Искаш да ме накараш да се отрека от идеята за обединение на армейците и да омаловажиш значението на ОСК ЦСКА защото ти не смяташ,че то е възможно....
Заради тази моя вяра ти си позволяваш да ме обиждаш,ОК,такова ти е нивото,няма да падам до него.Но ще ти отговоря на тезата която искаш да ми наложиш с една фраза от далечната 1633 г - "И все пак тя се върти".
Смисълът на всяка притча е друг,не да обижда. Кратък нравоучителен разказ, в който поуката трябва да се открие в преносния смисъл на цялото.След като си се обидил,значи не си я разбрал.