Кашчей написа:nosmoky написа:Истинското ЦСКА е разформировано още 1985 година...след това 1999 при промяната в закона..се появяват две ЦСКА..и остава това на Божков, което печели дело, че няма нищо общо с ЦСКА от 1948 година.
Така че кой отбор си подкрепял ти - не знам. Както 99-та не ме интересуваше..какви са тея нови дружества..така и сега.
А микренският палячо от 40-50 лв. такси на децата..ги направи 0 лв.
Така че аз засега съм доволен от него.
И тогава откъде ги събрахте тия 31 титли, след като истинският ЦСКА е разформирован през 1985-а? А през 1950-а какво е направено, че ОНВ се явява наследник на ЦДВ, а след това Софийски гарнизон пък е наследник на ОНВ. Божковият ЦСКА (май по-скоро Пеневият) нямал общо с този , който е създаден през 1948, нищо, че той е бил разформирован 14 години по-рано. Това не ви пречи да броите титлите и на трите клуба
Това е съдбата на всички отбори в България, не само на ЦСКА. Всички са откривани, закривани, премествани, фалирали и т.н. "Левски", например, е фалирал още преди 1944г., да не говорим за след това. А през 1998-99г. всички бяха закрити и създадени нови, които не са юридически приемници на старите и не им платиха дълговете. И за всички може да се празнуват годишнини, да се броят титли и така нататък, само за ЦСКА не! Ти, като човек, претендиращ за справедливост, как търпиш тези двойни стандарти?